Format:Db-noimage-notice

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Propunerea de ștergere rapidă pentru [[:{{{1}}}]]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

Pe pagina [[:{{{1}}}]] a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă de la Wikipedia. Aceasta s-a făcut conform criteriului F2 de ştergere rapidă, deoarece aceasta este o pagină de fișier pentru un fișier inexistent sau corupt.

Dacă doriți să contestați propunerea de ștergere rapidă, adăugați eticheta {{Așteaptă}} imediat sub acel mesaj (fără a șterge nicio etichetă) și explicați imediat în pagina de discuție de ce credeți acest lucru.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita [[|aici]] pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator.