Discuție Utilizator:Daniel Lacatus

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Daniel Lacatus) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! --Tudorτ 8 august 2008 13:09 (EEST)[răspunde]

Sursa și drepturile de autor ale imaginii Petre Fluerasu.jpg[modificare sursă]

  • Ați trimis la Wikipedia fișierul Petre Fluerasu.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia.

Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Călan, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicații tipărite. Puteți încerca să rescrieți textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la această enciclopedie.

Dacă totuși sînteți titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-ați introdus, vă rugăm să urmați instrucțiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulțumim încă o dată! — Ionutzmovie discută 23 februarie 2012 00:17 (EET)[răspunde]

(Daniel Lacatus (discuție) 24 februarie 2012 16:21 (EET)). De aproximativ trei ani lucrez la proiectul "Să ne cunoaștem istoria Călan", care are ca obiectiv editarea mai multor lucrări cu scop educativ și cultural, în care se vor edita o serie de volume, toate având ca temă localitatea Călan; studii monografice, volume memoriale, dicționar personalități locale, antologie a autorilor din localitate etc.[răspunde]

Primul volum a fost un studiu monografic introductiv "Să ne cunoaștem istoria Călan", al doilea volum, "Semințe Literare", antologie a scriitorilor din localitatea Călan sau foarte strânși legați de acest oraș (20 de autori), al treilea volum este o culegere de "Folclor poetic din zona orașului Călan", Volumul "Personalități locale Călan", vol I, este în curs de apariție, În lucru am volumele: "Pe drum de glorii", istoria clubului de fotbal "Victoria" din Călan, de la 1918 până în anul 2000; Volumul "Călanul la Marea Unire", unde sunt evocați participanți la unirea de la Alba-Iulia, din rândul țăranilor originari de pe actuala vatră a orașului și volumul "Fețele durerii. Apel la memorie", volum în care evoc pe larg foștii deținuți politici si deportati, din localitate.

În legătură cu drepturile de autor, Informațiile sunt dintr-o lucrare personală editată în urmă cu 2 ani, un volum dintr-o lungă serie de studii despre orașul Călan. Ca titular al drepturilor de autor pentru materialuli introdus ofer licență liberă oricui e interesat de preluarea anumitor date. Tocmai, materialuli fiind din volumul sus amintit, este menționat și la Bibliografie. Am trimis un email în acest sens pe adresa unde am atașat și cartea, sper că a ajuns.

Propunere pentru ștergere a paginii Octavian Donțu[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Octavian Donțu creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Octavian Donțu până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎9 decembrie 2015 22:16 (EET)[răspunde]