Discuție:Comuna Horia, Tulcea

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Strainu în subiectul Stergere pagina/Modificare pagina
Articolul Comuna Horia, Tulcea este un subiect de care se ocupă Proiectul Localitățile din România, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre localitățile din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

Stergere pagina/Modificare pagina[modificare sursă]

Buna ziua. Am modificat recent pagina "Comuna Horia, Judetul Tulcea", deoarece exista o alta pagina mult mai completa care trata subiectul. Am redenumit-o in incercarea de a o transforma in pagina "Villa rustica romana-vestigiile unei asezari romane din Comuna Horia", iar in continuare as fi vrut sa tratez subiectul. Din pacate, nu mai reusesc sa editez.

Multumesc, Luminita Caciuc (discuție) 19 august 2019 13:50 (EEST)Răspunde

Luminita Caciuc, am refăcut eu pagina. Wikipedia are niște reguli clare cu privire la localitățile din România: dacă comuna are mai mult de un sat există articole separate pentru sate și comune, fiecare vorbind despre o altă parte. Mai exact, ar trebui ca informațiile din articolul Horia, Tulcea care țin de comună ar trebui mutate în acest articol. Dacă doriți să scrieți despre Villa Rustica puteți începe un articol nou dând clic aici: Villa rustica de la Horia.--Strainu (دسستي‎19 august 2019 14:49 (EEST)Răspunde