Discuție:Șoc (medicină)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție:Șoc)
Sari la navigare Sari la căutare
Star of life.svgArticolul Șoc (medicină) este un subiect de care se ocupă Proiectul Medicină, o inițiativă ambițioasă de a dezvolta articole despre medicină, adăugând informații cât mai cuprinzătoare, detaliate și citate cu surse de încredere Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Articolul reproduce integral textul unei creații proprii, retrospective, un referat pe care l-am redactat în anul I pentru Biochimie medicală. Este destul de bun, ar nu epuizează subiectul. Dacă cineva se pricepe mai bine îl rog să intervină. Acel cineva ar trebui să fie medic, deoarece șocul este o entitate patologică extrem de complexă, asupra căreia există multe controverse.--Nosceteipsum 10 martie 2006 08:55 (EET)

Gata![modificare sursă]

Fără să mă laud degeaba, articolul este cu mult mai bun decât cel de pe Wikipedia franceză, concurând cu cel de pe varianta engleză. Cu toate astea, ar fi nevoie de o mână pricepută pentru tabel și pentru îmblânzirea graficului. Eu nu mă descurc pentru că nu am softurile necesare instalate și pc-ul nu mai suportă..--Nosceteipsum 10 martie 2006 16:44 (EET)

tabelul etc..[modificare sursă]

eu îl văd negru... În leg cu prescurtările, Orioane, ai dreptate, însă nu accept să scriu "nicotinamidadenindinucleotidfosfat" de două ori în aceeași zi :D--Nosceteipsum 10 martie 2006 17:28 (EET)

Cum adica il vezi negru?
Am modificat tabelul sa fie fonturile normale, nu stiu de ce dar pt moment mi-a placut sa le pun la 90%, dar am vazut ca nu arata bine dupa ce m-a atentionat Emily. Cat despre prescurtari, in cazurile extreme este de inteles sa le folosesti, dar 95% din oameni nu cred ca stiu ca IMA e Infarct miocardic :D (nici eu nu stiam pana acum). In plus tabelul capteaza imediat atentia spre deosebire de text, si consider ca acolo nu prea trebuie folosite prescurtari neuzuale sau de specialitate. Orioane -msg- 10 martie 2006 17:38 (EET)
Da, ai dreptate. Oricum am intuit asta și am scris denumirile întregi la legături. Tabelul se vede NEGRU. Poate e din cauză că eu sunt acum pe IE (adică Internet Explorer :p) și tu probabil pe Firefox. Pe mine m-a lăsat în pană Firefox azi...--Nosceteipsum 10 martie 2006 17:44 (EET)

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 25 ianuarie 2007 01:05 (EET)