Wikipedia:Candidați/Administrator/BlueMonday

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

BlueMonday[modificare sursă]

Exprimarea opiniilor poate începe imediat după acceptarea nominalizării de către candidat și durează 7 zile.

Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Justificarea nominalizării: Fără comentarii. Gutza DD+ 4 aprilie 2008 22:51 (EEST)[răspunde]

Acceptul nominalizării de către candidat:

Este o propunere care mă onorează, dar nu am cunoștințele necesare ca să mă pot descurca acceptabil într-o asemenea funcție. Nu cunosc toate aspectele funcției de administrator și nu cunosc destul de bine instrumentele de lucru de pe wikipedia, formatele și multe altele. Îmi doresc doar o mică extindere a statutului de utilizator simplu, astfel încât să nu îmi fie blocat accesul la unele editări, pentru că am dovedit că nu sunt un vandal. Mă refer aici la știrile de pe prima pagină și la alte articole unde accesul la editare al utilizatorilor simpli este blocat. Nu știu dacă există statutul de utilizator cu drepturi extinse de activitate. Acesta mi s-ar potrivi cel mai bine, pentru moment. BlueMonday 9 aprilie 2008 03:41 (EEST)[răspunde]

Pentru că nu m-am exprimat destul de clar, precizez explicit că refuz nominalizarea. Nu mă pot arunca cu capul în jos într-o apă de adâncime necunoscută. BlueMonday 9 aprilie 2008 11:07 (EEST)[răspunde]

Întrebări pentru candidat[modificare sursă]

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikipedia ca administrator. Vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos, pentru ca utilizatorii să-și formeze o imagine clară despre activitatea și intențiile dumneavoastră.

1. Cunoașteți politica proiectului și în particular rolul administratorilor? Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți ca administrator?

R.

2. Cum apreciați activitatea dumneavoastră de până acum?

R.

3. Ați avut vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum intenționați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R.
Întrebări suplimentare[modificare sursă]

Opinii[modificare sursă]

Își pot exprima opniile utilizatorii care la începutul discuției erau înregistrați de cel puțin 30 de zile și aveau minimum 100 de modificări la activ. Utilizatorii care nu cunosc bine activitatea candidatului sunt rugați să-i analizeze atent, în profunzime, lista de contribuții.

Participanții sunt rugați să își exprime opiniile în mod constructiv și civilizat.

Pentru[modificare sursă]
Împotrivă[modificare sursă]
Abțineri[modificare sursă]