Utilizator:Terraflorin/Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Terraflorin Terraflorin Formate Formate Discuție Discuție Teste Teste Cutia cu nisip Nisip Premii Premii Pagini noi Art. noi Diverse Diverse Unelte Unelte


modificare 

Terraflorin/Pagina principală

modificare 

Ultimele 75 de modificări

Lista abrevierilor:
D
Modificare la Wikidata
p
Această editare ar putea avea probleme și trebuie revizuită (mai mult)
N
(v. și lista de pagini noi)
m
Modificare marcată ca minoră
r
Modificare efectuată de un robot
(±123)
Cu câți octeți s-a schimbat mărimea paginii

5 iunie 2024

modificare 

Schimbări recente




modificare 

Aniversările zilei

{5 iunie: Ziua Constituției în Danemarca • Ziua Naksa în comunitățile palestiniene
Robert F. Kennedy

Alte aniversări: 4 iunie5 iunie6 iunie

modificare 

Ultimele 25 de pagini noi

5 iunie 2024

4 iunie 2024

modificare 

Conținut recomandat

„Naughty Girl” este un cântec al interpretei americane Beyoncé Knowles. Acesta a fost compus de artistă în colaborare cu Scott Storch și Robert Waller și inclus pe materialul discografic de debut al solistei, Dangerously in Love. Înregistrarea a fost lansată ca cel de-al patrulea și ultimul single al albumului în prima jumătate a anului 2004.

Compoziția a fost apreciată într-un mod favorabil de critica de specialitate, o serie de critici notând folosirea influențelor de muzică arabă, felicitând totodată și interpretarea solistei. Pentru a crește notorietatea piesei, a fost filmat și un videoclip, regizat de Jake Nava, care a fost recompensat cu un premiu MTV Video Music Awards în 2004 la categoria „Cel mai bun videoclip feminin”. Scurtmetrajul îl prezintă și pe interpretul american Usher și este inspirat din filmul The Band Wagon, din anul 1953. Alături de elemente împrumutate din muzica arabă, Naughty Girl prezintă și influențe specifice muzicii hip-hop și dance, utilizând și o mostră din refrenul șlagărului din anul 1975 al Donnei Summer, „Love to Love You Baby”.

Asemeni predecesorului său, „Me, Myself and I”, cântecul a obținut succes în principala ierarhie americană, Billboard Hot 100 (avansând până pe locul al treilea) dar și într-o serie de clasamente adiționale ale aceleiași publicații. Înregistrarea a ocupat poziția secundă în Canada și s-a clasat între primele zece trepte ale listelor muzicale din Australia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia sau Regatul Unit și a devenit un șlagăr într-o serie de clasamente asiatice. Înregistrarea a activat și în alte clasamente, însă nu s-a ridicat la nivelul șlagărelor „Baby Boy” și „Crazy in Love” de pe același album.

modificare 

Actualități

modificare 

Știați că

modificare 

Test2