Fișier:Coperta roManitou1994.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Coperta_roManitou1994.jpg(245 × 386 pixeli, mărime fișier: 49 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Graham Masterton
Descriere

Imaginea reprezintă coperta variantei în limba română a cărții lui Graham Masterton – "The Manitou" (titlul original tradus în română de Florin Mircea Tudor sub denumirea de "Manitou"). Cartea a fost scoasă pe piață de editura "Multistar" din Piatra-Neamț, în anul 1994. Actualmente această editură nu mai funcționează.

Sursa

editura "Multistar", Piatra-Neamț, 1994. Coperta a fost realizatǎ de Radu Gavrilescu.

Articol

Graham Masterton

Secțiune folosită

imaginea este folositǎ aproape în totalitate, însă la o rezoluție mult mai scăzută.

Rezoluție joasă?

da.

Scopul utilizării

având în vedere faptul că articolul realizat este în limba română și se dorește a fi unul original, este imperios necesar să existe, în limita posibilităților, trimiteri la elementele "românești" ale acestuia.

Înlocuibil?

{{{Înlocuibil}}}

Alte informații cartea după care s-a realizat copia acestei imagini îmi aparține, fiind achiziționată de mine în anul 1995. Cartea nu mai este una nouă, așa că nici imaginea rezultatǎ nu este un perfectă!
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Coperta_roManitou1994.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine reprezintă coperta unei cărți și drepturile de autor sunt deținute fie de artistul care a desenat coperta, fie de editură. Se consideră că utilizarea la o rezoluție joasă a acestei imagini

se califică drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o justificare a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă la pagina Wikipedia:Explicația utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală24 august 2008 01:18Miniatură pentru versiunea din 24 august 2008 01:18245x386 (49 KB)VladuB(Vorpal) (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Imaginea reprezintă coperta variantei în limba română a cărţii lui Graham Masterton – "The Manitou" (titlul original tradus în română de Florin Mircea Tudor sub denumirea de "Manitou"). Cartea a fost

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații