Wikipedia:Pagini de șters/Ioan Lucaci (2)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Ioan Lucaci[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale  • alte propuneri de ștergere

Ștergerea a fost propusă la 1 noiembrie 2020. Încheierea discuției este preconizată pentru 6 noiembrie 2020.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Terraflorin în iulie 2020 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunitătii pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 1 noiembrie 2020 03:03 (EET)

@Terraflorin: Ești la curent cu discuția precedentă? Wikipedia:Pagini de șters/Ioan Lucaci. //  Gikü  vorbe  fapte  28 noiembrie 2020 21:19 (EET)

Da. Însă, între timp, nu au fost făcute modificările necesare care au rezultat în urma primei discuții. (Apropo - din pare notabil și este nevoie de mai multe surse a rezultat cascador notabil ... ) (??) --TerraFlorin [discuție] 29 noiembrie 2020 07:24 (EET)
Nu e vorba că articolul nu are surse, ci de bănuiala că informațiile de acolo ar putea fi greșite. Sunt cascadori notabili precum Szobi Cseh, Tudor Stavru, Vasile Popa, Adrian Ștefănescu, Paul Fister sau Nicolae Dide (ultimul mai mult pentru că a fost ales parlamentar). Cu regret, eu nu am auzit de Lucaci. O fi apărut și el în unele filme, dar nu a ieșit în evidență. În plus, asistent de regie e o funcție cinematografică minoră. E nevoie de surse. Eu nu-l pot apăra în fața propunerii de ștergere pentru că nu am auzit de el. --Donarius (discuție) 13 ianuarie 2021 21:00 (EET)
Apropo Adrian Ștefănescu are o etichetă de notabilitate, deși a jucat roluri secundare vizibile în filme și nu a făcut doar cascadorii. Îl puteți vedea, spre exemplu, în Drumul oaselor, unde are o apariție consistentă și mai multe replici. Poate își face cineva timp să îmbunătățească articolul. --Donarius (discuție) 13 ianuarie 2021 21:05 (EET)