Discuție:Compus de șase antiprisme pentagonale

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 8 luni de Turbojet în subiectul Pagină tradusă
Articolul Compus de șase antiprisme pentagonale este un subiect de care se ocupă Proiectul Matematică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre matematică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
MicăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mică pe scala de importanță.

Pagină tradusă[modificare sursă]

Sursa paginii de pe eo.wiki este o traducere a paginii de pe en.wiki, creată de utilizatorul Tomruen și ștearsă (soft deleted) în urma unei discuții la care nu a participat nimeni. Argumentele pentru ștergere au fost „sursă unică, doar o enumerare” și „nu aduce nimic specific”.
De fapt, toți compușii poliedrici uniformi au fost studiați de Skilling pentru teza sa de doctorat, unde a făcut o listă completă și a și demonstrat că lista este completă. Skilling a publicat lista într-o lucrare, cea citată în articol, dar a scris și o carte, în care prezintă proprietățile acestor compuși. Lucrarea sa este completă, de aceea este unică, n-a mai fost nimic de adăugat de alții, care însă o citează. Articolul are o secțiune specifică privind coordonatele vârfurilor.

Ștergerea este un caz clasic de WP:POINT al cuiva, motivul real fiind un atac la persoana lui Tomruen din motive cu totul străine de matematică. --Turbojet  18 august 2023 07:32 (EEST)Răspunde