Discuție Utilizator:Vasiba

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Vasiba) în care să vă prezentați pe scurt activitatea la Wikipedia, dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 16 noiembrie 2009 19:12 (EET)

Problemă cu sursa fișierului Coperta Prizonier in URSS.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Coperta Prizonier in URSS.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Mulțumesc.  —Andreidiscuție 28 ianuarie 2010 11:35 (EET)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Vasiba. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Himerism.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 7 februarie 2013 11:52 (EET)[răspunde]

Referitor la retragerea etichetei PDVN de la articolul Himerism ar fi două alternative: sau o ștegeți dvs., dacă sunteți convins că au fost rezolvate problemele respective, sau trimiteți-i un mesaj lui Andrei Stroe pe pagina sa de discuții - dânsul a pus eticheta respectivă. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 8 februarie 2013 10:11 (EET)[răspunde]

Vă mulțumesc! Vasiba (discuție) 8 februarie 2013 10:22 (EET)[răspunde]

Bună ziua, Vasiba. Aveți mesaje noi la Discuție:Himerism. 8 februarie 2013 11:16 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Propunere pentru ștergere a paginii Ioan Neacșu[modificare sursă]

În urmă cu 5 luni, articolul Ioan Neacșu, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Kun Kipcsak ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ioan Neacșu până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 25 decembrie 2023 11:32 (EET)[răspunde]