Utilizator:Kendall Oberlin/teste

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Kamber Kristen Jenner

Kamber Kristen Jenner ( n. 21 noiembrie 2003, Oxnard , California SUA) este o personalitate de origine americana , model , fotograf dar si om de afacere . La ai sai 17 ani , a reusit sa fie in topurile celor mai bogati tineri ai Republicii Moldova . Tanarul nu doreste sa ofere detalii despre provenienta averii socante de 600.000 $ , un avion privat doua masini de marca Mercedes S Class 2019 si Mercedes GLE , un HiTech si doua apartamente in Chisinau , Republica Moldova , dar si doua vile in Oxnard , California SUA. A colaborat cu Vogue Italia . Este angajat in trei agentii de modeling din Republica Moldova , SUA , Romania .


A crescut in mai multe locuri diferite si cu persoane diferite . Cand a fost intrebat de catre Forbes de ce ascunde averea sa si spune tuturor ca nu are unde sta , Kamber Jenner a spus ca nu doreste prietenie pe bani dar in realitate .


|Comentarii Iportante

Kylie Jenner spune ca la inceput era suparata ca cineva si-a ales aces pseudonim , dar dupa un an de convorbiri cu Kamber Kristen Jenner , a decis ca incepand cu data de 23 septembrie 2026 , la companiile ei , Kylie Cosmetics si Kylie Skin v-a fi angajat aces baiat , doar ca dupa confidentialitate publicatia a fost stearsa .


Acuzatii, de ce acest tanar este acoperit de NASA , FBI , si Pentagon ? De ce toata informatie despre el in trecut este stearsa , cine e si de ce este acoperit la 17 ani de asa forte . Cum a reusit sa devie membru a unei corporatii care conduce lumea , este vorba de Iluminati , cum dar si pentru ce asa ceva un tanar de 17 ani este membru al Iluminati asa si explica multe de ce este sub aripa acestor corporatiuni mondiale .


Source New York News , CNN.