Utilizator:Bourge/Evaluare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ce se întâmplă? Evaluează munca mea!

  • Acest format a fost creat pentru a testa un model de evaluare care funcționează foarte bine la Wikipedia în limba germană și la care iau parte mai mult de 400 de utilizatori. Toți utilizatorii sunt invitați să participe la această inițiativă; cu cât vor fi mai mulți, cu atât va fi mai bine.
  • Pot participa doar utilizatori înregistrați, cu un număr minim de 100 contribuții la activ și cel puțin 30 de zile vechime.
  • Evaluați doar aspectele pozitive sau negative, nu și aspectele neutre.
  • Formulați un scurt text prin care să justificați votul dumneavoastră și aduceți doar critici constructive. Discuțiile trebuie să rămână doar pe această pagină!
  • O privire de ansamblu asupra utilizatorilor implicați în acest proiect puteți avea pe pagina: Wikipedia:Evaluarea utilizatorilor.
Tja! Was nun?


Evaluare pozitivă[modificare | modificare sursă]

  1. Bourge este un wikipedist foarte implicat în orice proiect. Am avut plăcerea să lucrez cu el la o enciclopedie despre frumuseţile României şi contribuia foarte mult. Bourge, ţine-o tot aşa!  Daniel  Mesaj  2 iulie 2009 19:52 (EEST)
  2. E o mare placere pentru mine să văd un Wikipedist care ştie cum se face un robot. Eu, chiar dacă mă numesc „administratorul tehnic” şi sunt mai avansat în vârstă, nu mă pricep în domeniul acesta. În plus, este unul dintre toţi aceştia ţineri atât de valoroşi pentru proiect.  Remigiu  discută  6 iulie 2009 02:03 (EEST)
  3. Am dat o raită prin contribuţiile şi acţiunile lui Bourge, şi mi se pare că merită să fie susţinut, cu atât mai mult cu cât nu avem destui oameni implicaţi ; în cel mai rău caz, dacă ne înşelăm mizând pe el, îl putem demite.--Spiridon Manoliu (discuţie) 1 septembrie 2009 19:52 (EEST)
  4. Te felicit pentru munca depusă!Eşti unul dintre cei mai buni wikipedişti!Eşti un om harnic care merită un cadou din partea noastră.Succes!Teo (discuţie)

Evaluare negativă[modificare | modificare sursă]

  1. ...