Fișier:Theycamefromwithin.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Theycamefromwithin.jpg(200 × 294 pixeli, mărime fișier: 17 KB, tip MIME: image/jpeg)

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Drepturi de autor nedeterminate

Această imagine reprezintă un desen, pictură, schiță sau altă operă de artă bidimensională și poate fi sub incidența legilor dreptului de autor. Se consideră că o imagine cu rezoluție joasă a unei opere de artă folosită pe Wikipedia, găzduite pe serverele Fundației non-profit Wikimedia, este o utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.

Utilizare[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Shivers_(film)
Descriere

Imaginea reprezintă afișul filmului Shivers cu un titlu alternativ

Sursa

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Theycamefromwithin.jpg

Articol

Shivers_(film)

Secțiune folosită

Imaginea este o copie a unui fișier cu rezoluție inferioară imaginii originale

Rezoluție joasă?

Da,fișierul de pe wikipedia este de o rezoluție inferioară afișului original astfel încât este puțin probabil ca acesta să pericliteze posibilitatea de comercializare a materialului a deținătorilor drepturilor de autor. Fiind de o rezoluție joasă,nu poate fi folosit la producerea de materiale contrafăcute iar deținătorii drepturilor de autor nu sunt prejudiciați în nici un fel.

Scopul utilizării

De a ilustra articolul cu o imagine reprezentativă pentru informațiile prezentate. Imaginea reprezintă principalul mijloc de identificare vizuală a subiectului articolului și este folosită doar în scopuri informaționale. Fiind vorba de o copie a unui afiș al cărui scop original era popularizarea unui film,scopul exclusiv informațional în care este folosită imaginea de joasă rezoluție este complementar scopului deținătorilor drepturilor de autor.

Înlocuibil?

Nu a fost găsit nici un echivalent neprotejat de drepturile de autor cu care să poată fi înlocuit iar în cazul acestui tip de imagini nu există nici un echivalent care să nu fie protejat de drepturile de autor.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Theycamefromwithin.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală16 ianuarie 2009 17:33Miniatură pentru versiunea din 16 ianuarie 2009 17:33200x294 (17 KB)Azdfg (discuție | contribuții){{Informaţii |Descriere= |Sursa= |Data= |Autor= |Permisiune= |alte_versiuni= }}

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații