Discuție:Biserica fortificată din Hosman

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 11 ani de Asybaris01
Articolul Biserica fortificată din Hosman este un subiect de care se ocupă Proiectul Monumente istorice, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre monumentele istorice din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Text aldinDacă e un format care asigură legăturile către biserici, atunci ceva nu e în regulă. Eu știu vreo 20 de biserici deja făcute care apar ca pagini inexistente; te pomenești că o exista și vreo wikipedie particulară.--Țetcu Mircea Rareș 12 mai 2012 12:55 (EEST)

Ar fi bine daca ati avea o atitudine constructivă si nu una miștocărească de doi lei.

Asybaris aport 15 mai 2012 16:03 (EEST)Răspunde

Mă, una miștocărească, de doi lei ai tu. Asta se vede din toate intervențiile tale pe paginile de discuții, a mea și ale altora. Alea rămân, din nefericre nu se pot șterge. Ce ar fi dacă ai lucra la propriile proiecte. Articolele cu bisericile fortificate le-am făcut eu, dacă faci un format nou să și funcționeze, altfel e wikipedia racovițeană, dacă ai două linkuri spre paginile tale și douăzeci apar inexistente. În rest eu știu bine cât de binevoitor ești. Văd că ai o obsesie. Pun eu o poză la un baraj, hop și el un model pe calculator, bineînțeles pus cu nesimțire în fața pozei barajului, de parcă tu ai creat articolul și poza reală valorează mai puțin decât modelul virtual. Pentru asta stau cu vreo zece baraje în sertar, eu mi-am făcut mașina praf prin munți, nu tu, prefer să le văd doar eu, fă-le tu 3D, că tu ești mai deștept ca toată lumea. Exemplele pot continua la nesfarsit. Cand ti-a sters din greșeală Nicu Fărcaș o hartă iosefină (și Nicu e un mare domn) te-ai crizat imediat. Du-te tu mă prin Podișul Hârtibaciului, mai sunt cateva biserici nefăcute. Fă-le tu pe alea, cap coadă, dacă ești cocoș, ăla era îndemnul nu să lucrezi la articolele făcute de alții și arată-ne ce poze frumoase faci. Când am ajuns noaptea la Cincu, veneam din Bulgaria, făceai mișto că e poza întunecată. Când o să-mi dai tu bani de benzină și o să conduci tu 500 de km, o să fac una la amiază cu dedicație pentru tine. Mie nu trebuie să-mi demonstrezi nimic măi Stoica, ești un foarte bun realizator de materiale cartografice, dar ca om lași foarte mult de dorit. Și vezi că îți lipsește bibliografia la Cincu, la alții te repezeai să pui etichete cu cerecetare originală sau cu insinuări de plagiat (pe aici prin curticică).--Țetcu Mircea Rareș 15 mai 2012 17:05 (EEST)


Va multumesc pentru aprecieri! Mai ales pentru cele laudative. Pe de alta parte diferenta din modurile de abordare ale noastre este urmatoarea: eu v-am apreciat in mod absolut sincer munca pe care o faceti, fapt pentru care am dorit sa va dau o medalie pe care am si retras-o pentru modul dv de a fi foarte special. Dv. de fapt ati crezut tot timpul ca aveti un competitor in persoana mea. Lucru neadevarat, deoarece noi suntem voluntari anonimi al caror scop in principal este de a furniza materiale libere publicului larg. Fiecare dintre noi cream articole si ridicam calitatea lor atat cat ne pricepem, unii mai mult, altii mai putin. Asta nu este nici o nenorocire. Dv. aveti in schimb un mod cu totul posesiv asupra muncii de aici. Dv credeti ca daca ati facut un articol in care ati pus niste poze si ati mai dat un copy-paste pe un text luat de pe vreun site, articolul este al dv si nimeni nu trebuie sa se mai apropie de el. Acest lucru nu-l puteti nega deoarece in repetate randuri l-ati declarat in contextul "macelaririi" capodoperelor dv. V-am mai spus, wikipedia nu este a noastra, ci a tuturor, un text sau o imagine uploadata aici devine bun public, nu ne mai apartine.
P.S.
  • Va rog nu mai folositi modul de abordare cu "Mă Stoica", deoarece eu nu am mancat lături cu nimeni, mai ales cu domnia voastra. Prin astfel de abordare nu ma degradati pe mine ci pe dumneavoastra.
  • Nu am nicio intentie de a folosi aparatul de foto prin munti rupand masina, in primul rand ca nu am aparat foto si in al doilea rand am grija de masina mea care nu este voluntara la acest proiect.
  • Ideea wikipediei este ca articolele sa se imbogateasca in mod continuu prin aportul mai multor voluntari care sa aduca calitate, nu neaparat cantitate. Ce spuneti dv este total in afara subiectului. Va recomand sa mai cititi politicile wikipediei.
Va urez numai bine si sa stiti ca nu raspund la provocari. Asybaris aport 15 mai 2012 23:50 (EEST)Răspunde

Singurul care se ocupă cu provocări aici pe Wikipedia ești tu. Îi provoci permanent pe toți cei pe care ți se pune pata, inclusiv foști „prieteni”, deveniți brusc inamici. Le ai în sânge, deși cred că de vină e alt organ, și încă unul vital. În rest nu pot să remarc decât aceeași cantitate de nesimțire crasă, asta spune tot: „nu am nicio intentie de a folosi aparatul de foto prin munti rupand masina, in primul rand ca nu am aparat foto și in al doilea rând am grija de mașina mea care nu este voluntară la acest proiect”. Și pentru știința ta nu folosesc decât rar copy-paste, am o bibliotecă voluminoasă, cumpăr mereu cărți și merg mereu la sala de lectură (bineînțeles când nu îmi rup mașina prin munți, a mea e voluntară la proiect). E unul din puținele locuri în care nu poți să fii agresat de cei cu mintea odihnită. Bineînțeles, cum nu am scris 5-6 articole în 5 ani mai am nevoie și de internet. Ce să faci, nu vrem să te lăsăm singur pe aici. Trebuie să mai fie și „Tețcu, AdiJapan, AlexF, alde Tendler, Mihai etc.” , altfel te-ai plictisi și nu te-ai mai decompensa.--Țetcu Mircea Rareș 16 mai 2012 19:28 (EEST)