Wikipedia:Listă mentori

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Wikipedia:LM)
Comandă rapidă:
WP:LM

Aceasta este o listă de mentori la Wikipedia în limba română. Dacă doriți să deveniți mentor, vă puteți înscrie apăsând aici. Doar utilizatorii cu minim 500 de editări și minim 90 de zile vechime se pot înscrie. Dacă nu vă puteți înscrie, atunci cereți acest lucru pe pagina de discuție sau la Cafenea. Pentru a deveni mentor, trebuie să aveți o experiență suficient de bogată astfel încât să puteți să vă asumați un astfel de rol. Cu toate acestea, nu există criterii explicite care se stabilească în ce măsură un editor este eligibil pentru a deveni mentor.

Nota Bene: în cazul în care pe lista de mai jos se găsește un anumit editor și nu sunteți de acord ca respectivul wikipedist să aibă calitatea de mentor (de exemplu îl considerați neexperimentat), puteți pune la îndoială caracterul său de mentor pe pagina de discuție asociată acestei liste sau la Cafenea.

Există 2 feluri de mentori: 1. mentori cărora li se alocă automat și aleatoriu nou-veniți și pot revendica ucenici (mentori atribuiți automat) și 2. mentori care deși pot revendica ucenici, nu li se alocă automat și aleatoriu nou-veniți (mentori atribuiți manual). Puteți alege ce fel de mentor vreți să fiți atunci când vă înscrieți.

Dacă vreți să nu mai fiți mentor, urmați instrucțiunile de aici.

Utilizatorii care sunt mentori pot adăuga {{Utilizator Mentor}} pe pagina lor de utilizator.

Listă mentori[modificare sursă]

Vreau să mă înscriu ca mentor

Mentori atribuiți automat

Acestor mentori le sunt atribuite aleatoriu conturi noi.

# Nume de utilizator Activ(ă) ultima oară Numărul de nou-veniți alocați Stare Mesaj pentru nou-veniți
1 Accipiter Gentilis Q. (discuție | contribuții) 14 aprilie 2024 23:48 Mediu (implicit) Activ Wikipedia poate fi, la început, greu de înțeles și frustrantă. Pot încerca să explic ce poate fi făcut și ce nu, astfel încât să fie posibilă depășirea unora dintre dificultăți.
2 Gikü (discuție | contribuții) 10 aprilie 2024 18:52 În jur de jumătate din medie Activ Acest utilizator experimentat știe că sunteți nou și vă poate ajuta cu editarea.
3 Klaul (discuție | contribuții) 14 aprilie 2024 20:13 Mediu (implicit) Activ Pot să vă ajut la primele editări și traduceri.
4 NGC 54 (discuție | contribuții) 15 aprilie 2024 18:19 În jur de două ori mai mult din medie Activ Dacă întâmpinați dificultăți cu contribuirea la Wikipedia, vă pot acorda ajutor din propria experiență; sunt om și ajut voluntar Wikipedia.
5 Strainu (discuție | contribuții) 16 aprilie 2024 16:18 Mediu (implicit) Activ Pot să explic ce poate fi făcut pe Wikipedia și cum.
6 Turbojet (discuție | contribuții) 16 aprilie 2024 16:55 Mediu (implicit) Activ Acord asistență privind regulile și procedeele Wikipediei, mai puțin la interfața pentru editarea vizuală și la editarea de pe dispozitive mobile.

Mentori atribuiți manual

Acestor mentori nu le sunt atribuite aleatoriu conturi noi. Ca și alți mentori, acești mentori pot selecta manual conturile cărora ar dori să le fie mentori. Această secțiune este în principal pentru organizatorii de ateliere care doresc să îndrume doar oamenii pe care i-au întâlnit.

Niciunul