Discuție:The Singles 81→85

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție:The Singles (81-85))
Articolul The Singles 81→85 este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată de informații despre muzică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Rog pe cei care vor pune imagini. Pentru boxul principal, trebuie o coperta din 1985, nu din 1998. Coperta din 1985 contine o poza patrata cu membrii formatiei, pe un fond alb, iar deasupra scrie pe fond negru "The Singles 81----->85" si "Depeche Mode". Exact, ca o sageata. Coperta din 1998 este o imagine pe fundal rosiatic ce aduce a sala de proiectare dintr-un cinematograf, pe care scrie cu caractare punctate, in stil pointilist, "Depeche Mode" si "The Singles 81>85", exact semnul matematic ">". In poza sunt foarte mari sase casete pe care scrie "dm" "81" "85".

Varianta americana din 1985, numita "Catching up with Depeche Mode", are aceeasi poza ca varianta britanica "The Singles 81-85" din 1985, numai ca deasupra pozei scrie "Catching up with" "Depeche Mode".

Laurentiu Popa