Utilizator:Andrei Stroe/Arhivă discuţii nov-dec 2009

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Andrei Stroe îşi încalcă propriile principii şi cuvinte, practicând cenzura pe Wikipedia.ro[modificare | modificare sursă]

> Date: Sat, 2 Jan 2010 14:53:17 +0200 > Subject: Re: E-mail Wikipedia > From: andrei.stroe@gmail.com > To: icaragea@sympatico.ca > > Să încerc să vă răspund pe scurt. Dumneavoastră vedeţi lucrurile > dintr-o perspectivă a interesului personal de a fi subiectul unui > articol de la Wikipedia, şi asta vă face să exageraţi proporţiile unor > posibile probleme. Privind de mai sus, inexistenţa unui articol despre > Ionuţ Caragea n-ar fi în niciun caz un sacrilegiu, cel mult o > omisiune. În fond şi la urma urmei, sunt laureaţi ai Premiului Nobel > pentru care nu avem articol. > http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_laurea%C5%A3ilor_Premiului_Nobel_pentru_Fiziologie_sau_Medicin%C4%83 > Un sacrilegiu ar fi existenţa unui articol polarizat şi lipsit de > neutralitate (excesiv de laudativ sau, dimpotrivă, plin de mizerii), > asta ar fi mult mai rău.

> Conflictul de interese e foarte perfid, şi decât să fie gestionat, e > mai uşor să fie evitat. Dumneavoastră ar fi bine să vă concentraţi pe > scrierea şi publicarea de poezii, care este singura care ar putea să > ducă la scrierea acelui articol de către cineva fără legătură cu > dumneavoastră - şi mai puţin pe existenţa sau inexistenţa la Wikipedia > a unui articol despre dumneavoastră, pentru că sunteţi cel mai puţin > în măsură să evaluaţi sursele care vorbesc despre un subiect în care > aveţî interes direct. (Andrei Stroe)

Domnule Andrei Stroe, dumneavoastră nu aţi fost în stare să vă respectaţi propriile afirmaţii. În urma discuţiilor care au fost urmărite de mulţi dintre colegii dv şi de mulţi utilizatori, cineva s-a hotărât să repună articolul, cineva fără legătură cu subsemnatul. Asta şi datorită faptului că în ultima lună mi-au fost publicate încă două volume pe care adminii le-au ignorat, ca şi pe cele 13 în total, ca şi toate recenziile specialştilor. După 3 luni în care aţi evitat orice conflict care v-ar fi periclitat imaginea dv şi a comunitatii, ati decis sa practicati in continuare cenzura si sa stergeti articolul care era valabil conform propriilor dumenavoastra declaratii. Ee cred ca dumneavoastra si cei ca dumneavoastra ar trebui sa fie verificati de un for superior din Wikipedia, pentru a vi se interzice sa practicati cenzura, discriminarea, insultele, denigrarea. Afirmatiile mele nu au legatura cu declaratiile fostilor dv contestatari, pur si simplu le-am aflat pe propria piele. Un lucru este cert, atata timp cat dv, Stancescu, Japan si altii conduc Wikipedia Ro., nicio persoana cu bune intentii nu va putea posta articolul Ionut Caragea din cauza cenzurii practicata de grupul dv. Motivele mi se par absolut bizare, ati facut absolut totul pt a impiedica acest lucru, numai pt ca sa va razbunati pe declaratiile lui Sorin Cerin din presa si pentru faptul ca mai demult am fost de partea lui, fara sa-l cunosc cu adevarat? De ce amestecati lucrurile si de ce nu incercati sa aratati lumii ca ceea ce a spus un individ nu corespunde de fapt realitatii? De unde atata ura si inversunare?--Lerman Kruger (discuţie) 4 ianuarie 2010 04:59 (EET)

Cred că faptul că aţi publicat fără permisiunea mea o corespondenţă confidenţială mă determină să nu vă mai dau vreun fel de răspuns. Vă reamintesc doar că sunteţi în conflict de interese şi ca wikipedist nu sunteţi în măsură să scrieţi şi să judecaţi acest articol, iar faptul că recurgeţi la sock- şi meatpuppets nu vă face bine deloc. Dumneavoastră sunteţi singurul de pe aici care citeşte ce scrie Sorin Cerin şi văd că aţi început să împrumutaţi din stilul lui de a acţiona. —Andreidiscuţie 4 ianuarie 2010 21:08 (EET)
Voi cere suspendarea lui Andrei Stroe la forurile superioare Wikipedia, întrucât aţi ajuns să acţionaţi împotriva eticilor Wikipedia, mai mult de atât, faptul că nu vă respectaţi cuvântul, arată şi alte aspecte despre dv. Nu am nevoie de permisiunea dv să fac publice conversaţiile de pe email, vă asumaţi întreaga răspundere pentru acţiunile şi cuvintele pe care le spuneţi. Wikipedia nu este o dictatură unde puteţi face ce vreţi sau puteţi cenzura precum vreţi, consider v-aţi depăşit atribuţiile şi trebuie să suportaţi consecinţele. Probabil veţi încerca să mă blocaţi în fel şi chip să semnalez aceste iregularităţi, asta va fi încă un punct la ordinea zilei. Deja unii colegi ai dv încearcă să îmi închidă gura cu atacul la persoană, mă întreb unde au fost atunci când EU am fost atacat în felul cel mai mârşav cu putinţă? Pregătiţi-vă deci. --Lerman Kruger (discuţie) 4 ianuarie 2010 23:43 (EET)

