Discuție:Biserica fortificată din Valchid

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 11 ani de Asybaris01 în subiectul Copyright
Articolul Biserica fortificată din Valchid este un subiect de care se ocupă Proiectul Monumente istorice, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre monumentele istorice din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Copyright[modificare sursă]

Dule Tetcu, textele acelea pe care le-ati categorisit ca violare la drepturi de autor, nu le-am introdus eu, le-am gasit la articolele localitatilor. Asa ca daca tot va straduiti sa puneti etichete, puneti si la localitati. E bine ca aceste texte sa fie sterse, sunt de acord cu dv. Asybaris aport 5 septembrie 2012 21:52 (EEST)Răspunde

Păi cum, un om așa de scrupulos și de corect ca tine, integru ca Fecioara Maria, să nu verifice ce introduce în articolele sale, atât de ireproșabile enciclopedic? Vai, sunt dezamăgit profund. Acum puneți întrebarea cam câte texte ai luat de la localități (tu care nu-i așa nu folosești copy-paste) și apoi uită-te bine în oglindă. Noapte bună, mă culc, așa că nu te mai obosi să-mi răspunzi.--Țetcu Mircea Rareș 5 septembrie 2012 22:18 (EEST)

Și nu textele trebuie șterse, ele sunt în folosul acelor biserici, trebuie alți oameni, de o calitate mai bună, nu cred că s-a plâns cineva că i s-au violat drepturile de autor și cine le-a pus aici nu cred că a câștigat o centimă din treaba asta. E vorba doar de ipocrizie, aia e problema.--Țetcu Mircea Rareș 5 septembrie 2012 22:24 (EEST)

Am reformulat textele si am scos eticheta copyvio ca fiind neactuala. Adresa de plagiere a devenit referinta. Asybaris aport 6 septembrie 2012 17:27 (EEST)Răspunde