Wikipedia:Pagini de șters/Eduard Andrei Vasile

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Eduard Andrei Vasile[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 14 august 2022. Încheierea discuției este preconizată pentru 31 august 2022.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Mishu57 în aprilie 2022 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunitătii pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 1 august 2022 15:15 (EEST)Reply[răspunde]
  • Am adăugat surse cu interviuri care susțin notabilitatea subiectului, respectiv păstrarea paginii. Dacă sunt necesare și alte modificări, rog respectuos un sfat. Mulțumiri! AlexHS88 (discuție) 5 august 2022 23:25 (EEST)Reply[răspunde]