Avertizări[modificare | modificare sursă]

Poţi creea formatul {{subst:au-advert1}} (Folosirea Wikipediei pentru reclamă şi promovare). Văd că am nevoie de el în repetate rânduri, astăzi 5 pagini conţineau reclame şi autopromovare.-Ionutzmovie (discuţie) 31 octombrie 2009 01:00 (EET)

Când o să am timp, o să încerc să-l creez. Deocamdată, poţi folosi {{au-spam}}, mesajul este compatibil şi cu cazul ăsta. —Andreidiscuţie 1 noiembrie 2009 22:26 (EET)

Andrei, te rog sa fii pragmatic[modificare | modificare sursă]

In loc sa stergi sau sa muti pagini intregi, de ce nu marchezi exact paragraful care ti-a atras atentia, sa stim si noi, ce s-ar putea corecta. O stergere ne ofera din partea ta o informatie de un bit. Un comentariu la paragraf sau un simplu marcaj pe un paragraf, de exemplu fa-l cu litere mici, pune-l in paranteza, scrie la el Format:Development, trimite oamenii la o lista punctuala de exemple cum sa faca sau la o pagina similara, ar fi mult mai utile. Contribui cu mai mult decat un bit !

Altfel riscam sa contribuim mai mult la paginile cu discutii. Ceea ce este neproductiv.

Has.

Harta de localizare dubla[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei! Ma poti ajuta sa creez o cutie asezare care in loc de o harta de localizare sa aiba 2 pe care exista punctul acela rosu? Mersi Compactforever Talk mortal! 31 octombrie 2009 11:15 (EET)

Mi se pare că există deja parametrul pushpin_map1. Altfel, cred că cea mai bună soluţie e să introduci direct formatul {{Harta de localizare}} cumva, într-un parametru de informaţii. —Andreidiscuţie 1 noiembrie 2009 22:24 (EET)

Formatul ştergere rapidă[modificare | modificare sursă]

Am introdus acest format dar nu a avut niciun efect, care ar fi motivul? sau este o problemă cu serverul? --Redfox (discuţie) 31 octombrie 2009 11:39 (EET)

Problea persistă la introducerea manuală, dar dacă selectez din trusa de unelte atunci merge. Nu ştii de ce se întâmplă aşa? --Redfox (discuţie) 31 octombrie 2009 15:40 (EET)

Pentru că ş-ul era cel cu diacriticele noi. Am făcut redirect pentru şr. —Andreidiscuţie 1 noiembrie 2009 22:28 (EET)

Fişiere libere şi proiectul Commons[modificare | modificare sursă]

Buna seara , Andrei ! Mulţumesc pentru vizită şi mesaj . Cum pot transfera fişierele imagini din Wikipedia în Wikimedia Commons ? Pur şi simplu le mai descarc o dată şi acolo ? Mulţumesc anticipat pentru răspuns. Argenna discuţie 31 octombrie 2009 23:44 (EET)]])

Exemplu harta dubla[modificare | modificare sursă]

Poti sa imi faci un model de utilizare a hartii duble la infobox asezare? Mersi anticipat Compactforever Talk mortal! 1 noiembrie 2009 23:11 (EET) Am rezlolvat, nu lua in seama postul de mai sus! Compactforever Talk mortal! 1 noiembrie 2009 23:31 (EET)

Felicitări[modificare | modificare sursă]

Sunteţi al doilea wikipedist român care depăseşte pragul de 50.000 de contribuţii. Ţineţi-o tot aşa.--Ionutzmovie (discuţie) 2 noiembrie 2009 15:41 (EET)

nume de utilizator[modificare | modificare sursă]

cum de modificat numele de utilizator/??

VA--Munteanu victor (discuţie) 2 noiembrie 2009 15:56 (EET) MUTUMESC.

Nu aveţi contribuţii la Wikipedia în limba română. Este mai simplu să înregistraţi contul cu numele nou dorit. —Andreidiscuţie 4 noiembrie 2009 08:57 (EET)

Abuzuri[modificare | modificare sursă]

Verificaţi utilizatorul Special:Contribuţii/79.117.209.126. Face abuzuri.

