Fișier:ItaloFlight.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

ItaloFlight.jpg(300 × 424 pixeli, mărime fișier: 53 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere

Poster al zborului transatlantic al lui Italo Balbo la expoziția mondială de la Chicago – „Century of Progress”, la New York și înapoi la Roma.

Sursa

http://www.italystl.com/pride/index.htm

Data


Autor
Permisiune
Copyrighted

Această imagine este posterul unui eveniment și drepturile de autor sunt deținute fie de organizatorul evenimentului fie de artistul care a produs posterul. Se consideră că utilizarea imaginii la o rezoluție joasă

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Deși această imagine este protejată prin drepturi de autor, consider că folosirea ei poate fi catalogată utilizare cinstită deoarece: #The photo is being used for informational purposes.

  1. Este o imagine cu rezoluție scăzută.
  2. Ilustrează un subiect important al articolului.
  3. Este găzduită pe serverele Fundației non-profit Wikimedia,

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală20 februarie 2008 15:42Miniatură pentru versiunea din 20 februarie 2008 15:42300x424 (53 KB)Vali (discuție | contribuții){{Informaţii |Descriere=Poster al zborului transatlantic al lui Italo Balbo la expoziţia mondială de la Chicago – „Century of Progress”, la New York şi înapoi la Roma. |Sursa=http://www.italystl.com/pride/index.htm |Data= |Autor= |Permisiune={

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații