Discuție Utilizator:Floddinn

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Floddinn) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! Orioane -msg- 10 ianuarie 2007 10:30 (EET)[răspunde]


Mulțumesc de întâmpinare. Nu am nelămuriri, deocamdată. Floddinn 10 ianuarie 2007 16:25 (EET)[răspunde]

Bună seara! Am văzut că ați inițiat acest articol. Memoria nu m-a lăsat și mi-am amintit că am mai văzut imaginea la Roți dințate. Cred că e mai bine să preluați informațiile de acolo sau eventual să mutați articolul. Numai bine! — KlaudiuMihăilă Mesaj 24 mai 2007 00:51 (EEST)[răspunde]

"Bună seara!", la dumneavoastră, "Bună ziua!", pe acilia. Bună să vă fie inima! Mulțumesc de atenționare. Conform regulilor Wikipediei, dacă mi-aduc bine aminte, titlurile articolelor trebuie să fie scrise la singular nearticulat, cu excepțiile dictate de utilizare, când pluralul este de fapt regula. Le voi uni, desigur, sub titlul Roată dințată și voi transfera informația și tot ceea ce se poate folosi de la Roți dințate. Printre observațiile critice pe care le am referitor la articolul pomenit și inițiat anterior, se numără și nefolosirea semnelor diacritice, ne-wikizarea, etc. Oricum, sunt acolo, "pe fază". Floddinn 24 mai 2007 01:08 (EEST)[răspunde]

NavigationBox[modificare sursă]

Modificarea de la formatul {{NavigationBox}} influențează toate aceste articole. Asigurați-vă înainte că aveți și acceptul celorlalți. Mulțumesc. – Laura\ mesaj 25 mai 2007 19:40 (EEST)[răspunde]

Articole în limbi străine[modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuțiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În situația în care vă propuneți să traduceți un articol din altă limbă, ca în cazul articolului All men are created equal, vă recomand să copiați acel articol într-un editor de text pe calculatorul dumneavoastră, să îl traduceți, să îl corectați, și când sunteți sigur că nu mai are greșeli să îl introduceți în enciclopedie. Idealul ar fi să îl introduceți a doua zi, când recitindu-l, cu siguranță că veți mai găsi ceva de corectat, care v-a scăpat în ziua precedentă (diacritice, acorduri gramaticale).

À propos, câte texte în limba română ați văzut introduse în articole din enciclopedia Wikipedia în alte limbi?

Dacă lucrați direct pe articol, încercați să folositi butonul Arată previzualizare după ce faceți o editare, pentru a vedea dacă rezultatul este cel dorit, și abia după ce sunteți mulțumit de aspect, să Salvati Pagina. Este o recomandare care ajută la păstrarea istoricului paginii într-o formă mai concisă și permite în viitor identificarea editărilor de calitate.

Cu stimă, --Miehs 12 iulie 2007 22:36 (EEST)[răspunde]

Stimate --Miehs, fraza respectivă a devenit faimoasă așa cum este în original, în limba engleză, respectiv All men are created equal, dar ce nu face omul pentru a face pe placul tuturora, mută până și fraza celebră din engleză în echivalentul său din limba română, adică Toți oamenii sunt creați egali.
Cu stimă, Floddinn 12 iulie 2007 23:19 (EEST)[răspunde]

Dmitri Șostakovici[modificare sursă]

Salut!

Citez: "The Nose is a satirical short story by Nikolai Gogol, subsequently made into an opera by Dmitri Shostakovich". Deci, corectura dumneavoastră din "Nasul" în "Nașul" este o eroare remarcabilă. Noroc că am observat-o, am corectat-o și v-am salvat de ridicol. La adresa [1] se dă chiar un mic rezumat al povestirii:

În „Nasul” lui Gogol, asesorul de colegiu Kovaliov, cetatean al Petersburgului, se trezeste într-o dimineata fara nas. Îl va cauta cu disperare timp de 13 zile. Povestea începe într-o zi de 25 martie, când un barbier gaseste în pâinea calda un nas.

Recunoscându-l ca fiind al pretentiosului sau client pe nume Kovaliov, se debaraseaza de el aruncându-l de pe un pod. Nu se stie cum, nasul ajunge sa circule prin oras, în persoana unui consilier de stat. Kovaliov îl întâlneste, dar nu are sanse sa-l convinga de faptul ca e nasul lui.


Cât despre All men are created equal, dumneavoastră plecați de la prezumția că toți oamenii sunt creați egali cu dumneavoastră, adică știu limba engleză. Vă informez că majoritatea românilor știu limba română. Pentru aceștia, pe lângă textul în engleză trebuie trecută și traducerea în română. După cum spuneți, fraza respectivă a devenit faimoasă așa cum este în original, în limba engleză, respectiv All men are created equal. Dar aceasta numai pentru cunoscătorii de engleză. Sunt români care cunosc alte limbi în afară de română (rromă, maghiară, lipoveană, tucă, germană), și se numesc tot bilingvi, ca și aceia care cunosc engleza. Deci, nu sunt mai "neinstruiți". Din respect pentru ei (și nu pentru a face pe placul tuturora) trebuie date explicațiile în limba română.

Simpla frunzărire a unui dicționar ne arată că unele din cuvinte au și următoarele sensuri:

self-evident = aprioric, axiomatic, care vorbește de la sine, clar, evident

hold = (între altele) a considera, a socoti

that = că

așa că textul "We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty, and the Pursuit of Happiness." ar putea fi tradus cam în felul următor:

Considerăm că acest adevăr, că toți oamenii sunt creați egali, vorbește de la sine despre faptul că ei sunt înzestrați de Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, și că între acestea se regăsesc Viața, Libertatea și Căutatre Fericirii.

Apare o difernță față de varianta dumneavoastră: "Noi menținem aceste adevăruri a fi postulate (auto-evidente), acela că toți oameni sunt creați egali, acela că sunt dotați de către Creator cu anumite drepturi inalienabile [și] acela că printre aceste drepturi se află și viața, libertatea și căutarea fericii", care suferă din punct de vedere al exprimării în limba română.

Și m-am referit numai la o frază din tot textul.

Toate cele bune, --Miehs 20 iulie 2007 12:22 (EEST)[răspunde]

Sărbători fericite[modificare sursă]

Crăciun Fericit și un An Nou 2008 plin de bucurii !


Wars











Fie ca sfintele sărbători ale Crăciunului 2007 să îți aducă atât dumitale cât și celor din cercul iubirii dumitale, Un Crăciun 2007 fericit și Un An Nou 2008 cu bucurii. Al dumitale, Wars 22 decembrie 2007 18:50 (EET)[răspunde]

Își doresc un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii, ție și tuturor celor care îți sunt dragi. --R O A M A T A mesaj 24 decembrie 2007 17:55 (EET)[răspunde]

Reuniunea Wikipediștilor[modificare sursă]

Bucureşti, România.

Bună ziua! Pe 17 mai 2008 se organizează o nouă întâlnire a wikipediștilor. Ești invitat să participi. Pe curând!--FeodorBezuhov | Discuție 26 aprilie 2008 16:38 (EEST)[răspunde]

Phoenix, Arizona.
Sunt "numai" 10 fuse orare și vreo 21.000 km departare de București, dar mulțumesc de invitație. De fapt, "never say never." Floddinn 29 aprilie 2008 22:08 (EEST)[răspunde]
Eu, Gikü, vă felicit cu ocazia aniversării a 2 ani de activitate în Wikipedia, dorindu-vă multă perseverență și bună dispoziție!

Mulțumesc pentru urare, deși am avut (mai bine de) un an de "hibernare". Floddinn (discuție) 3 februarie 2009 20:20 (EET)[răspunde]

La Multi Ani![modificare sursă]

Eu, AdySarbus, te felicit cu ocazia aniversării a 3 ani de activitate în Wikipedia, dorindu-ți multă perseverență și bună dispoziție!

Mulțumesc de urare, cu întârzierea cuvenită. Floddinn (discuție) 24 februarie 2010 01:09 (EET)[răspunde]

Diacritice[modificare sursă]

Bună ziua. Am observat la pagina Maria Simionescu că scrieți fără diacritice. La Wikipedia se impune tuturor scrierea corectă atât a textului în limba română (inclusiv a literelor ă, â, î, ș, ț), cât și a cuvintelor din alte limbi.

Calculatorul vă permite selectarea limbii române la tastatură; aveți detalii tehnice la pagina aceasta. Dacă totuși din motive obiective nu puteți face acest lucru, interfața Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera în text literele românești cu diacritice apăsând pe literele de sub caseta de editare. La fel puteți introduce și caractere specifice altor limbi.

