Sari la conținut

Animal de pradă (cântec)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Animal de pradă
Copertă nedisponibilă
de Carla's Dreams
Lansare27 noiembrie 2017
FormatCD single, digital download
Înregistrare2017
Genpop, dance
Durată04:18
Casă de discuriGlobal Records

Animal de pradă este un single al formației Carla's Dreams lansat la 27 noiembrie 2017.[1][2] A fost scris și compus de Carla's Dreams. Piesa este extrasă de pe albumul ANTIEXEMPLU și a fost lansată în aceeași zi cu Inima, o colaborare cu Delia de pe același album. Producția a fost asigurată de Alex Cotoi și Carla's Dreams.

Piesa, la fel ca și Formula Apei, a fost prima dată cântată live la concertul organizat la Arenele Romane pe 13 mai 2017.[necesită citare] Piesa s-a mai auzit live și la celelalte concerte ale trupei.

Videoclip[modificare | modificare sursă]

Filmările videoclipului au avut loc la Chișinău sub regia lui Roman Burlaca, regizorul cu care trupa a mai lucrat. Are aceeași concepție ca și Formula Apei. Clipul prezintă o tânără în cușcă care începe să îmbrace un costum de pisică, apoi dansează. Ei i se alătură un bărbat îmbrăcat într-un costum de câine. Dansul lor ar reprezenta ying-yang-ul relației. Videoclipul a fost lansat pe canalul de YouTube al trupei și a adunat până în martie 2018 aproape 3 milioane de vizualizări.

Lansări[modificare | modificare sursă]

Țara Data Format Casa de discuri
România 27 noiembrie 2017 Digital Download Global Records

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Videoclipul piesei”. 
  2. ^ „Clipul piesei”. [nefuncțională]