Natalie "Eva" Marie Nelson

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Natalie "Eva" Marie Nelson în dreapta

Natalie "Eva" Marie Nelson (n. 19 septembrie, 1984), profesional cunoscută ca Natalie Eva Marie, este un american de profesie model, actriță, valet și wrestler profesionist. Ea lucrează în prezent pentru WWE sub numele de ring Eva Marie.

În 2013, Nelson a semnat cu WWE, și a fost repartizată la centrul WWE de performanță în Tampa, Florida pentru a începe formarea ei. În iulie 2013, Nelson a făcut debutul cu principalele sarcini, și mai târziu ar deveni valet alături de The Bella Twins.

Tinerețea[modificare | modificare sursă]

Marie s-a născut în Beverly Hills, California, și a crescut în Concord, California. Mama ei, Josie, este mexicană, și tatăl ei, Barry, este italian. Marie a jucat fotbal pentru Universitatea de stat California, Fullerton până când ea a început cariera de fotomodel, făcând și munci promoționale. A absolvit Bachelor of Arts în Management de afaceri și resurse umane. Marie a primit gradul ei de asociat în artă din Diablo Valley College.

Cariera de wrestler profesionist[modificare | modificare sursă]

WWE (2013)[modificare | modificare sursă]

În mai 2013, Eva a fost anunțată ca o parte din WWE și E! , noul reality show intitulat Total Divas Divas care arată ce se întâmplă în spatele scenei WWE Divas și o privire în viața lor personală.Eva și-a făcut debutul cu principalele sarcini sub numele de Eva Marie în episodul RAW de pe 1 iulie. La Summerslam , Marie și-a făcut debutul la meciul dintre Brie Bella împotriva Natalya și Maria Menounos , meci câștigat de Natalya. După acest meci, Marie au început să o însoțească pe Brie la meciurile ei. Pe August 26 , Marie a însoțito pe Brie Bella la un meci impotriva lui Natalya, până când AJ Lee a întrerupt și a declarat război Total Divas. Marie și-a făcut debutul în ring pe 7 octombrie , în echipă cu JoJo și Natalya pentru a o învinge pe Alicia Fox, Aksana și Rosa Mendes. Marie face echipă cu The Bella Twins împotriva AJ Lee, Aksana și Tamina Snuka pe 4 noiembrie ,când reușesc să le învingă. Total Divas a învins Divele adevărate (Alicia Fox, Aksana, Divas Champion AJ, Kaitlyn, Rosa Mendes, Tamina Snuka and Summer Rae) într-un meci tradițional Survivor Series, meci cu eliminări.