Fișier:Dolarul Salt Spring - Un dolar.jpeg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Dolarul_Salt_Spring_-_Un_dolar.jpeg(300 × 137 pixeli, mărime fișier: 20 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Dolar Salt Spring
Descriere

Aceasta este o imagine a unui dolar din Insula Salt Spring. Drepturile de autor apartin Fundatiel Monetare Salt Spring. Se crede ca folosirea imagini în articolul Dolar Salt Spring îndeplinește condițiile de utilizare cinstită.

Sursa

http://saltspringdollars.com/about-us/specimens.html

Articol

Dolar Salt Spring

Secțiune folosită

doar fața

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

scopul acestei imagini este de a exemplifica si de a putea fi identificat dolarul folosit in Insula Saltspring

Înlocuibil?

nu

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Dolarul_Salt_Spring_-_Un_dolar.jpegyes
Drepturi de autor protejate Această lucrare se află sub incidența drepturilor de autor. Persoana care a trimis-o și a folosit-o prima dată într-un articol și ceilalți care o folosesc în articole sunt de acord cu faptul că aceasta este o utilizare cinstită sau că materialul se află sub incidența legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.
Motivele pentru care persoana care a încărcat acest fișier consideră că utilizarea sa în anumite articole se încadrează în politicile Wikipediei de utilizare cinstită și este în conformitate cu legislația în materie din Statele Unite ale Americii și din țara de origine a imaginii trebuie detaliate în pagina de descriere a fișierului printr-o justificare a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală20 aprilie 2017 18:00Miniatură pentru versiunea din 20 aprilie 2017 18:00300x137 (20 KB)Cardei Daniel (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere= Aceasta este o imagine a unei dolar din Insula Salt Spring. Drepturile de autor apartin Fundatiel Monetare Salt Spring. Se crede ca folosirea imagini în atricolul Dolarul Salt Spring îndeplineşte cond...

Următoarele pagini conțin această imagine: