Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Wikipedia:Pagina principală)
Jump to navigation Jump to search
Articole de calitate
Conținut recomandat
„We Ride” este un cântec al interpretei barbadiene Rihanna. Acesta a fost compus de Stargate și inclus pe cel de-al doilea material discografic de studio al artistei, A Girl Like Me, lansat în prima jumătate a anului 2006. Înregistrarea a fost lansată ca cel de-al treilea extras pe single al albumului amintit în luna august a aceluiași an, ea fiind comercializată atât în format digital, cât și în format CD.

Lansat la dorința artistei, datorită numărului ridicat de descărcări digitale, cântecul a beneficiat de un videoclip regizat de frecventul colaborator al Rihannei, Anthony Mandler (filmat în Miami, Florida) și de o campanie de promovare adiacentă. Majoritatea criticilor albumului de proveniență au ocolit înregistrarea în recenziile realizate, însă publicații sau website-uri precum Allmusic, Slant Magazine ori The Washington Post, au felicitat influențele de muzică hip-hop ale compoziției.

Spre deosebire de predecesoarele sale — „SOS” și „Unfaithful” — „We Ride” a înregistrat clasări dezamăgitoare pe teritoriul american, nereușind să intre în primele o sută de trepte ale clasamentelor din Canada și S.U.A., fiind singurul single din întreaga carieră artistică a interpretei ce nu activează în Billboard Hot 100. Cu toate acestea, compoziția a ocupat locul întâi în ierarhiile ce compilează muzica dance din ultima regiune menționată și a câștigat poziționări notabile în Europa și Oceania, devenind un șlagăr de top 10 în Finlanda și Noua Zeelandă.

Știați că?
Știați că?
Taman Negara Sungai Tembeling.JPG
Știri
Știri
Little Richard in 2007 (cropped).jpg
  • 15 mai În România a încetat starea de urgență impusă pe 23 martie, fiind înlocuită cu starea de alertă pentru 30 de zile.
  • 9 mai Muzicianul și compozitorul american Little Richard (foto) a încetat din viață la vârsta de 87 de ani.Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
30 mai:
Ioana d'Arc

Alte aniversări: 29 mai30 mai31 mai

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.