Fișier:LutraCanadensis fullres.jpg

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(2.262 × 2.048 pixeli, mărime fișier: 5,01 MB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere

Lontra canadensis

Deutsch: Zwei Nordamerikanische Fischotter (Lontra canadensis) im San Francisco Zoo am 29. August 2005.
English: North American River Otters, Lontra canadensis (per Schreber, 1777. More commonly used, but allegedly incorrect latin name: Lutra canadensis). I took the photo in San Francisco Zoo on August 29, 2005.
Français : Loutre de rivière, Lontra canadensis. Image prise au zoo de San Francisco le 29 août 2005.
Dată
Sursă Operă proprie
Autor Dmitry Azovtsev
Poziția aparatului de fotografiat37° 43′ 57,45″ N, 122° 30′ 08,78″ V Kartographer map based on OpenStreetMap.Vizualizați poziția acestei și a altor imagini la: OpenStreetMapinfo

Assessment

Featured imagine

Wikimedia CommonsWikipedia

Acest fișier este o imagine de calitate la Wikimedia Commons (Imagini excelente) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Wikipedia
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba azeră (Seçilmiş şəkillər) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba engleză (Featured pictures) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba persană (نگاره‌های برگزیده) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba croată (Slika tjedna) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Dacă dețineți o imagine a cărei calitate este similară și care poate fi publicată sub o licență adecvată, o puteți încărca, marca cu licența corespunzătoare și nominaliza.

Licențiere

This image is copyrighted by Dmitry Azovtsev. I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following licenses:
w:ro:Creative Commons
atribuind partajând în condiții identice
Atribuire: Attribution is to be given to Dmitry Azovtsev. When using on the Web, a link to http://www.daphoto.info is appreciated.
Sunteți liber:
  • să partajați cu alții – aveți dreptul de a copia, distribui și transmite opera
  • să adaptați – aveți dreptul de a adapta opera
În următoarele condiții:
  • atribuind – Trebuie să atribuiți opera corespunzător, introducând o legătură către licență și indicând dacă ați făcut schimbări. Puteți face asta prin orice metodă rezonabilă, dar nu într-un fel care ar sugera faptul că persoana ce a licențiat conținutul v-ar susține sau ar aproba folosirea de către dumneavoastră a operei sale.
  • partajând în condiții identice – Dacă modificați, transformați sau creați pe baza acestei opere, trebuie să distribuiți opera rezultată doar sub aceeași licență sau sub o licență similară acesteia.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Pipioncaquipipion cacalan

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat

29 august 2005

37°43'57.454"N, 122°30'8.784"W

image/jpeg

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală20 mai 2010 02:44Miniatură pentru versiunea din 20 mai 2010 02:442.262x2.048 (5,01 MB)Smialslightly denoised, please revert if not appropriate
29 august 2005 11:46Miniatură pentru versiunea din 29 august 2005 11:462.262x2.048 (3,92 MB)AzovNorth American River Otters (lutra canadensis). Photo taken in San Francisco Zoo, 08/29/2005.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.