Fișier:Lappano-Stemma.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Lappano-Stemma.png(379 × 500 pixeli, mărime fișier: 90 KB, tip MIME: image/png)

Imagine copiată de la wikipedia:it.

  • Per gentile concessione di Araldicacivica.it
  • Autorizzazione:
  • Disegnatore: Massimo Ghirardi per Araldica Civica
  • Descrizione: D'oro, alla croce latina di verde (con la sommità e con la traversa ritrinciata e con il piede munito di quattro punte triangolari poste a ventaglio e con il vertice all'ingiù, a guisa di radici stilizzate), accompagnata da due gemme di rosso
Utilizare cinstită pentru Lappano
Descriere

Stema/Steagul comunei Lappano din provincia Cosenza

Sursa

Araldica Civica

Articol

Lappano

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine pentru a transmite mesajul dorit de autor și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii.

Rezoluție joasă?

Imaginea are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Ilustrarea articolului despre comuna menționată mai sus. Scop educativ. Imaginea este utilizată pentru a identifica mai ușor comuna respectivă, care este subiect de interes public, și să asigure cititorul că a ajuns la articolul potrivit.

Înlocuibil?

Nu. Deoarece este o stemă protejată de drepturile de autor, aproape sigur că nu există echivalent liber și orice altă lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații
Autor:
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Lappano-Stemma.pngyes
Drepturi de autor protejate Această lucrare se află sub incidența drepturilor de autor. Persoana care a trimis-o și a folosit-o prima dată într-un articol și ceilalți care o folosesc în articole sunt de acord cu faptul că aceasta este o utilizare cinstită sau că materialul se află sub incidența legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.
Motivele pentru care persoana care a încărcat acest fișier consideră că utilizarea sa în anumite articole se încadrează în politicile Wikipediei de utilizare cinstită și este în conformitate cu legislația în materie din Statele Unite ale Americii și din țara de origine a imaginii trebuie detaliate în pagina de descriere a fișierului printr-o justificare a utilizării cinstite.


Questa immagine mostra il gonfalone o lo stemma di un comune italiano. L'uso di gonfaloni e stemmi comunali è generalmente disciplinato da regolamenti predisposti dalle singole amministrazioni comunali in osservanza di statuti comunali, leggi regionali e disposizioni previste al riguardo dalla legge della Repubblica italiana. Tali regolamenti prevedono generalmente che l'uso di stemmi e gonfaloni debba essere preventivamente autorizzato dal sindaco o dall'amministrazione competente.

Si ritiene che l'immagine possa essere riprodotta su Wikipedia in quanto utilizzata esclusivamente a fini didattici e in attesa di ricevere l'autorizzazione alla pubblicazione.
Fonte: Araldica Civica
Questa immagine deve essere rimossa da eventuali versioni commerciali di Wikipedia.

STOP A causa di restrizioni che riguardano esclusivamente Wikipedia in lingua rumena, questa immagine non deve essere sostituita con corrispondenti esistenti su Wikimedia Commons.

Non sostituire questo file con il corrispondente su Commons!

date/time username resolution size edit summary
2009-12-24T13:48:38Z Dapa19 379×500 92400 Descrizione: ''D'oro, alla croce latina di verde (con la sommità e con la traversa ritrinciata e con il piede munito di quattro punte triangolari poste a ventaglio e con il vertice all'ingiù, a guisa di radici stilizzate), accompagnata da due gemme di r
2007-09-25T08:49:54Z Dapa19 323×486 60518 Per gentile concessione di http://www.araldicacivica.it {{StemmiComunaliItaliani |provincia= Cosenza |fonte=www.araldicacivica.it }}

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală10 aprilie 2015 00:26Miniatură pentru versiunea din 10 aprilie 2015 00:26379x500 (90 KB)XXN-bot (discuție | contribuții)Imagine copiată de la wikipedia:it. Descrierea sa originală era următoarea: * Per gentile concessione di [http://win.araldicacivica.it/home2.php Araldicacivica.it] * Autorizzazione: Wikipedia:Autorizzazioni ottenute/araldicacivica * Disegnato...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine: