Discuție:Benjamin Fondane

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Andrei Stroe în subiectul Propunere de mutare
Articolul Benjamin Fondane este un subiect de care se ocupă Proiectul Literatură, un proiect lansat pentru a coordona și a lista articolele care trebuie completate sau care trebuie scrise și activitatea celor care scriu articole despre literatură Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Chiar a semnat vreodata "Barbu"? Eu nu stiu decat de Beniamin Wexler, numele adevarat, de pseudonimul francez Benjamin Fondane (deci cu prenume) si de B. Fundoianu (doar cu initiala). Un search pe "Barbu Fundoianu" da cateva rezultate, dar toate sunt surse recente si poate in legatura directa cu pagina asta. Din dictionarele literare din Romania, ca si de pe copertile cartilor care-i antologau poemele sau erau biografii nu-mi amintesc sa fi vazut niciodata alta forma decat aceea de "B. Fundoianu". Anabasis 27 septembrie 2005 03:33 (UTC)

Adevărul e ca a fost cunoscut mai mult ca Benjamin Fondane sau

Beniamin Fundoianu. Acesta din urma e şi numele articolului din Dicţionarul Enciclopedic Român din anii 1970. Tristan Tzara, un caz similar, nu apare la articolul Sami RosenstockEwan (discuţie) 12 februarie 2009 01:54 (EET)Răspunde

Propunere de mutare[modificare sursă]

Rebel a propus în pagina Benjamin Fondane redenumirea acestei pagini la acel nume, justificând prin prezentarea linkului: Google Books.

Am ridicat problema aici e mai vizibilă de cei care urmăresc pagina. Există obiecții? —Andreidiscuţie 23 martie 2011 11:02 (EET)Răspunde