Utilizator:Terraflorin/Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Terraflorin Terraflorin Formate Formate Discuție Discuție Teste Teste Cutia cu nisip Nisip Premii Premii Pagini noi Art. noi Diverse Diverse Unelte Unelte


modificare 

Terraflorin/Pagina principală

modificare 

Ultimele 75 de modificări

Lista abrevierilor:
D
Modificare la Wikidata
p
Această editare ar putea avea probleme și trebuie revizuită (mai mult)
N
(v. și lista de pagini noi)
m
Modificare marcată ca minoră
r
Modificare efectuată de un robot
(±123)
Cu câți octeți s-a schimbat mărimea paginii

2 iunie 2024

modificare 

Schimbări recente




modificare 

Aniversările zilei

{2 iunie:
Genseric jefuind Roma

Alte aniversări: 1 iunie2 iunie3 iunie

modificare 

Ultimele 25 de pagini noi

2 iunie 2024

1 iunie 2024

modificare 

Conținut recomandat

Joanne”, cunoscut și sub denumirea de „Joanne (Where Do You Think You're Goin'?)”, este un cântec al interpretei americane Lady Gaga pentru cel de-al cincilea ei album de studio, Joanne, în 2016. Melodia a fost trimisă către posturile de radio din Italia drept cel de-al treilea single extras de pe album la 22 decembrie 2017, o versiune de pian fiind lansată ulterior în întreaga lume la 26 ianuarie 2018. Piesa a fost compusă și produsă de Gaga și Mark Ronson, BloodPop contribuind drept producător suplimentar. Inspirat de mătușa decedată a cântăreței, Joanne Germanotta, cântecul a devenit un punct central al direcției muzicale a materialului discografic. Gaga a conceput melodia pentru a avea un efect vindecător persoanelor care se luptă cu pierderea celor dragi.

Din punct de vedere muzical, „Joanne” este un cântec country cu o compoziție simplistă și acustică. Versurile acestuia vorbesc despre moartea mătușii din perspectiva familiei solistei. Criticii de specialitate au complimentat vocea lui Gaga și natura personală și minimalistă a compoziției. Înainte de lansarea sa ca single, „Joanne” a ajuns în clasamentele din Franța și Regatul Unit. Un videoclip a fost lansat alături de versiunea de pian a melodiei, continuând povestea celorlalte trei clipuri ale cântecelor de pe album. Piesa a fost interpretată la cea de-a 60-a ediție a premiilor Grammy, precum și în turneul Joanne World Tour. „Joanne” este inclus în documentarul Gaga: Five Foot Two din anul 2017, într-o secvență în care bunica lui Gaga ascultă melodia. Cântecul a câștigat un premiu la cea de-a 61-a ediție a premiilor Grammy, la categoria „Cea mai bună interpretare pop solo”.

modificare 

Actualități

modificare 

Știați că

modificare 

Test2