Cu speranța că pe viitor veți scrie corect în mod sistematic, vă urez o zi bună și spor la scris! --Mycomp (discuție) 20 septembrie 2012 08:03 (EEST)[răspunde]

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile de pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Editura Eikon, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează, și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, și etichetele au fost restaurate. Mulțumesc.--Mycomp (discuție) 15 octombrie 2012 05:34 (EEST)[răspunde]

Etichete de avertizare (continuare)[modificare sursă]

Ce probleme semnalează eticheta pe care dumneavoastră - strict unilateral - ați decis să o plasați în articolul Editura Eikon ? Ce însemană notabilitate ? Care este criteriul pentru care doar domnia voastră - STRICT UNILATERAL - decideți ca subiectul nu are notabilitate ???

"Notabilitatea subiectului acestui articol este disputată. Dacă notabilitatea nu poate fi dovedită, el poate fi propus pentru ștergere. Marcat din octombrie 2012. Are bibliografia incompletă sau inexistentă. Marcat din octombrie 2012," și adaug -> "unilateral de către User:Mycomp și doar el." Floddinn (discuție) 15 octombrie 2012 05:43 (EEST).[răspunde]

Dar dumneavostră cum decideți UNILATERAL și TIRANIC că e notabilă, fără a aduce dovezi? Cele bune. --Silenzio (discuție) 15 octombrie 2012 05:53 (EEST)[răspunde]
Răspunsul pe pagina dumneavostră de discuții e suficient, nu trebuie să copiați tot pe pagina mea acum.
Nu sunt prieten cu Mycomp, dar sunt prieten al Wikipediei, iar Wikipedia are niște reguli. Ați pus o întrebare și am reacționat asemeni dumneavostră cu o contra-întrebare, dacă doriți. Dumneavoastră sunteți cel care ați șters o etichetă fără justificare. Și vă rog să vă justificați acțiunea. Mulțumesc pentru urările de super-bine.--Silenzio (discuție) 15 octombrie 2012 06:07 (EEST)[răspunde]
Legăturile externe prezentate nu conferă Notabilitate. Aduceți ceva surse de luat în seamă. Studiați politica Wiki. Cele bune. --Silenzio (discuție) 15 octombrie 2012 06:10 (EEST)[răspunde]
  • Am studiat cam tot ce se scrie pe și despre WikiPedia, respectiv am editat pe WikiPedia de pe vremea când dumneata nu erai pe-aici și probabil nici nu știai ce este aista (a se compara data de 9 ianuarie 2007, orele 23:00 cu 16 ianuarie 2010, orele 01:32. Acuma că sunteți doi, și dară mai tari, doar nu o să mă pun cu voi. Pe de altă parte, nu am de gând să-mi pierd timpul și energia (ambele la fel de prețioase) ca să muncesc degeaba. De fapt, deși îmi face mare plăcere, acum bine umbrită, editez rar și relativ puțin pentru că sunt extrem de ocupat. Nu mai adăugați nimic și dați-i bice, ștegeți-l, că doară asta vreți ambi-doi. Din nou, cele foarte bune, Floddinn (discuție) 15 octombrie 2012 06:47 (EEST)[răspunde]

Pierderea de vreme și bătutul apei în piuă[modificare sursă]

Pierderea de vreme și bătutul apei în piuă sunt fenomene demne de vajnicii wiki-pedishti rumuni. Așa că nu îmi mai voi pierde vremea și energia cu acest articol. Ooo ... hhh !!! Fiți fericiți, voi cei care de-abia așteaptă să pună bețe-n roate celor ce lucrează și apoi se reped să șteargă ce-au lucrat fraierii care muncesc, că doară și așa nu au altceva mai bun de făcut.

Dincolo de vrăjela permanentă "Citiți politica WikiPediei despre notorietate ... ," care este maiestuos și "fâlfâios" plimbată, precum steagul Românie cu gaură din decembristele vremuri ale lui 1989, mai ales prin fața ochilor celor ne-dezmeticiți sau ne-dumeriți, zace adevărul-adevărat despre nortorietate, redus la mini-paragraful de mai jos.