Cutie Comune Moldova[modificare | modificare sursă]

Modificările recente la Cutie deranjază referinţa de la compatrimentul populaţie, cum poate fi restabilită? vezi Purcari, Ştefan Vodă--VRusnac (discuţie) 5 noiembrie 2009 08:22 (EET)

schimbare nume utilizator[modificare | modificare sursă]

UFFFF!!! Mi-e foarte greu sa inteleg cum functioneaza ...dar incetul cu incetul .....sper sa mearga. As dori sa imi schimb numele de utilizator din :spectatorfidel in :FAMYLY Scuze daca nu m-am adresat unde trebuie .... merci

Wikipedia:Propuneri pentru liste de calitate[modificare | modificare sursă]

Te ocupi de promovarea listelor la statutul de LC?--Ionutzmovie (discuţie) 5 noiembrie 2009 16:42 (EET)

Orice administrator poate face asta. Nu ştiu dacă ai observat, dar nu prea am avut timp de nimic pe aici. —Andreidiscuţie 7 noiembrie 2009 10:07 (EET)

Rapid Supermarket[modificare | modificare sursă]

Pentru început îmi cer scuze pentru neplacerile create."Mea culpa" pentru ca nu am citit integral regulamentul inainte sa ma apuc sa scriu un articol.Într-un final,gradual,am reuşit cu ajutorul mesajelor lăsate de admini sa deslusesc cam ceea ce se cere pe wiki.Tot nu înteleg,de ce acest articol este neenciclopedic?Am mai "navigat" printre articolele postate pe wiki şi am observat ca exista si alte articole despre hipermarketuri şi supermarketuri şi totusi nu sunt considerate neenciclopedice.Cu mult respect Maximbv (discuţie) 6 noiembrie 2009 08:35 (EET)

Drept de autor[modificare | modificare sursă]

Salut. Ce părere ai de genul acesta de modificări http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Biserica_Sf_Mina,_Suceava&diff=3387711&oldid=3387672. Conţinutul iniţial era copiat cuvânt cu cuvânt de pe un sait. După acest gen de modificare mai încalcă drepturile de autor. Eu zic că da. Tu ce spui. --Cezarika1 7 noiembrie 2009 20:47 (EET)

Da, şi eu zic la fel. Au fost schimbate câteva cuvinte ici-colo în stil de adaptare a unui referat copiat pentru şcoală. Păstrează tot din original, mai puţin câteva cuvinte sau forme ale lor. Utilizatorul, însă, pare bine intenţionat, doar trebuie făcut să înţeleagă cum stă treaba în lumea reală cu copierea materialelor. Eu i-am explicat câte ceva pentru început, sper să înţeleagă. —Andreidiscuţie 7 noiembrie 2009 20:57 (EET)

@ Să fim serioşi! 90% din conţinutul Wikipedia este copiat de pe alte site-uri sau publicaţii. Chiar dacă "materialele" sunt traduse de pe versiunea în engleză, originalul a fost la rândul lui copiat de undeva. Şi, apropo, puteţi să ştergeţi majoritatea chestiilor pe care le-am "scris" pe aici (nu chiar toate, unele îmi aparţin sau sunt traduse de pe Wikipedia în engleză). Scuza mea este că nu citisem despre drepturile de autor, credeam că pe Wikipedia poţi să copy-paste materiale de oriunde.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Zalmoxys32 (discuţie • contribuţii).

Aţi emis o acuzaţie destul de gravă la adresa autorilor. Lucrurile nu stau deloc aşa, mai ales la en.wp. Nimeni nu copiază, oamenii chiar construiesc textul scriind informaţiile cu cuvintele lor, doar informaţia provine din surse, dar ea este liberă, nu e protejată de drepturile de autor iar documentarea nu trebuie confundată cu copiatul. La en.wp, doar dacă există suspiciunea că ai copiat de undeva, textul poate fi şters rapid. —Andreidiscuţie 7 noiembrie 2009 21:28 (EET)
Ei, ce părare ai. Cum a ieşit. http://ro.wikipedia.org/wiki/Biserica_Sf%C3%A2ntul_Mina_din_Suceava. Am găsit surse şi am rescris textul. --Cezarika1 8 noiembrie 2009 14:54 (EET)
Excelent. —Andreidiscuţie 8 noiembrie 2009 14:55 (EET)

Repere biografice[modificare | modificare sursă]

Nu inteleg la ce va referiti - fiti va rog mai explicit. Nu inteleg nici la ce se refera mentiunea cu "aceasta secţiune are bibliografia incompletă sau inexistentă". Va multumesc pentru amabilitate. mirel

Toate informaţiile din articol trebuie să provină şi să poată fi verificate în surse de încredere, care trebuie trecute la secţiunea de bibliografie a articolului; de asemenea, informaţiile individuale din articole trebuie atribuite surselor cu note de subsol. Cu cât o afirmaţie riscă mai mult să pară mai deplasată sau mai polemică, cu atât ea trebuie mai mult să fie susţinută de surse solide. —Andreidiscuţie 10 noiembrie 2009 09:49 (EET)
Va rog sa ma lamuriti, pentru ca sunt intr-o mare confuzie! Din informatiile pe care le-am citit pe site, rezulta ca wikipedia este un site de informatie libera si perfectibila prin contributie colectiva; Va rog sa-mi permiteti sa va citez din termenii de utilizare a enciclopediei:
"nimic nu este in mod necesar revizuit de profesionisti bine documentati in domenii patrticulare"
de unde rezulta ca "nu este garantata validitatea informatiei"; Mie mi se pare ca afirmatiile dvstra vin in contradictie cu aceste principii; sau ma insel? Va rog sa ma lamuriti sau sa-mi indicati unde ma pot documenta mai bine. 10 noiembrie 2009 09:49 (EET)
Mirelvv (discuţie) 10 noiembrie 2009 20:27 (EET)
Faţă de cititori ne luăm precauţia de a-i avertiza că printre informaţiile de la Wikipedia pot exista şi unele inexacte sau de-a dreptul false. În acelaşi timp noi contribuitorii între noi ne străduim să ne impunem un standard cît mai înalt, chiar dacă lipsuri vor exista în continuare. Eticheta aceea este o avertizare adresată pe de o parte cititorilor, ca să ştie că articolului îi lipseşte bibliografia necesară, iar pe de alta e adresată contribuitorilor, pentru a le atrage atenţia ce standard de calitate avem. Nu este nici o contradicţie şi nu trebuie să vi se pară că eticheta scade din valoarea articolului.
În mod ideal absolut toate informaţiile cuprinse într-un articol trebuie să fie însoţite de sursele lor bibliografice, pentru ca oricine să le poată verifica direct la sursă. Tot aşa se procedează şi în lucrările ştiinţifice serioase. — AdiJapan 10 noiembrie 2009 21:31 (EET)

Utilizare constită a unei secvenţe de film[modificare | modificare sursă]

Am adăugat explicaţiile cerute pentru fişierul Torless 1.jpg Puteţi consulta fişa. Dacă nu consideraţi suficiente explicaţiile, nu ezitaţi să-mi comunicaţi. Utilizator : Daniel Mazilu

Fotografii[modificare | modificare sursă]

Ce părere ai despre folosirea fotografiilor funerare de pe crucile din cimitir. Ar putea exista nişte impedimente în folosirea lor. --Cezarika1 13 noiembrie 2009 11:38 (EET)

Da, din păcate sunt pentru că avem o lege excesiv de restrictivă. Chiar dacă sunt expuse permanent într-un loc public, legea dreptului de autor românească spune că asemenea imagini pot fi folosite doar în scopuri necomerciale şi nu dacă sunt singurul lucru fotografiat. Vezi cap. VI, art. 33 litera f. —Andreidiscuţie 13 noiembrie 2009 11:44 (EET)
Şi nu se poate evita această formulare ambiguă. --Cezarika1 13 noiembrie 2009 11:50 (EET)

Aş vrea să fie uzurpate numele de Ervin1 de pe en.wp şi sl.wp[modificare | modificare sursă]

Te rog dacă poţi pentru că eşti birocrat. Mersi! --Ervin1 (discuţie) 17 noiembrie 2009 20:08 (EET)

Sunt birocrat doar aici. Cere birocraţilor de acolo să facă chestia asta. —Andreidiscuţie 17 noiembrie 2009 20:09 (EET)
Te-am înţeles! Pa. --Ervin1 (discuţie) 17 noiembrie 2009 20:30 (EET)

Au-spam3[modificare | modificare sursă]

Am voie să creez formatele de avertizare de genul Au-spam3? Desigur, sub supravegherea ta. Aş avea timp să le fac.--Ionutzmovie (discuţie) 17 noiembrie 2009 23:08 (EET)

Da, fă-le. Copiază ce e la en.wp şi scrie mesajul corespunzător. —Andreidiscuţie 18 noiembrie 2009 11:02 (EET)

Fişiere cu Funcţii Bessel[modificare | modificare sursă]

Te salut Andrei. Este pentru prima dată când luăm legătura. În ceea ce priveste fişierele "Functii Bessel (de speta I, n=0,1,2).jpg", poţi să le ştergi. Am observat ulterior că pot fi încărcate din Wikipedia în engleză, de unde le-am şi luat de altfel. Oricum îti mulţumesc că m-ai atenţionat.--SValentin (discuţie) 18 noiembrie 2009 5:14 (EET)

L-am şters. Nu toate fişierele de la Wikipedia în engleză pot fi folosite direct aici, doar cele care sunt la Commons (depozitul comun de fişiere unde ţinem imaginile libere). Fişierul în discuţie era de acolo. —Andreidiscuţie 18 noiembrie 2009 11:04 (EET)

Pier Gerlofs Donia[modificare | modificare sursă]

I requested a translation of the article Pier Gerlofs Donia into Romanian, Pier Gerlofs Donia, months ago, back in july. Nothing has been done so far. Could you start translating the English article into Romanian, and link the article into excisting articles while writing it? Thanks in advance, 86.89.146.118 (discuţie) 18 noiembrie 2009 17:59 (EET)

The article is said to be C-class, but it actually is a B-class article. And the person has an article on numerous wikis so he is obviously someone important in Dutch-Frisian history. A small page will do, just a small page. You could write 6, 7 ot 8 sentences and include a category and a little image from En.wiki en I would be happy. Is that such a hard thing to do? :) 86.89.146.118 (discuţie) 19 noiembrie 2009 12:19 (EET)

Could you write just a small little article on Donia? How hard would that be? I am not asking much. 86.89.146.118 (discuţie) 19 noiembrie 2009 12:46 (EET)

Delete[modificare | modificare sursă]

All you do is delete my articles. Everything I try is removed right away. You do not even bother helping me out a little bit. How hard is it? Why do you not answer my questions? 86.89.146.118 (discuţie) 19 noiembrie 2009 16:49 (EET)

I dont know if they will listen KlokkoVanDenBerg (discuţie) 19 noiembrie 2009 21:09 (EET)

Nicolae Ceauşescu[modificare | modificare sursă]

Aţi reenunţat fraza şi corectat referinţa la Nicolae Ceauşescu, am găsit şi eu adresa nouă la referinţă de pe natgeo... dar mai trebuie să şi citiţi ce scrie pe acolo. În toate cele 7 pagini nu scrie nimic pe acolo de energie şi toate datele alea. Aşa că puneţi înapoi cum era [necesită citare] sau daţi altă sursă unde să citesc datele alea. --79.119.224.59 (discuţie) 20 noiembrie 2009 14:10 (EET)

Mai uitaţi-vă o dată. Fraza am reformulat-o tocmai pentru că era copiată cuvânt cu cuvânt de acolo. URL-ul pe care l-am pus duce spre un listing al întregului articol, iar informaţia este chiar în ultimul paragraf. —Andreidiscuţie 20 noiembrie 2009 14:20 (EET)
Scuzzy, am găsit întradevăr pe prima pagină jos, se pare că browserul meu nu ştiu de ce nu a găsit cuv. "energie" prima dată. Au mai rămas două referinţe la Nicolae Ceauşescu, 4 şi 6 tot invalide acolo, pe aceeaşi adresă. Numai bine. --79.119.224.59 (discuţie) 20 noiembrie 2009 14:26 (EET)

Proiectul săptămânii[modificare | modificare sursă]

Sitenotice-ul cu PS nu mai apare pe pagina principală. Sau doar la mine nu se vede? S-ar putea să aibă legătură cu această discuţie.--Ionutzmovie (discuţie) 21 noiembrie 2009 23:00 (EET)

La mine se vede. Sitenotice-ul e neatins din 1 noiembrie. Probabil ai făcut click pe „ascunde”. —Andreidiscuţie 22 noiembrie 2009 11:31 (EET)

utilizator Varlaam[modificare | modificare sursă]

Hi,
I am an English Wikipedia user named "Varlaam". There is a Romanian user with that name. The Romanian user might be me, but I have forgotten my password.
I would like to merge the 2 accounts, if that is reasonable.
Thank you. Sincerely, :en:Varlaam 99.237.208.131 (discuţie) 24 noiembrie 2009 06:15 (EET)


Bună ziua, Andrei Stroe. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.


Uite aici. E bine? --—ErvinMesaj 24 noiembrie 2009 17:54 (EET)

Scrie asta: {{subst:usurp|CURRENT_NAME|REQUESTED_NAME}}, aşa cum scrie în pagină, înlocuind CURRENT_NAME cu numele tău de utilizator de acolo şi REQUESTED_NAME cu Ervin1. De fapt, citeşte secţiunea "Instructions" şi fă exact ce zice acolo. —Andreidiscuţie 24 noiembrie 2009 18:03 (EET)
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Andrei Stroe. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Wi-Fi[modificare | modificare sursă]

Bună ziua Andrei, m-am uitat la articolul Wi-Fi cu ce nu ţi-a plăcut imaginea referitor la problema staţiei ascunse, în plus eu am schimbat denumirea logo în siglă, după care tu ai anulat modificările mele şi respectiv pe cele efectuate de un utilizator anonim. Explică-mi te rog acţiunile tale. --Redfox hq (discuţie) 25 noiembrie 2009 10:46 (EET)

Întrucât suntem pe ro.wiki trebuie să încarci imagini cu descrieri în limba română, la imaginile respective există posibilitatea dată. --Redfox hq (discuţie) 25 noiembrie 2009 10:51 (EET)

Imaginea ta e bună, dar de ce este png? Salveaz-o direct ca svg din software-ul vectorial în care ai creat-o şi pune-o mai bine la Commons s-o avem cu toţii. Imaginea pe care am pus-o eu e svg şi scalează mai bine, a ta e plină de artefacte când o încarc la diverse rezoluţii. De exemplu cu Opera Turbo pornit aproape că nu se înţelege. Nu înţeleg întrebarea din paragraful al doilea—imaginea mea are descriere în română. În ce priveşte termenul, aceeaşi întrebare pot să ţi-o adresez şi ţie: de ce siglă şi nu logo? Personal, eu folosesc termenul siglă cu alt sens, cel al abrevierii puse pe un logo, nu al designului complet. Revertul anonimului l-am efectuat pentru că era cu un pur atac la persoană în descriere, pe care am să o şi cer ştearsă la meta. —Andreidiscuţie 25 noiembrie 2009 11:03 (EET)

Bine voi converta imaginea respectivă în format svg. Apropo este necesar ca toate imaginile să fie în format svg.? Referitor la subiectul doi am avut în vedere chiar textul de pe imagine ci nu descrierea imaginii.--Redfox hq (discuţie) 25 noiembrie 2009 11:07 (EET)

Nu o converti la svg, că nu ai cum, ia originalul vectorial din Corel Draw, Inkscape sau ce foloseşti şi scoate-l ca svg. Un png nu se îmbunătăţeşte dacă îl incluzi într-un svg. Un grafic sau o imagine ce poate fi svg trebuie să fie svg, pentru că ăsta e formatul ideal pentru ele—scalează perfect şi e pus la . Pe imagine nu e niciun text, sunt doar trei cifre: A, B şi C care sunt identice în toate limbile ce folosesc alfabetul latin. —Andreidiscuţie 25 noiembrie 2009 11:13 (EET)

Am nişte probleme am încărcat imagine în formatul svg fără convertare şi la mine nu se deschide nici într-o aplicaţie, în plus după încărcare tot iară scrie că e png dar ocupă mai puţin loc adică are 66KB şi la vizualizarea arătă următorul cod http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/9/93/Problema_sta%C8%9Biei_ascunse.png. --Redfox hq (discuţie) 25 noiembrie 2009 11:24 (EET)

Vezi ce am scris mai sus. Ai făcut un svg în care ai inclus datele binare din png (şi nu cred că toate); prin asta nu ai rezolvat nimic. —Andreidiscuţie 25 noiembrie 2009 11:32 (EET)

Andrei doar pot încărca în format png, jpeg, bmp fiindcă eu lucrez cu mai multe programe (sub Windows) pentru a face acele imagini. Oricum majoritatea folosesc IE şi Firefox asta e problema utilizatorilor nu a noastră. --Redfox hq (discuţie) 25 noiembrie 2009 12:10 (EET)

Wikipedia:Propuneri pentru liste de calitate[modificare | modificare sursă]

Ai timp acum să arunci o privire la Wikipedia:Propuneri pentru liste de calitate?--Ionutzmovie (discuţie) 25 noiembrie 2009 16:07 (EET)

cu subst[modificare | modificare sursă]

Am înţeles: cont public cu subst. -- Victor Blacus (discuţie) 26 noiembrie 2009 17:54 (EET)

În general, toate mesajele de pus în paginile de utilizator se pun prin substituire, întâi pentru că există riscul ca răspunsul să vină în pagina formatului în loc de pagina de discuţie a utilizatorului, şi apoi pentru că dacă umplem toate paginile de discuţii de formate, asta duce la încărcare prea mare pe server. —Andreidiscuţie 26 noiembrie 2009 17:55 (EET)
Exact aşa s-a întâmplat şi am şters formatul ca un prost. Nu cunoşteam riscul. Am învăţat ceva. -- Victor Blacus (discuţie) 26 noiembrie 2009 17:59 (EET)

Blocare 24 ore utilizator Simplex[modificare | modificare sursă]

Mă refer la aceste fraze scrise de Simplex la Reclamaţii:

  • -ti-am pus link-ul in capul tabelului si daca iti foloseai singurul neuron din capusorul ala al tau ai fi facut la fel-in loc sa stergi o sectiune.
  • -inca ceva foarte important-eu nu discut articolele decat pe pagina de discutie a articolului in cauza, nu pe profilul tau ca aici nu e hi5  :: -inca ceva foarte important-eu nu discut articolele decat pe pagina de discutie a articolului in cauza, nu pe profilul tau ca aici nu e hi5. --Friendly Racoon (discuţie) 29 noiembrie 2009 12:03 (EET)

Da văd că aţi şters mesajul, dar totuşi a făcut atac la persoană şi nu unul simplu, deci trebuie de pedepsit, alţii trebuie să stea 3 luni, iar unii trebuie să zburde liber, nu e cinstit. Trebuie de dat de înţeles că aşa nu se poate de vorbit. --Friendly Racoon (discuţie) 29 noiembrie 2009 12:16 (EET)


Simplex (discuţie) 29 noiembrie 2009 21:00 (EET)

Multumesc D-le Store pentru interventie.

Doresc sa spun ca m-am inscris pe acest site doar pentru a imbunatati articolul Windows 7 si migrarea unor feature-uri de pe Wiki EN - cum ar fi implementarea unui template tabelar pe CSS ca sa nu mai scriem tag-uri HTML pe fiecare articol. Imi pare rau ca sunt si astfel de utilizatori care cred ca e in regula sa iti bati joc de lucrul altuia.
In legatura cu acuzatiile aduse spun ca sunt exagerate.
Consider ca lungirea acestei dezbateri sa fie o pierdere de timp pentru mine dar mai ales pentru Dvs.

Va urez numai bine si (mult) succes in administrarea site-ului si la cat mai multe articole de calitate.
Ovidiu

Imagine Speedy gonzales[modificare | modificare sursă]

Salut, ce anume e în neregulă cu explicaţia mea? ("pentru a ilustra personajul descris in articol"), mie mi se pare destulă, , ce anume ar mai trebui să adaug? --dany_123 (mesaj) 29 noiembrie 2009 20:04 (EET)

Salut. La niciunul din câmpuri nu e suficient un răspuns dintr-un singur cuvânt sau chiar monosilabic. La câmpul „secţiunea folosită”, de ce e folosit tot şi nu poate fi folosită doar o parte? La câmpul „rezoluţie joasă”, cât de joasă e faţă de original? şi în ce măsură impactează asupra posibilităţii autorului de a-şi valorifica munca? La „scopul utilizării”, unde în articol se plasează şi în ce context? La „Înlocuibil”, de ce nu poate fi înlocuit cu o imagine liberă? şi de ce nu pot fi folosite cuvinte pentru a exprima aceeaşi informaţie? Sunt sigur că ai gândit un pic până să spui că „nu”, dar procesul tău de gândire trebuie să reiasă din justificare. Aşa se justifică UC, cu multe detalii. Aş putea să-ţi completez eu, dar nu pot face asta toată ziua, când este responsabilitatea celui care a încărcat imaginea să justifice totul în detaliu. —Andreidiscuţie 30 noiembrie 2009 10:10 (EET)
Am completat cu mai multe cuvinte. E ok acum? --dany_123 (mesaj) 30 noiembrie 2009 11:20 (EET)
Da, cam asta e ideea. —Andreidiscuţie 30 noiembrie 2009 11:22 (EET)

Ajutor[modificare | modificare sursă]

Va rog sa ma ajutati la: 1)aranjarea paginii "Localităţi în Amazonas" 2)stergerea paginii Alvaraes. Thank you! Alexander Tendler (discuţie) 30 noiembrie 2009 14:06 (EET)

Am rezolvat. Localităţi în Amazonas este o categorie. Pentru a introduce un articol în această categorie este suficient să treceţi la sfârşitul lui codul [[Categorie:Localităţi în Amazonas]] şi el va fi introdus automat acolo. —Andreidiscuţie 30 noiembrie 2009 14:09 (EET)
Multumesc, Sper sa mai colaboram! Alexander Tendler (discuţie) 30 noiembrie 2009 21:25 (EET)

Joaca de-a referintele externe[modificare | modificare sursă]

Salut

Am vazut ca ai intrat pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Divor%C5%A3. Este un user nelogat care se tot joaca pe la referintele externe de acolo si isi face autopromovare. Referintele existente se duc pe pagini ce completeaza acel material, in timp ce userul neinregistrat sterge tot si isi pune direct un home al unui site al sau. Poti sa il atentionezi tu, te rog?

Merci mult Popeangad (discuţie) 30 noiembrie 2009 15:14 (EET)

I-am lăsat un mesaj. Am văzut că are acelaşi IP. În general, oricine poate lăsa aceste mesaje de avertizare. Cel potrivit în acest caz era {{subst:au-spam1}}, aveţi şi altele pentru alte cazuri la WP:FAU. —Andreidiscuţie 30 noiembrie 2009 15:17 (EET)

Vandalizare (continuare mesaj precedent)[modificare | modificare sursă]

Salut Se pare ca acum utilizatorul neinregistrat a intrat de pe alt IP (92.85.54.203) si anuleaza, modifica.... Am refacut ultima varianta existenta, anterioara interventiilor utilizatorului. Se poate face ceva mai mult? Merci Popeangad (discuţie) 2 decembrie 2009 09:54 (EET)

Cutie_Disc_dur[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei, poţi să-mi spui te rog dăcă am făcut corect acest format Format:Cutie Disc dur. --Angry Router (discuţie) 4 decembrie 2009 12:33 (EET)

Apropo nu ar fi mai bine că să nu copiem tot codul sursă în articole ci doar să scriem doar denumirea formatului? Mulţumesc anticipat. --Angry Router (discuţie) 4 decembrie 2009 12:34 (EET)

Nu înţeleg a doua întrebare. La prima întreb eu: care este scopul acestui format? Pare a fi plin de hardcodări şi nu cred că poate fi utilizat în orice articol despre o anume marcă de hard disk. Formatele astea se numesc standard Infocaseta, iar denumirile cu „Casetă”, „Cutie”, „Infobox” etc să redirecţioneze spre ele. —Andreidiscuţie 4 decembrie 2009 12:37 (EET)

Acest format este făcut special doar pentru unităţi de disc dur, care este un format fix, dăcă am încălcat careva reguli de creare ai putea să mă corectezi sau să-mi dai nişte indicaţii. Numai bine. --Angry Router (discuţie) 4 decembrie 2009 12:43 (EET)

Nu prea mi se pare util formatul ăsta. Formatele de genul ăsta (Infocasetă) sunt generice şi parametrizabile şi se construiesc pentru a fi puse în mai multe articole despre subiecte similare pentru a grupa unele informaţii similare care le diferenţiază: de exemplu, {{Infocaseta Carte}} se foloseşte în articolele despre cărţi, cum ar fi Arhipelagul Gulag şi Un veac de singurătate pentru a grupa câteva informaţii de bază despre acestea, sau {{Infocaseta Aşezare}} folosită în articole cum ar fi Bucureşti, Odesa şi Goleşti, Vâlcea. Infocasetele stau în partea din dreapta-sus. Poate ai vrea să construieşti un altfel de format, şi anume un format de navigare care oferă legături spre alte subiecte legate, dar nu neapărat similare. Vezi, de exemplu {{DN2}} sau {{Orase-Buzau}}. Ele se construiesc în jurul formatului {{Casetă de navigare simplă}} şi se pun în partea de jos a articolelor. —Andreidiscuţie 4 decembrie 2009 12:51 (EET)

Nu inteleg[modificare | modificare sursă]

Astea totusi exista http://ro.wikipedia.org/wiki/GMP_Advertising http://ro.wikipedia.org/wiki/Vitrina_Advertising

etc Daca facem o donatie, putem posta si noi cateva date despre noi ?Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SyscomDigital (discuţie • contribuţii).

