Fișier:Incognito (1985).jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Incognito_(1985).jpg(526 × 315 pixeli, mărime fișier: 97 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Incognito (formație românească)
Descriere

Formația Incognito din București, în anul 1985, în componența următoare: Anton Hașiaș, Dan Bittman, Nicky Dinescu, Adrian Ilie. Captură de ecran din documentarul Iris, steaua ta! – partea a doua (anii '85–'96) din cadrul emisiunii Remix, realizator Doru Ionescu, Televiziunea Română. Fotografia este supusă legii drepturilor de autor. Drepturile de autor aparțin trupei, realizatorului documentarului sau televiziunii care l-a difuzat.

Sursa

TVR Cultural, Remix, difuzare: 19 iulie 2009.

Articol

Incognito (formație românească)

Secțiune folosită

Un singur cadru, la o rezoluție redusă.

Rezoluție joasă?

Da, 526×315, însă suficient de clară pentru ilustrarea articolului.

Scopul utilizării

Imaginea prezintă formația în componența cea mai cunoscută și în perioada ei cea mai bună. Folosirea ei în cadrul articolului despre Incognito oferă o informație importantă cititorului.

Înlocuibil?

Nu. Formația nu mai există, alte imagini nu ar fi mai relevante pentru articol ca aceasta.

Alte informații Utilizarea imaginii numai pentru a ilustra articolul în chestiune se supune politicii Wikipedia de utilizare cinstită.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Incognito_(1985).jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală3 septembrie 2021 23:27Miniatură pentru versiunea din 3 septembrie 2021 23:27526x315 (97 KB)Musichistory2009 (discuție | contribuții){{Informații |Descriere= |Sursa= |Data= |Autor= |Permisiune= |alte_versiuni= }}

Următoarele pagini conțin această imagine: