Fișier:Sonic Prime logo.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Sonic_Prime_logo.png(420 × 170 pixeli, mărime fișier: 118 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Sonic Prime
Descriere

Logo-ul serialului de animație Sonic Prime.

Sursa

https://www.sonicarchive.com/images/thumb/c/c8/Sonic_Prime_logo_SP.png/600px-Sonic_Prime_logo_SP.png

Articol

Sonic Prime

Secțiune folosită

Imagine

Rezoluție joasă?

Rezoluția și mărimea imaginii sunt suficiente pentru a menține calitatea imaginii reprezentative serialului fără a fi prea mare.

Scopul utilizării

Așezată la infocasetă, această imagine are scopul de a prezenta serialul astfel încât cititorii să identifice articolul și să prezinte mesajul intenționat într-un fel în care numai cuvintele nu ar putea.

Înlocuibil?

Pentru că nu există un echivalent gratis, această imagine aproape cu siguranță nu este înlocuibilă. Orice substitut care nu este o lucrare derivată ar strica sau reprezenta greșit imaginea, ar eșua să transmită scopul intenționat sau nu ar putea să-și îndeplinească scopul de identificare sau comentariu.

Alte informații Folosirea acestui logo în acest articol este potrivită cu condițiile Wikipedia de utilizare ale materialelor protejate, ghidurilor pentru logo-uri și utilizare potrivită sub legea de drepturi de copiere a Statelor Unite descris mai sus.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Sonic_Prime_logo.pngyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală23 decembrie 2022 00:16Miniatură pentru versiunea din 23 decembrie 2022 00:16420x170 (118 KB)Andrei Bondoc (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor | Descriere = Logo-ul serialului de animație Sonic Prime. | Sursa = https://www.sonicarchive.com/images/thumb/c/c8/Sonic_Prime_logo_SP.png/600px-Sonic_Prime_logo_SP.png | Articol = Sonic Prime | Secțiune = Imagine | Rezoluție joasă = Rezoluția și mărimea imaginii sunt suficiente pentru a menține calitatea imaginii reprezentative serialului fără a fi prea mare. | Scop = Așezată la infocasetă, această imagine are scopul de a prezenta serialul astfel încât ci...

Următoarele pagini conțin această imagine: