Utilizator:ContinutLiber

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Sunt convins că Dicţionarul Enciclopedic Român 1962, aflat acum în domeniul public, a fost scris cu diacritice şi, la explicaţiile pentru cuvântul Abuz nu avea aceste cuvinte: legislajiei, Cetălenii, obligali, linînd seama, convieluire, In lările, alji , funclionari, infracYiune, încredinlat, localiune, obligalia, a-1, infracxiune, funclionar.

Este lăudabilă intenţia de a ne oferi conţinutul dicţionarului enciclopedic, dar nu este suficentă o scanare cu recunoaştere OCR. Mai trebuie şi o revizie şi corectare a cuvintelor greşit recunoscute. Altfel, se transformă în bătaie de joc. --Miehs 19 iunie 2006 22:01 (EEST)

Nu este suficentă o scanare cu recunoaştere OCR. Mai trebuie şi o revizie şi corectare a cuvintelor greşit recunoscute. Desigur ar trebui sa existe si o colaborare in acest sens. Avand in vedere ca intentia a fost taxata cu critici, nu ma mai ocup de enciclopedia 1962. Spre deosebire de wikipedia in engleza unde fiecare contribuie in mod discret pentru fiecare articol, situatia pentru wikipedia in limba romana este cu totul alta, se editeaza foarte putin si comenteaza mult. Avand in vedere ca digitizarea unei enciclopedii nu poate fi rezultatul individual al cuiva, toate eforturile personale pentru digitizarea enciclopediei au fost stopate. ContinutLiber 20 iunie 2006 10:22 (EEST)