Fișier:Slender The Arrival website logo.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Slender_The_Arrival_website_logo.png(496 × 295 pixeli, mărime fișier: 135 KB, tip MIME: image/png)

Imagine copiată de la wikipedia:en.

Logo for the video game, Slender: The Arrival.


Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Descriere

A cropped screenshot of the official logo of Slender: The Arrival, as found on the website.

Sursa

http://www.slenderarrival.com

Data

2012

Autor

Parsec Productions/Blue Isle Studios

Permisiune
Alte versiuni

Unless Parsec Productions and/or Blue Isle Studios release a new version of the logo, there really is no possible replacement for this.

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Drepturi de autor protejate Această lucrare se află sub incidența drepturilor de autor. Persoana care a trimis-o și a folosit-o prima dată într-un articol și ceilalți care o folosesc în articole sunt de acord cu faptul că aceasta este o utilizare cinstită sau că materialul se află sub incidența legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.
Motivele pentru care persoana care a încărcat acest fișier consideră că utilizarea sa în anumite articole se încadrează în politicile Wikipediei de utilizare cinstită și este în conformitate cu legislația în materie din Statele Unite ale Americii și din țara de origine a imaginii trebuie detaliate în pagina de descriere a fișierului printr-o justificare a utilizării cinstite.


date/time username resolution size edit summary
2012-09-25T04:05:04Z Rhain1999 496×295 138264 Logo for the upcoming video game, ''Slender: The Arrival''. ==Summary== {{Non-free use rationale 2 |Description = The official logo of ''Slender: The Arrival'', as found on the website. |Source = http://www.slenderarrival.com |Article = Slender: The ...

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală5 iulie 2015 23:42Miniatură pentru versiunea din 5 iulie 2015 23:42496x295 (135 KB)XXN-bot (discuție | contribuții)Imagine copiată de la wikipedia:en. Descrierea sa originală era următoarea: Logo for the video game, ''Slender: The Arrival''. == Summary == {{Information | Description = A cropped screenshot of the official logo of ''[[Slender: The Arrival]...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații