Discuție Utilizator:MoiraMoira

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 9 ani de LouisAragon în subiectul Comment - gerelateerd aan de NL wiki

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie MoiraMoira) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 27 iunie 2008 18:00 (EEST)

Beste Moira, wilt U nu eindelijk eens mijn pagina's NIET vernielen, maar eens een voorbeeld van net gedrag geven, zoals het een goede symsteemontwikkelaar als moderator en administrator betaamt? Met collegiale groet van D.A. Borgdorff, e.i. via: 86.83.155.44 09:11, 16 июля 2008 (UTC)

Hi, you don't "have" a talk page to misuse for link spam, copy vio, placing personal messages, attacking dutch wikipedians wiki wide, placing self references and utter nonsense wiki wide. You never have contributed to any wikipedia version, you only mis use the encyclopedia seeking attention and doing senseless or destructive edits. You have been blocked on many wikipedia versions already. It is time to call it a day I'd say. MoiraMoira (d) 16 juillet 2008 à 11:50 (CEST)

Comment - gerelateerd aan de NL wiki[modificare sursă]

Hallo

Ik zie dat u mij onlangs geblokkeerd heeft op de Nederlandse Wikipedia d.m.v het klakkeloos overnemen van wat op de Engelse Wikipedia staat, zonder enige research zelf te gaan doen. Nou is het leuk dat u ook mijn mond heeft gesnoerd zodat ik niet zelf erop kan reageren, maar sta mij toe u ongelijk te bewijzen;

Ten eerste, ik ben nooit geblokkeerd op de Engelse Wikipedia omdat ik een bevestigde sokpop bleek te zijn o.i.d van deze een of andere Afghaanse-Canadees (ja, hij is Afghaans-Canadees, maar door u incompetentie heeft u dat zelf nooit natuurlijk uitgezocht in het geleverde bewijs op de En.Wiki [[1]] [[2]] Al zijn bevestigde IP adressen komen dan ook uit Canada [[3]][[4]] [[5]] [[6]], etc)

Ten tweede, mijn Ip adres is 94, en LouisAragon is mijn enige account. Ik woon en heb altijd in Nederland gewoond. Zelfs de CheckUser die u heeft nagevraagd op de Nederlandse Wiki bevestigde dit. De CheckUser heeft ook op de Nederlandse Wikipedia nooit bevestigd dat ik gerelateerd ben aan deze andere persoon op Wikipedia die ook geblokkeerd blijkt te zijn op dit moment door u. Echter, u gebruikt het CheckUser report om u fouten door te zetten.

Ten derde, mijn interesses liggen in de artikelen waar ik zelf achtergrond van heb, namelijk Rusland, de Kaukasus, en Iran.[[7]] Mijn bewerkingen, zeker op de Nederlandse wiki, zijn altijd na te checken met bronnen, en zijn vrijwel altijd gericht op deze landen.[[8]] [[9]][[10]][[11]][[12]] Ik heb gezien dat na het onterechte blokkeren van mij dat u ook flink wat gesource edits verwijderd hebt, wat nogmaals op u incompetentie wijst. Ik heb nog nooit een edit gemaakt op de NL wiki wat niet na te checken valt, of in enige vorm dan ook disruptief is. Ik kan al mijn edits verantwoorden met bronnen, indien nodig. Ik heb dan ook enkel goede bijdragen gemaakt op de Nederlandse Wikipedia.

Ten vierde, ik weet niet of u daadwerkelijk een idee heeft wat u doet, maar ik neem aan dat u altijd geleerd is nooit zomaar iets klakkeloos over te nemen zeker als u er niet zeker van bent. Als u nou gewoon iets op mijn overlegpagina had geschreven met een vraag over wat er nou allemaal op de Engelse Wikipedia was gebeurd, dan had ik u gewoon al het bewijs en alle feiten laten zien.

Dat gezegd te hebben, gebruiker Feysalafghan die u ook geblokkeerd heeft, blijkt wel een confirmde sokpop te zijn van deze long-term vandal.[[13]] Zijn edits net zoals deze long-term vandal, zijn allemaal gericht op Pakistan en Afghanistan. Daarnaast zijn onze edits, afgezien van het feit dat we compleeet andere IP adressen hebben, andere edit interesses hebben, ook nog eens tegenstrijdig... (ik voeg wat toe en hij/zij verwijdert het) [[14]]

Enfin, wat ik wil zeggen is, wilt u raaskallen, want dat is het eigenlijk wel, doe het dan competetent, raad ik u aan. U zit nou allemaal links te maken tussen een ongerelateerde person, namelijk ik, met een long-term vandal omdat je eens wat gelezen had ergens. Ik heb dan ook een mail gestuurd naar het support team van de Nederlandse Wikipedia voor uitleg over deze onzin, maar ik heb nog geen antwoord gekregen. Het snoeren van mijn mond door het blokkeren van mijn overleg pagina helpt natuurlijk ook niet. Daarom ben ik genoodzaakt u hier een reply te sturen.

Excuses voor mijn ietwat negatief klinkende respons, maar het is vrij irritant wanneer je de mond gesnoerd wordt en je je ook niet kan verdedigen. Ik verwacht dan ook een unblock voor mijn persoonlijke IP adres (94.210.203.230) en mijn daaraan gerelateerde account (LouisAragon) zoals het behoord te zijn na het zien van deze feiten en resultaten. Ik heb niks te maken met deze personen, en ik denk dat op zijn minst een soort van excuses op zijn plaats kan zijn voor de behandeling van u jegens mij.

Groet,

- LouisAragon (discuție) 26 ianuarie 2015 07:59 (EET)Răspunde