Wikipedia:Pagini de șters/Familia Domashniy

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Familia Domashniy[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 20 noiembrie 2023. Încheierea discuției este preconizată pentru 25 noiembrie 2023.


Justificare: Acest articol a fost marcat de DragosCosmin553 în iulie 2023 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunității pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 20 noiembrie 2023 14:13 (EET)Răspunde[răspunde]
  • Șterge. Eticheta a fost introdusă de mine. Articolul este complet lipsit de referințe – din el rezultă doar existența postului de televiziune.