Wikipedia:Ghid (Pagini de discuție)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
  Prima pagină   Înregistrare   Modificare   Formatare   Legături Wikipedia   Legături externe   Note   Pagini de discuții   Rețineți   Mai departe  
Acest articol face parte din
Ghidul Wikipedia
Conținut

Bun venit!
Introducere
Înregistrare
Modificare
Formatare
Legături Wikipedia
Legături externe
Referințe și note
Pagini de discuție
Rețineți
Mai departe

Vezi și...

WikiAjutor

Scurtă prezentare în engleză despre paginile de discuție

Paginile de discuție reprezintă o caracteristică fundamentală a Wikipediei, oferind capacitatea de a discuta despre conținutul articolelor enciclopedice și alte probleme aferente cu ceilalți wikipediști. Ele nu sunt concepute pentru a fi utilizate pentru orice fel de discuții, nici să fie folosite ca un câmp de luptă pentru discuții generale legate de subiectul articolului (Remarcați diferența dintre discuții despre articol și discuții despre subiectul articolului). Paginile de discuție nu pot fi editate cu Editorul Vizual. Atunci când participați într-o discuție, este obligatoriu să vă semnați mesajele introducând patru tilde (~~~~). Acest lucru permite celorlalți utilizatori să identifice rapid autorii diverselor răspunsuri din pagină.

Pe lângă paginile de discuție ale articolelor, fiecare utilizator are propria sa pagină de discuție, unde poate primi mesaje de la alți utilizatori sau mesaje automate (cum este cel de bun venit). Interfața Wikipedia vă va notifica atunci când primiți un mesaj - vedeți cum în imaginile de mai jos. Dacă doriți, puteți să vă bifați în pagina de preferințe să primiți și un email în cazul în care pagina dvs. de discuții este modificată.

Atenționarea standard care vă apare ori de câte ori primiți un mesaj pe pagina dumneavoastră de discuții
Atenționarea dispare după ce citiți mesajul, deschizând pagina proprie de discuții

Continuați cu ghidul.