Utilizator:Ervinhoo/Mesaje

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

div style="background: #E8F0F8; border: 1px solid #80A0C0; padding: 5px; float:right; margin: 2px 0px 0px 0px"> English version of this message

Bun venit![modificare | modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ervinhoo/Mesaje) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! -- Comunitatea utilizatorilor 2 august 2009 20:50 (EEST)

Cupa Cupelor UEFA 1998-99[modificare | modificare sursă]

Buna ziua! Va multumim ca ati decis sa ajutati wikipedia cu un articol referitor la Cupa Cupelor (editia 1998-1999). In cazul in care doriti sa mai scrieti articole legate de competitii intercluburi, consider ca va poate fi de folos linkul alaturat: [1]. Este cel al Fundatiei de Istorie si Statistica a Fotbalului, ce cuprinde rezultatele competitiilor inter-cluburi de la inceputul istoriei.

Succes! O zi excelenta! Compactforever Talk mortal! 4 august 2009 12:19 (EEST)

Info[modificare | modificare sursă]

Te rog să parcurgi următoarele pagini înainte de a adăuga informaţii noi:

Mulţumesc. --Rebel 4 august 2009 22:25 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare | modificare sursă]

Testul dumneavoastră a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. --Cezarika1 5 august 2009 19:25 (EEST)

■■ Notificare[modificare | modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceţi experimente la Wikipedia. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi alte încercări, folosiţi groapa cu nisip. Vă mulţumim. --Cezarika1 5 august 2009 19:34 (EEST)

Blocat[modificare | modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 ore.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Cezarika1 5 august 2009 20:05 (EEST)

Motivul blocării. Jignirea scrisă aici http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:Restaureaz%C4%83&target=Ma&timestamp=20090805165923&diff=prev. --Cezarika1 8 august 2009 06:42 (EEST)

P.S. Modul în care te adresezi îşi dovedeşte nivelul de inteligenţă şi de înţelegere a unui text. Şi ca să nu rămân dator: cine spune ăla este. --Cezarika1 5 august 2009 20:05 (EEST)

Echipe de fotbal[modificare | modificare sursă]

Bună seara, Ervinhoo. Am observat că aţi copiat două articole de pe en.wp, şi anume Sheffield Wednesday şi Budapest Honvéd FC. Înainte de a mai face copy-paste şi la alte cluburi de fotbal, vă propun să le traduceţi pe acestea două. Oricum, dacă în următoarele şapte zile ne se avansează cu traducerea, ele vor fi şterse fără drept de apel. Numai bine,--ZOLTAN (discuţie) 7 august 2009 21:58 (EEST)

Ar fi bine să ascultaţi de sfatul prietenesc de mai sus. Vă rog nu mai continuaţi generarea de articole scrise integral în limbi străine!--ZOLTAN (discuţie) 7 august 2009 22:01 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului 612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg[modificare | modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului 612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 8 august 2009 01:19 (EEST)

Blocat[modificare | modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 48 ore.
Dacă consideraţi că blocarea a fost nejustificată, o puteţi contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. --Cezarika1 8 august 2009 06:39 (EEST)

Aţi fost blocat pentru mesajul jignitor adăugat. Vezi şi http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Discu%C5%A3ie_Utilizator:Ervinhoo&diff=prev&oldid=3114940. --Cezarika1 8 august 2009 06:39 (EEST)


mai de ce mai blocat ca nu am facut nimic,ai o problema cu mine sau ce?

Eu trebuia sa traduc 2 pagini. nu iti mai bate joc de mine ca te denunt de calomnie!

--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 11:04 (EEST)

Ai pauză de memorie de nu-ţi aminteşti că ai zis de mine că "tu esti un gay.cu penisu de 1 cm"? Şi încă ceva, eu nu sunt mă cu tine. Cu mă să vorbeşti cu cine vrei tu, dar eu nu-ţi permit, ai înţeles? Când ai să-ţi ceri scuze şi nu ai să mai vorbeşti prostii, o să mai ai dreptul să mai scrii un rând pe aici. Până atunci nu eşti binevenit. Şi dacă mai îndrăzneşti să mă mai ameninţi că mă urmăreşti cu băieţii prin cartier, atunci voi transforma blocarea temporară într-una definitivă. --Cezarika1 8 august 2009 11:28 (EEST)



Ok!imi cer scuze,dar asta a fost mai demult,nu vreau ca --Zoltan sa imi spuna ca am spus ca:"Am sa termin in minimum 2 zile".si daca consideri ca vocabularul meu este vulgar,poti sa crezi ce vrei tu, si daca iti aduci aminte am spus clar la Cafenea ca "imi cer scuze" . Daca vrei,pana la urma tu esti administrator,poti sa ma dai afara. Chiar daca o sa ma doara sa ma despart de cea mai buna enciclopedie din lume,trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea.

--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 13:35 (EEST)


Dami un raspuns!--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 20:49 (EEST)


Apropo ,nu am fost eu ci sora mea,nu am vrut sa o supsar pentru ca mar fi ciuruit de aici!--Ervinhoo (discuţie) 8 august 2009 20:51 (EEST)


Potisa ma uiti,am trecut testul wikipedia.en.asa ca adio pentru totdeauna.pa!


Diacritice şi ortografie[modificare | modificare sursă]

Vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În limba română, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele şi au câte un spaţiu în afara lor. După punct, virgulă, punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spaţiu (deci şi între propoziţii). Între text şi punct, virgulă punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spaţiu. Numele proprii se scriu cu majusculă.

Mi-am permis să corectez prima frază din "prezentarea" dumneavoastră:

Eu sunt Constantin Ervin din Reşiţa. Şi vreau să încerc să contribui şi eu la articole. Aş vrea să facem împreună o brigadă de redactori cea mai bună din toată Europa. Dacă încercăm să facem articole nescrise.

Doar aici am găsit 30 de erori.

Din ultima frază aflu că vă găsiţi în wikicacat, probabil cu ă la mijloc. Vă informez că de acolo nu vă poate lua nimeni. Puteţi ieşi singur dacă puneţi mâna pe carte şi învăţaţi să scrieţi în limba română. Şi dacă vă veţi exprima coerent. Cum să facem articole nescrise? Le vreţi orale?

Nu se spune: vreu, contricui, ieu, ce mai buna, din caua unei. Un minim respect pentru cititori vă obligă să recitiţi şi să corectaţi ceea ce aţi scris.

Vă sfătuiesc să citiţi şi recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 10 august 2009 10:19 (EEST)


Am inteles!--Ervinhoo (discuţie) 10 august 2009 11:32 (EEST)

Articole in limba engleza[modificare | modificare sursă]

Te rog, nu mai lasa articolele scrise in engleza. Nu e nimeni obligat sa stea sa le traduca dupa tine, sau sa corecteze ce ai inceput tu. Odata deschis un articol, stai pe el si termina ce ai inceput, nu mai deschide si alte articole. Nu e nimeni platit la bucata.Eddie Nixon (discuţie) 10 august 2009 16:07 (EEST)

Pagina utilizator[modificare | modificare sursă]

Ce înseamnă „articolele mele care au fost promovate”? Conţinutul Wikipediei, fiind eliberat sub licenţele CC şi GFDL, nu este proprietarea nimănui. În plus, Sporting Clube de Portugal şi R.S.C. Anderlecht chiar nu au fost modificate de dvs. La ce au fost promovate?  Remigiu  discută  12 august 2009 01:21 (EEST)


eu le am inceput.cu stima--Ervinhoo (discuţie) 13 august 2009 16:26 (EEST)

Nici aici, nici acolo nu apare numele dvs. de utilizator.  Remigiu  discută  13 august 2009 17:17 (EEST)


