Wikipedia:Candidați/Patrulare/GEO

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

GEO[modificare sursă]

Exprimarea opiniilor poate începe imediat după acceptarea nominalizării de către candidat și durează 7 zile.

Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Justificarea nominalizării: Vechi wikipedist, cu activități în special în zona de categorisire, dar ocazional găsesc și reveniri pe schimbări recente. Probabil funcționalitate de patrulare i-ar fi de folos.  —Andreidiscuţie 15 februarie 2013 11:07 (EET)[răspunde]

Acceptul nominalizării de către candidat:

Regret, dar nu pot să accept candidatura deoarece nu fac față nici măcar celor 34.000 pagini urmărite. Voi încerca să particip ca simplu utilizator. --GEO (discuție) 15 februarie 2013 11:38 (EET)[răspunde]

Întrebări pentru candidat[modificare sursă]

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikipedia prin patrularea schimbărilor recente și paginilor noi. În această secțiune, wikipediștii vă pot adresa întrebări, pentru.

1. Vă sunt familiare paginile de schimbări recente și de pagini noi?

R.


Opinii[modificare sursă]

Își pot exprima opiniile utilizatorii care la începutul discuției erau înregistrați de cel puțin 30 de zile și aveau minimum 100 de modificări la activ. Utilizatorii care nu cunosc bine activitatea candidatului sunt rugați să analizeze lista de contribuții, concentrându-se pe revenirile operate și pe mesajele puse în paginile de discuții ale autorilor modificărilor asupra cărora s-a revenit.

Criteriile pentru administratori nu sunt valabile aici. Aici necesară este doar cunoașterea standardelor minimale ale Wikipediei și capacitatea de a identifica o contribuție neconstructivă.

Pentru[modificare sursă]
Împotrivă[modificare sursă]