Utilizator:Iona Ioana

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

CLUBUL SPORTIV DACIA MIOVENI 2012[modificare | modificare sursă]

ISTORIC

Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 a luat fiinta in anul 2012 la initiativa unui numar de sapte membri fondatori.

Ideea infiintarii unui club sportiv a fost sustinuta deplin de domnul primar Ion Georgescu.

Plecand de la premisa ca viitorul comunitatii este reprezentat de tinerii nostri, s-a avut in vedere un cadru organizat pentru ca acestia sa redescopere sportul si sa inteleaga faptul ca miscarea antreneaza atat corpul cat si spiritul.

SCOP

Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 priveste acum cu entuziasm spre viitor in incercarea de a atrage mai multi tineri catre activitatile sportive. Scopul principal este implicarea unei mase semnificative de oameni in activitatile sportive cat si crearea si dezvoltarea bazelor pentru desfasurarea unor astfel de activitati.

Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 va sustine si va promova: fair play-ul, valorile morale, performanta si implicarea sociala.

OBIECTIVE

• Implicarea unui numar cat mai mare de tineri in activitatile sportive.

• Promovarea si sustinerea educatiei prin sport.

• Organizarea unor evenimente si a unor actiuni care sa atraga atentia maselor si a tinerilor, in special, asupra efectelor benefice ale practicarii sportului.

• Crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea armonioasa a tinerilor din Mioveni, Arges si nu numai.

• Atragerea unui numar cat mai mare de persoane dornice sa se implice si sa sustina proiectele clubului (sponsori, voluntari), prin expunerea si prezentarea avantajelor si beneficiilor pe care le va aduce in viitor educatia prin sport.


SECTII [1]

Handbal

In anul 2012 clubul a fost afiliat la Federatia Romana de Handbal. In acest moment in cadrul sectiei de handbal evolueaza doua echipe de fete: Juniori II, pregatita de Silvia Purice si Juniori IV, pregatita de Laurentiu Nistor. Echipele au participat la competitii nationale si au obtinut rezultate importante. In anul competitional 2013-2014 s-au calificat la turneul semifinal care a avut loc la Craiova in luna iunie.

Volei

In anul 2012 clubul a fost afiliat la Federatia Romana de Volei. In acest moment in cadrul sectiei sunt doua categorii: Junioare I, echipa antrenata de Fianu Valeriu si Minivolei, echipa antrenata de Bezdedeanu Daniela. Echipele evolueaza la Campionatele Nationale si la competitiile regionale.

Tenis

Afiliat si la Federatia Romana de Tenis, clubul are in prezent peste 30 copii inscrisi. Antrenorii sectiei de tenis sunt Robert Bina si Dinuta Gheorghe. Sportivii participa la concursurile organizate de FRT si Tenis 10.

Oina

In cadrul sectiei de oina activeaza doua echipe: fete si baieti. Sectia de oina participa la Campionatul National de Oina pentru Juniori. Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 este afiliat la Federatia Romana de Oina. Lotul este antrenat de Filofteia Dumitru.

Karate

Clubul a infiintat la sfarsitul anului 2012 sectia de Karate, in anul 2013 a fost afiliat la Federatia Romana de Karate. Sportivii s-au remarcat la Campionatele Nationale si Regionale obtinand rezultate deosebite. Lotul este antrenat de Sebastian Ene

. Natatie

In 2013 a luat fiinta sectia de Natate si a fost afiliata Federatiei de Natatie in acelasi an. Sportivii participa frecvent la Campionatele Nationale si Locale. Lotul este antrenat de Viorel Ciobanu. [[Categorie:Sport]] [[Categorie:Sport după oraș]] [[Categorie:Sport după sport și țară]] [[Categorie:Sport după continent]] [[Categorie:Sport după oraș și comitat]] {{DEFAULTSORT:CS DACIA MIOVENI 2012}}

  1. ^ www.csdaciamioveni.ro