Notorietatea sau absența sa se reduce la unii dintre ei la sintagma, "Cine-i Mihai Eminescu? Eu (Iiii - o) n-am auzit de el, că precis nu e fotbalist la echipa națională a României ?!?!?!" Cele înspăimântător de bune, Floddinn (discuție)

Domnule dragă (vorba lui Ilievici), faptul că sunteți vechi p-aci' nu vă conferă vreo scuză, ci din contră. Faptul că apelați la jigniri e nedrept și nu este drept deoarece oamenii care s-au angajat în această discuție nu sunt admiratori de can-can și alte baliverne de doi bani. Vi s-a cerut să nu ștergeți o etichetă, atât, până la rezolvarea problemei. Dumneavoastră mă acuzați, din nou, nedrept, de amiciții, pot să vă întreb așișderea, aveți interese în a promova acea editură? Dacă nu, nu vă înțeleg supărarea ... Cu toții muncim pe aici din pasiune, personal vă pot garanta că n-am nici un interes, să vă distrug creațiile. --Silenzio (discuție) 15 octombrie 2012 07:01 (EEST)[răspunde]
Apropos, nu confundați notabilitatea cu notorietatea. Notorietatea nu e suficientă. Se dorește excelență. Mă înclin. --Silenzio (discuție) 15 octombrie 2012 07:08 (EEST)[răspunde]
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Floddinn. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Editura Eikon.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Bătrânul (discuție) 15 octombrie 2012 06:49 (EEST)[răspunde]

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

La Wikipedia sunt interzise atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru atacuri personale la adresa altor contribuitori. Vă rog să comentați conținutul și să nu jigniți utilizatorii; atacurile la persoană fac rău comunității și proiectului. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. Vă mulțumesc. --Mycomp (discuție) 16 octombrie 2012 05:40 (EEST)[răspunde]

Fără atacuri la persoană -- Folosit ultra-selectiv de către unii utilizatori[modificare sursă]

Fără atacuri la persoană![modificare sursă]

La Wikipedia sunt interzise atacurile la persoană. Nu există absolut nici o scuză pentru atacuri personale la adresa altor contribuitori. Vă rog să comentați conținutul și să nu jigniți utilizatorii; atacurile la persoană fac rău comunității și proiectului. Dacă veți continua acest comportament vi se va ridica dreptul de a modifica paginile Wikipedia. Vă mulțumesc. --Mycomp (discuție) 16 octombrie 2012 05:40 (EEST)[răspunde]

Deci ceea ce este mai jos NU este un atac la persoană, ci doar o blândă dojenire[modificare sursă]

Brava cetățene, incapabil să porți bătălia, arunci, patetic, cu noroi, hai să ne trăiești. Intelectual desăvârșit, bănuiesc, sătul de rumunii ăștia. Doar cu articole de cinci stele la activ. Brava cetățene cu grai bănățean, deci, de frunce. --Silenzio (discuție) 15 octombrie 2012 06:35 (EEST)[răspunde]

Standarde multiple aplicate unor utilizatori diferiți[modificare sursă]

Comentariul utilizatorului Silenzio76 de pe pagina de discuții a articolului Editura Eikon, modificarea a treia, din 15 octombrie 2012 06:35‎ Silenzio76 (discuție | contribuții)‎ . . (2.363 de octeți) (+383)‎, pe care același utilizator și-a permis să o șteargă de la sine putere. A se vedea a cincea modificare, cea din 15 octombrie 2012 08:29‎ Silenzio76 (discuție | contribuții)‎ . . (2.350 de octeți) (-383)‎, cu explicația "Lipsit de orice act constructiv ... mi-a sărit muștarul aiurea sau poate nu, dar nu contează." Utilizatorul Silenzio76 poate cu ușurință și nonșalanță să calce o altă "regulă de aur" a WikiPediei, acea de a nu modifica nimic, pentru a nu altera istoria editării paginilor, etc, șamd, șcl, ... Oricine poate citi aceste reguli de editare pe pagina de Bun venit.