Ma rog.......pa!--Ervinhoo (discuţie) 14 august 2009 14:13 (EEST)


Problemă privind drepturile de autor ale fişierului T.S.K.A Moscova logo.jpg[modificare | modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului T.S.K.A Moscova logo.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 16 august 2009, 11:20 (EET)

Ervinhoo[modificare | modificare sursă]

Salut Ervinhoo.Acum o săptămână ai scris nişte articole cu fotbal.Am corectat greşelile de la draperuli.Dar,te rog,chiar dacă nu sunt administrator,fă un efort şi scrie corect.Teo (discuţie) 17 august 2009 16:26 (EEST)


Teo,nu e ca nu stiu sa scriu dar sunt cateodata stresat si mintea mi se face praf.Cu stima--Ervinhoo (discuţie) 17 august 2009 18:04 (EEST)

■ Pagina creată a fost ştearsă sau va fi ştearsă imediat[modificare | modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. Pagina Red Star Belgrade, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu regulile de la Wikipedia şi va fi ştearsă în curând (dacă nu a fost ştearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim.  —Andreidiscuţie 18 august 2009 14:58 (EEST)

Te rog, nu mai insista să creezi articolul ăsta. Titlul corect este Steaua Roşie Belgrad şi articolul există. Completează-l pe ăla, dar ai grijă ce scrii acolo să fie corect şi în română. De asemenea, ai grijă cu fişierele pe care le-ai încărcat. Logourile nu îţi aparţin, ele aparţin cluburilor care le-au înregistrat, şi nu reprezintă conţinut liber, de aceea utilizarea lor trebuie să nu creeze confuzii, să nu permită altora să le copieze şi să fabrice obiecte contrafăcute şi să se justifice lucrul ăsta. —Andreidiscuţie 18 august 2009 15:03 (EEST)

--Ervinhoo (discuţie) 18 august 2009 15:17 (EEST).a mea pagina este mai frumoasa decat calalta si punct.daca nu vreti sa intelegeti asta atunci nicioadata nu vom face mai multe rezultate si bune.cealalta are continut pustiu.

Nu merge aşa. Tu, Ervinhoo, trebuie să înţelegi că aici nu lucrăm fiecare pe cont propriu şi pe urmă vedem care a făcut ceva mai frumos–aşa chiar nu ajungem nicăieri. Dezvoltăm un singur articol pe fiecare subiect, şi nu şapte. Dacă e pustiu, completează-l pe ăla, nu începe ceva separat doar de dragul de a începe alt articol. Şi apoi... rezultate bune nu vom putea avea dacă facem judecăţi de valoare de genul „cea mai iubită echipă din (...)” şi ne exprimăm ca la colţul blocului („rivala de moarte”); rezultate bune nu avem copiind conţinut în altă limbă şi trântind tabele neformatate în pagini—oamenii vin la ro.wp ca să citească conţinut în română, dacă vor să citească în engleză en.wp are tot ce trebuie. —Andreidiscuţie 18 august 2009 15:27 (EEST)


Iarta-ma,nu o sa se mai intample .--Ervinhoo (discuţie) 18 august 2009 15:28 (EEST)

Vezi că există articolul Standard Liège, nu are rost crearea de articole cu denumiri diferite pentru acelaşi lucru. --Cezarika1 21 august 2009 13:19 (EEST)


Stiu acum dar in unele articole utilizatori gresesc numele si dupa acea se intampla sa existe 2 articole la fel.--Ervinhoo (discuţie) 21 august 2009 14:23 (EEST)

Salut[modificare | modificare sursă]

Ai chef de discuţii, povestiri şi alte detalii din viaţa ta, du-te pe hi5, facebook sau alte site-uri de prietenii. Aici e wikipedia, aici este o enciclopedie, nu un site de banalităţi.Eddie Nixon (discuţie) 20 august 2009 13:08 (EEST)


Este doar un cadran cu detalii despre mine.o zi buna--Ervinhoo (discuţie) 20 august 2009 13:10 (EEST) si apropo tu nu esti decat un dinamovist care nu esti administrator.

