Fișier:Crazy Penguin Catapult.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Crazy_Penguin_Catapult.jpg(421 × 237 pixeli, mărime fișier: 90 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Crazy Penguin Catapult
Descriere

Aceasta este coperta jocului Crazy Penguin Catapult. Se crede că drepturile de autor ale copertei aparțin distribuitorului jocului, editorului jocului video sau dezvoltatorilor jocului video.

Sursa

Cutia/coperta poate sau ar putea fi obținută de la distribuitor.

Articol

Crazy Penguin Catapult

Secțiune folosită

Întreaga copertă: deoarece imaginea este o copertă, o formă de ambalare a produsului, întreaga imagine este necesară pentru a identifica produsul, pentru a transmite în mod corespunzător semnificația și brandingul dorit și pentru a evita deteriorarea sau denaturarea imaginii.

Rezoluție joasă?

Copia are o rezoluție suficientă pentru comentarii și identificare, dar o rezoluție mai mică decât cea a copertei originale. Copiile realizate pe baza acesteia vor fi de calitate inferioară, nepotrivite ca ilustrație pe versiuni pirat sau pentru alte utilizări care ar concura cu scopul comercial al ilustrației originale.

Scopul utilizării

Infobox principal. Imaginea este utilizată pentru identificare în contextul comentariilor critice ale operei pentru care servește drept copertă. Ea contribuie în mod semnificativ la înțelegerea articolului de către utilizator, ceea ce, practic, nu ar putea fi transmis doar prin cuvinte. Imaginea este plasată în infoboxul din partea de sus a articolului în care se vorbește despre lucrare, pentru a prezenta o imagine vizuală primară asociată cu lucrarea și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să știe că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu intră în concurență cu scopurile operei originale, și anume furnizarea de către creator de servicii de design grafic pentru preocupări relevante și marketingul jocurilor video către public.

Înlocuibil?

În calitate de copertă, imaginea nu poate fi înlocuită cu un conținut liber; orice altă imagine care prezintă ambalajul articolului în cauză ar fi, de asemenea, protejată de drepturi de autor, iar orice versiune care nu este fidelă originalului ar fi inadecvată pentru identificare sau comentariu.

Alte informații Utilizarea copertei în articol este conformă cu politica de conținut non-gratuit a Wikipediei și cu utilizarea corectă în conformitate cu legea drepturilor de autor din Statele Unite, așa cum este descrisă mai sus.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Crazy_Penguin_Catapult.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală29 decembrie 2023 20:21Miniatură pentru versiunea din 29 decembrie 2023 20:21421x237 (90 KB)Luigi Cotocea (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Aceasta este coperta jocului Crazy Penguin Catapult. Se crede că drepturile de autor ale copertei aparțin distribuitorului jocului, editorului jocului video sau dezvoltatorilor jocului video. |Sursa=Cutia/coperta poate sau ar putea fi obținută de la distribuitor. |Articol=Crazy Penguin Catapult |Secțiune=Întreaga copertă: deoarece imaginea este o copertă, o formă de ambalare a produsului, întreaga imagine este necesară pentru a identifica produsul,...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații