Fișier:Holy man.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Holy_man.jpg(255 × 380 pixeli, mărime fișier: 27 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Picat din cer
Descriere

afișul filmului Picat din cer (1998)

Sursa

movieposter.com

Articol

Picat din cer

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

Identificarea subiectului filmului căruia îi servește drept imagine promoțională. Imaginea este plasată în infocaseta principală, în partea superioară-dreaptă a articolului și servește pentru a înlătura orice confuzie despre care este subiectul articolului.

Înlocuibil?

Este imaginea care este folosită pentru promovarea filmului, fiind singura care servește în acest scop. Orice imagine care folosește alte texte, alte imagini sau altă fotografie a protagoniștilor ar fi nepotrivite, deoarece ar deruta și nu ar mai servi scopului de identificare a articolului.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Holy_man.jpgyes
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală30 ianuarie 2012 10:24Miniatură pentru versiunea din 30 ianuarie 2012 10:24255x380 (27 KB)Cezarika1 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=afișul filmului Picat din cer (1998) |Sursa=[http://eu.movieposter.com/posters/archive/main/6/A70-3388 movieposter.com] |Articol=Picat din cer |Secțiune={{sct}} |Rezoluție joasă={{rez}} |Scop={{idv-film}}
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații