Wikipedia:Pagini de șters/Biblioteca Universității „Dunărea de Jos” Galați

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Biblioteca Universității „Dunărea de Jos” Galați[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 5 septembrie 2020. Încheierea discuției este preconizată pentru 10 septembrie 2020.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Gikü în mai 2020 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunitătii pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--PȘNBot (discuție) 6 septembrie 2020 01:32 (EEST)

Comentariu: Articolul a fost creat în cadrul activității Wikipedia:WMROMD-Atelier de editare 1Lib1Ref București (29 ianuarie 2019) și a fost propus spre dezvoltare în cadrul Wikipedia:WMROMD-Atelier de editare 1Lib1Ref Galați (25 februarie 2019). Bănuiesc că s-a efectuat o verificare prealabilă a notabilității. Cu toate acestea, textul se bazează în exclusivitate pe materiale autopublicate sau surse foarte apropiate de subiect. @Gikü: Puteți oferi mai multe detalii? --Pafsanias (discuție) 16 septembrie 2020 12:26 (EEST)

Nu eram la curent că articolul fusese propus de organizatorii acelui 1lib1ref, dar rezultatul îl vedem. Am avut o colaborare similară cu Biblioteca Științifică ASEM în februarie 2020 (deși totul s-a oprit la nivel de workshop în care, în fața lor, am scris un articol) și a fost nevoie să le explic de patru ori că nu, nu puteți crea articol separat despre bibliotecă – scrieți o secțiune despre ea în articol dacă doriți. Sunt de părere că și la UDJG biblioteca nu este suficient de notabilă pentru a avea articol separat și că locul informațiilor (succinte!) despre ea este în corpul articolului universității. //  Gikü  vorbe  fapte  16 septembrie 2020 13:51 (EEST)