Fișier:La collina degli stivali.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

La_collina_degli_stivali.jpg(268 × 380 pixeli, mărime fișier: 51 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Aur și circ
Descriere

Afișul filmului Aur și circ / 1969

Sursa

cartelesmix.es

Articol

Aur și circ

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

Identificarea subiectului filmului căruia îi servește drept imagine promoțională. Imaginea este plasată în infocaseta principală, în partea superioară-dreaptă a articolului și servește pentru a înlătura orice confuzie despre care este subiectul articolului.

Înlocuibil?

Este imaginea care este folosită pentru promovarea filmului, fiind singura care servește în acest scop. Orice imagine care folosește alte texte, alte imagini sau altă fotografie a protagoniștilor ar fi nepotrivite, deoarece ar deruta și nu ar mai servi scopului de identificare a articolului.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:La_collina_degli_stivali.jpgyes
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală23 mai 2012 07:27Miniatură pentru versiunea din 23 mai 2012 07:27268x380 (51 KB)Cezarika1 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Afișul filmului Aur și circ / 1969 |Sursa=[http://cartelesmix.es/images/CartelesC/colinadelasbotas6904.jpg cartelesmix.es] |Articol=Aur și circ |Secțiune={{sct}} |Rezoluție joasă={{rez}} |Scop={{idv-f...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații