Fișier:Poster cu Revoluția Culturală Chineză.jpeg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Poster_cu_Revoluția_Culturală_Chineză.jpeg(377 × 264 pixeli, mărime fișier: 32 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Descriere

Armata Chineză de Eliberare a Poporului este marea școală a gândirii maoiste, 1969. Un afiș din timpul Revoluției Culturale Chineze, cu o imagine a președintelui Mao și publicat de guvernul Republicii Populare Chineze.

Sursa

File:Cultural Revolution poster.jpg

Data

18:26, 18 ianuarie 2011 (UTC)

Autor

Necunoscut, niciodată specificat

Permisiune

Imagine cu folosire cinstită

Folosirea cinstită[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Revoluția Culturală
Descriere

Armata Chineză de Eliberare a Poporului este marea școală a gândirii maoiste, 1969. Un afiș din timpul Revoluției Culturale Chineze, cu o imagine a președintelui Mao și publicat de guvernul Republicii Populare Chineze.

Sursa

File:Cultural Revolution poster.jpg

Articol

Revoluția Culturală

Secțiune folosită

Tot

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție mult mai mică decât cea originală și nu ar fi confundată cu originalul. Orice copii făcute din această imagine ar fi de o calitate inferioară

Scopul utilizării

Imaginea e a unui poster notabil pentru un eveniment istoric vechi de zeci de ani. Este folosit într-un articol educațional despre acea persoană ca mijloc principal de identificare vizuală a subiectului articolului.

Înlocuibil?

Întrucât acest eveniment s-a încheiat de mult, este puțin probabil ca această imagine să poată fi înlocuită cu o imagine fără drepturi de autor sau protejată de drepturi de autor de o valoare educațională comparabilă.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Poster_cu_Revolu%C8%9Bia_Cultural%C4%83_Chinez%C4%83.jpegyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Drepturi de autor nedeterminate

Această imagine reprezintă un desen, pictură, schiță sau altă operă de artă bidimensională și poate fi sub incidența legilor dreptului de autor. Se consideră că o imagine cu rezoluție joasă a unei opere de artă folosită pe Wikipedia, găzduite pe serverele Fundației non-profit Wikimedia, este o utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală17 decembrie 2021 20:46Miniatură pentru versiunea din 17 decembrie 2021 20:46377x264 (32 KB)Neoclassicism Enthusiast (discuție | contribuții){{Informații |Descriere= [http://search.socialhistory.org/Record/1071584 Armata Populară Chineză de Eliberare este marea școală a gândirii lui Mao Zedong, 1969]. Un afiș din timpul Revoluției Culturale Chineze, cu o imagine a președintelui Mao și publicat de guvernul Republicii Populare Chineze. |Sursa=[https://en.wikipedia.org/wiki/File:Cultural_Revolution_poster.jpg File:Cultural Revolution poster.jpg] |Data=18:26, 18 ianuarie 2011 (UTC) |Autor=Necunoscut, niciodată...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații