Sari la conținut

Discuție Utilizator:Lintu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Olahus2 în subiectul Unitatile administrative din Ungaria

Bine aţi venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Lintu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! — AdiJapan  18 februarie 2006 13:24 (EET)Răspunde

De fapt...[modificare sursă]

Bine aţi revenit. Spor la scris în continuare! — AdiJapan  18 februarie 2006 13:24 (EET)Răspunde

Astronomie[modificare sursă]

Bine ai venit şi din partea mea. Felicitări pentru crearea portalului. În legătură cu denumirile constelaţiilor a existat o mică discuţie, dacă să folosim denumirile româneşti sau pe cele latine. Eu începusem cu denumirile româneşti, dar m-am lăsat convins de avantajele denumirilor latine: majoritatea nu sunt denumiri utilizate în altă parte pe ro-wiki, deci nu trebuie folosită forma cu paranteză: numele-constelaţiei(constelaţie) ( şi în Dicţionarul de Astronomie şi Astronautică din 1977 apare forma latină ). Din păcate cancer, crater , Phoenix nu desemnează în primul rând o constelaţie :). Încă nu există multe aricole legate de aceste nume, deci se poate opta uşor pentru orice variantă.

O mică rugăminte: să te semnezi în paginile de discuţie, cu o referire spre pagina ta de utilizator, pentru că este mai uşor pentru cel care răspunde. Semnătura ţi-o poţi modifica la preferinţe -- Mişuleţ 7 iulie 2006 14:51 (EEST)Răspunde

Astronomie[modificare sursă]

Din păcate nu mă pricep deloc la astronomie. Se pare că este un domeniu unde eşti contribuitor unic, dar să sperăm că vor mai apărea contribuitori. Şi eu am pornit câteva proiecte la care sunt foarte puţini contribuitori. Cutiile de utilizator de la Wikipedia:Căsuţe de utilizator/Educaţie le-am creat în speranţa că vom putea face pe viitor un sistem de evaluare mai bun pentru articolele de calitate. Spor la treabă la portalul de astronomie şi, dacă observ că apar contribuitori pentru acest domeniu, te anunţ! --Emily | 5 decembrie 2006 16:05 (EET)Răspunde

Portal:Astronomie[modificare sursă]

Salut ... Sunt încă la nivelul de începător în a redacta articole pe Wiki, dar o sa încerc să te ajut cu ce se poate în domeniul astronomiei ... Nu prea ştiu ce articole, ce referinţe sunt necesare, poate mă poţi îndruma ... legionofthedamned 11 decembrie 2006 15:27 (EET)Răspunde

Unitatile administrative din Ungaria[modificare sursă]

Am initiat o discutie legata de unitatile administrative din Ungaria . Poate reusiti sa ne lamuriti dumneavoastra. Va salut cu respect, --Olahus2 14 iunie 2007 16:36 (EEST)Răspunde


Tu ai înfiinţat portalul de astronomie?[modificare sursă]

Nu stiam ca tu ai facut asta! Bravo si felicitari! Ai nevoie de mult ajutor. Stai linistit ca suntem mai multi aici care a te ajute. Sa ma anunti daca vrei sa scriu un articol pe care il vrei scris, oricum mai fac si eu articole mici :) --Marius.deaconu 7 august 2007 09:06 (EEST)

Proiect:Astronomie[modificare sursă]

Te invit sa iti indrepti atentia in scrierea de articole in domeniul Astronomiei. Acceseaza in acest sens proiectul meu.Multumesc anticipat,--Marius.deaconu 3 februarie 2008 20:20 (EET)

Te rog sa iti exprim parerea in legatura cu articolul meu (propus spre articol de calitate). Cu prietenie,--Marius.deaconu 5 februarie 2008 20:44 (EET)