Utilizator:Enigu kiel vi

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Alegeri pentru Parlamentul European, 2014 România[modificare | modificare sursă]

Azi 25/mai/2014 la ora 07:00 s-au deschis urnele pentru votul Europarlametar. Românii au participat ca de obicei, cei 18 milioane de români/romi( ROM2, -Ă, romi, -e, s. m. și f., adj. Țigan. [Scris și: rrom] — Din țig. rom „om”. ) aflați în țară, dar și cei 18 milioane români/ romi, cu vot de drept, aflați în străinătate, s-au prezentat la vot: +/- (marja de eroare).

    Certitudinea fericitei coincidențe este aceea că romii si românii au votat pentru Prelungirea Mandatului Prezidential- Traian Băsescu: "Trăim sănătosi, voioși și la pungă tare groși!".  Echipa Campaniei De Promovare- Traian Băsescu, a reușit și de această dată să-l susțină subtil pe cel pentru care militează. Știind că încrederea este singura armă cu care te poți deplasa la vot, Traian Băsescu a declarat cu vorbe de "duh": "Trăim sănătoși, voioși și la pungă tare groși!".


     Traian Băsescu în fața alegătorilor, sincer. Demonstrația s-a făcut prin prezența Neamului Intotdeauna La Vot. 
    "Vă mulțumesc și vă iubesc! Însuși adevărul nu se poate înșela, oameni buni! Vă mulțumesc și vă iubesc!", așa s-a   

încheiat discursul scurt și emoționant al Președintelui României- Traian Băsescu.

    Azi 25/05/2014 până la orele 16:00 s-a votat cu adevăr.
:http://ro.wikipedia.org/ Alegerile Europarlamentare 2014/ 05/25- Castigatoare e Romania si cei care-s un neam 05/252. categoriile din care face parte articolul. Pentru mai multe detalii vedeți http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Categorizare -->

[[Categorie:]]Semnulețele de lângă “enter” devin ă, î, â, ș, ț: [ devine ă ] devine î \ devine â

devine ș

‘ devine ț ==

Textul din titlu[modificare | modificare sursă]
==