L-ați avertizat și pe dumnealui, cu aceeași digitală implacabilitate?!?!?! Floddinn (discuție) 17 octombrie 2012 00:03 (EEST)[răspunde]

Domnule Floddinn, prin faptul că am șters acea postare am recunoscut că nu trebuia să reacționez, precum mai sus, deși nu mai sunt convins ... dumneavoastră jigniți în masă. Dacă doriți a-mi pune etichete, vă invit, puneți câte doriți. Faptul că ați readus în discuție niște vorbe pe care le-am retras spune multe despre abilitățile dumneavoastră diplomatice și mai ales despre bunele dumneavoastră intenții. Nu cred că mai are rost să continui acest dialog al surzilor. Să fiți sănătos. --Silenzio (discuție) 17 octombrie 2012 01:48 (EEST)[răspunde]

Mâna de ajutor[modificare sursă]

Domnule Miehs, vă mulțumesc că v-ați autosesizat și că ați adus dovezi multiple și clare în favoarea notabilității Editurii Eikon. Din păcate, practica folosirii stadardelor multiple pentru utilizatori diferiți (pe care am sesizat-o continuu de la povestea mizerabil de urătă apărută în urma realizării Enciclopediei României de către utilizatorii RaduFan, Emily și Pixi) este continuată de cuplul de utilizatori implicați, așa după cum reiese clar din istoria discuției paginii Editurii Eikon, precum și din ultimele comentarii de pe pagina mea de discuții Al dumneavoastră, Floddinn (discuție) 17 octombrie 2012 00:04 (EEST)[răspunde]

Cazul Enciclopediei României, ediția on-line[modificare sursă]

Cazul enciclopediei on-line, Enciclopediei României, realizată prin eforturile extraordinare ale lui Radu Trifan și ale Emiliei Jurj, este un alt exemplu strigător la cer de folosire "nuanțată," dar evident hiper-tendențioasă, a notabilității. Ca să vă readuc aminte pe scurt povestea, întrucât s-au format două trupe sau găști, și una a devenit "învingătoare," utilizatorii RaduFan, Emily și Pixi (excelenți editori) au decis să plece. Cu eforturi remarcabile, mai ales datorate lui Radu Trifan și ale Emiliei Jurj, au fondat Enciclopedia României [on-line]. Ce au făcut cei "învingători?" Dintr-o grămadă de motive subiective, pe care oricine le poate ușor ghici, au "interzis" publicarea vreunui articol despre sus-numita enciclopedie pe motivul " notabilității sale incerte," dar avem - în schimb - articolașul aista, [2], referitor la povestea inter-belică cu pricina.

Fain, nu-i așe ?! Al dumneavoastră, Floddinn (discuție) 17 octombrie 2012 00:28 (EEST)[răspunde]

Bună ziua, Floddinn. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Mycomp.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Salutări și spor la treabă. Nu vi se pare că sunt prea multe steaguri pe acest format? Subiectul totuși este o listă de edituri și nu de state... Al dvs. colaborator --_florin DF 22 octombrie 2012 08:49 (EEST)[răspunde]

Și apropo [3] nu există Editura Biblioteca pentru toți, este Minerva--_florin DF 22 octombrie 2012 08:53 (EEST)[răspunde]

■■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ștergeți formatele de întreținere de pe paginile de pe Wikipedia, cum ați făcut la pagina Sore Mihalache, fără a rezolva problemele pe care acestea le semnalează, și fără a da un motiv valid pentru ștergerea lor în sumarul modificării. Această ștergere nu pare a fi constructivă, și etichetele au fost restaurate. Mulțumesc. --Bătrânul (discuție) 5 aprilie 2013 12:36 (EEST)[răspunde]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Categorie:Elevi români care au abondonat liceul propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Categorie:Elevi români care au abondonat liceul până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Nicolae Coman (discuție) 10 februarie 2014 20:27 (EET)[răspunde]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Categorie:Români care au abandonat studiile propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Categorie:Români care au abandonat studiile până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Nicolae Coman (discuție) 10 februarie 2014 20:29 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Gheorghe D. Iscru[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Gheorghe D. Iscru creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Gheorghe D. Iscru până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 4 iunie 2015 13:35 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Ionuț Adrian Radu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Ionuț Adrian Radu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Ionuț Adrian Radu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Mihai (discuție) 11 octombrie 2015 22:15 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Editura Mica Valahie[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Editura Mica Valahie creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Editura Mica Valahie până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎9 mai 2016 18:26 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Wizard of Oz (dezambiguizare)[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Wizard of Oz (dezambiguizare), creat de dumneavoastră, poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului.

Nu vă alarmați, articolul nu a fost încă șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Wizard of Oz (dezambiguizare) până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Este important să participați la această discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 22 iunie 2019 02:12 (EEST)[răspunde]