Fișier:Bandera de Montehermoso.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Mărește rezoluția imaginii(1.225 × 615 pixeli, mărime fișier: 55 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.
Descriere
Español: Escudo municipal de Montehermoso (Cáceres, España): En campo de azur (azul), un monte, de oro, surmontado de un sol, del mismo metal. Al timbre, corona real cerrada. [1]
Dată (UTC)
Sursă
Autor


Applications-graphics.svg
Această imagine a fost retuşată, ceea ce înseamnă că a fost modificată pe cale digitală şi este diferită de cea iniţială. Modificări: Hago la bandera a partir del escudo. Imaginea iniţială poate fi consultată aici: Escudo de Montehermoso.svg. Modificările au fost efectuate de către Foto Montehermoso.

Eu, deținătorul drepturilor de autor ale acestei opere, prin prezenta îmi public lucrarea sub următoarele licențe:
w:ro:Creative Commons

atribuind partajând în condiții identice

Acest fișier a fost eliberat sub licența Creative Commons Atribuire și distribuire în condiții identice 3.0 Neadaptată, 2.5 Generică, 2.0 Generică și 1.0 Generică.
Sunteți liber:
  • să partajați cu alții – aveți dreptul de a copia, distribui și transmite opera
  • să adaptați – aveți dreptul de a adapta opera
În următoarele condiții:
  • atribuind – Trebuie să atribuiți opera corespunzător, introducând o legătură către licență și indicând dacă ați făcut schimbări. Puteți face asta prin orice metodă rezonabilă, dar nu într-un fel care ar sugera faptul că persoana ce a licențiat conținutul v-ar susține sau ar aproba folosirea de către dumneavoastră a operei sale.
  • partajând în condiții identice – Dacă modificați, transformați sau creați pe baza acestei opere, puteți distribui opera rezultată doar sub aceeași licență sau sub o licență similară acesteia.

GNU head Se permite copierea, distribuirea și/sau modificarea acestui document conform termenilor Documentației de licență liberă GNU, versiunea 1.2 sau orice altă versiune ulterioară publicată de Free Software Foundation, fără părți neschimbabile, texte de pe copertele principale și finale. O copie a acestei licențe este inclusă în secțiunea numită Documentația de licență liberă GNU.
Puteți alege licența pe care o doriți.

Jurnalul original al încărcărilor

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Escudo_de_Montehermoso.svg licensed with Cc-by-sa-3.0,2.5,2.0,1.0, GFDL
    • 2010-03-13T12:20:33Z SanchoPanzaXXI 550x975 (324928 Bytes) {{Information |Description={{es|1=Escudo municipal de Montehermoso (Cáceres, España): En campo de azur (azul), un monte, de oro, surmontado de un sol, del mismo metal. Al timbre, corona real cerrada. [http://www.hextremadur

Uploaded with derivativeFX

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală7 august 2010 19:10Miniatură pentru versiunea din 7 august 2010 19:101.225x615 (55 KB)Foto Montehermoso{{Information |Description={{es|1=Escudo municipal de Montehermoso (Cáceres, España): En campo de azur (azul), un monte, de oro, surmontado de un sol, del mismo metal. Al timbre, corona real cerrada. [http://www.hextremadura.com/heraldic/caceres/montehe

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.