De ce insisti sa ne chinui cu prezenta ta aici? Nu ai vazut ca mai toate paginile pe care le-ai creat au fost sterse pentru ca erau proaste?Eddie Nixon (discuţie) 20 august 2009 13:58 (EEST)


Stii ceva?Nu sunt bune pentru ca administratorii nu vor ceva bun.si te rog lasama in pace--Ervinhoo (discuţie) 20 august 2009 19:27 (EEST)

Semnătură[modificare | modificare sursă]

Salutare!

Am o rugăminte: schimbă-ţi, te rog, culorile din semnătură căci se confundă cu semnătura mea.

Aici găseşti mai multe culori: Culori web. Mulţumesc.--Tudorτ 24 august 2009 17:41 (EEST)

Enciclopedie[modificare | modificare sursă]

Te rog să nu uiţi că Wikipedia este un proiect de enciclopedie, deci articolele nu trebuie scrise în stilul unei compuneri şcolare. Contribuţii ca aceasta, care nu aduc nici o informaţie propriu-zisă ci sînt doar vorbe goale, reduc din calitatea articolelor. — AdiJapan 26 august 2009 04:51 (EEST)


scuze.ErvinhooE 20 august 2009 02:25 (EEST)

Câteva observaţi[modificare | modificare sursă]

Salut!Am observat că pe pagina de utilizator ai experienţa de un an.Nu sunt administrator,dar tu te-ai înregistrat pe data de 2 august anul acesta.Dar,te rog,dacă nu te descurci la drapele să prescurtezi numele ţărilor,poţi să le scri numele întreg şi aşa eveţi astfel de probleme.Şi mai te rog ceva,care te-au rugat mulţi utilizatori,scrie corect gramatical.Plus că locuieşti în două ţări.Teo (discuţie) 26 august 2009 16:29 (EEST)

Eu sunt inregistrat din mai 2009 teo,nu te lua de mine.Chiar locuiesc in doua tari teo,si nu se scrie eveti ci eviti.ErvinhooE 26 august 2009 16:45 (EEST)

Namespaces[modificare | modificare sursă]

Ai grijă, te rog, şi în ce spaţiu de nume lucrezi. —Andreidiscuţie 27 august 2009 17:53 (EEST)


Cum adica?--Ervinhoo (discuţie) 27 august 2009 17:54 (EEST)

Evaluarea mucii mele[modificare | modificare sursă]

Am observat că, atunci când mai evaluat, la partea negativă a scris că nu m-am maturizat.Are vreo legătură cu cu munca depusă care nu a ajutat Wikipedia?Teo (discuţie) 29 august 2009 10:09 (EEST)


Nu,ai lucrat minunat pentru wikipedia,mai ales acel articol cu pes 2009.Ma refer ca ai doar 11 ani,o zi buna.--Ervinhoo (discuţie) 29 august 2009 10:59 (EEST)

Aaaa,că am doar 11 ani!Această chestie nu are legătură cu Wikipedia Ervinhoo.Teo (discuţie) 29 august 2009 15:37 (EEST)


Ti-am dat un mesaj pe wikipedia commons,teo.--Ervinhoo (discuţie) 29 august 2009 15:42 (EEST)

Îţi mulţumesc![modificare | modificare sursă]

Ervinhoo, îţi mulţumesc pentru ce ai făcut.Când o să fiu administrator la vreo Wikipedie,te voi face şi pe tine administrator la aceea Wikipedie.Mult succees!Teo (discuţie) 29 august 2009 21:51 (EEST)


Pentru nimic,vroiam sa te ajut sa promovezi la nivelul acesta,iti doresc sa lucrei perfect!--Ervinhoo (discuţie) 29 august 2009 22:28 (EEST)