Nu orice organizaţie sau societate comercială este subiect enciclopedic şi nu orice poate fi scris despre ele. De exemplu în niciun caz mesaje publicitare. Se pot scrie într-o manieră neutră informaţii verificabile provenite din surse de încredere independente de subiect—asta dacă vă puteţi gestiona conflictul de interese. La Wikipedia nu este permis să se scrie articole publicitare, nici contra donaţii. —Andreidiscuţie 4 decembrie 2009 16:09 (EET)

Teller şi alte chestiuni[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei.

  • Am observat azi, la o oră când eram niţel ocupat, că ai retras articolul despre Edward Teller de la propuneri pentru AC. Justificarea ta este pe deplin argumentată prin invocarea instabilităţii articolului. Munca depusă la traducerea articolului din versiunea englezească este demnă pentru a fi apreciată şi luată ca model. Foarte puţin, m-am implicat şi eu în a aduce anumite completări de natură biografică la textul iniţial, apoi, Alex.F mi-a solicitat un ajutor punctual care m-a făcut interesat de conţinutul de fond şi de echilibrul punctelor de vedere al articolului englezesc. Se pare că Alex are dreptate: mesajul abscons, citibil printre rânduri, de altfel foarte bine documentat(unilateral), este aceea că Teller a fost un fel de Franckenstein al epocii moderne. Textul original, scoate în evidenţă aspectele controversate asupra activităţii de manager al unor proiecte, dar nu suflă nicio vorbă despre calităţile de pedagog al ştiinţei moderne, despre activitatea de peste 60 de ani de profesor universitar al fizicii, nu scoate în evidenţă caracterul enciclopedic al personalităţii sale (vorbea fluent opt limbi la nivel de limbă maternă, a scris lucrări de filozofie şi memorialistică, a influenţat în mod substanţial dezvoltarea a mai multor ramuri a tehnicii moderne, inclusiv a informaticii). Datele biografice nu pomenesc nici despre un aspect deosebit de important al etosului lui Teller: până în ultimele zile de viaţă a ţinut legătura, cu toţi colegii de şcoală generală, liceu, facultate, şi când aceştia nu mai erau în viaţă, cu descendenţii lor. Sigur, ar mai fi multe de perorat pe această temă....Concluzie: există premise, ca articolul în limba română despre subiectul Edward Teller să depăşească în calitate, cu ordine de mărime, nivelul extrem de scăzut al articolului american. Totul depinde de implicarea noastră.
  • Altceva: Cu toate că m-am angajat la recenzarea „articolului tău” despre Tensiunea superficială, din lipsă de timp(recte: linişte...:-)) încă nu am reuşit să fac tot ce mi-am propus. Pe scurt, te rog să te uiţi peste primele trei secţiuni şi la bibliografia românescă. Am adus completări de natură să expliciteze pentru un public mai larg noţiunea în concordanţă cu maniera de expunere din surse româneşti consacrate. Ce nu ştiu eu, este cum ar fi mai agiorno să structurăm bibliografia. Propun: 1.bibliografie în limba română, 2. bibliografie în limbi străine, 3. bibliografie specifică (e vorba de reflist-ul rezultat din textul original); te rog să mai ai puţină răbdare, înainte de o decizie de gen retragere.
  • Şi, încă ceva: în notă personală, de data aceasta. Andrei, eşti interesat sau apreciezi tipăriturile vechi (tehnice sau ştiinţifice)?

Sper să nu te fi plictisit cu misiva mea niţel cam lăbărţată. În speranţa unei colaborări la fel de colegiale ca până acum, î-ţi doresc toate cele bune, --ZOLTAN (discuţie) 4 decembrie 2009 19:44 (EET)

În ce priveşte articolul Edward Teller, l-am retras pentru că este în lucru şi nu are sens să-şi exprime cineva păreri până nu ajunge într-un stadiu relativ stabil. Odată terminat, va putea fi din nou propus şi sunt de acord că are toate şansele să devină de calitate, mai multe decât avea traducerea iniţială. La en.wp, el a devenit Featured Article demult, când evaluările erau mai indulgente şi nivelul său nu era comparabil cu articole promovate mai recent.
Am să mă uit din nou peste Tensiune superficială. Am urmărit modificările făcute şi organizarea bibliografiei în secţiuni de română şi alte limbi e foarte OK. Oricum, el nu a fost modificat atât de mult, cred eu, încât să fie retras pe parcursul editării.
În general, apreciez tipăriturile vechi, mai ales dacă ele conţin informaţii şi viziuni mai greu accesibile astăzi, sau au o valoare (să zicem) sentimentală pentru mine. Am cumpărat recent, de exemplu, de la bouquiniştii de lângă Universitatea din Bucureşti, cele două volume din Fizica de Resnick şi Halliday, carte tradusă şi publicată în română prin anii '70. În primii ani de facultate împrumutasem de la cineva volumul al doilea şi el m-a ajutat mult să înţeleg fizica dincolo de nivelul manualelor şi culegerilor de liceu. —Andreidiscuţie 5 decembrie 2009 18:32 (EET)

Ajutor licenţă[modificare | modificare sursă]

Bună seara Andrei, bine că ai revenit, ai putea să mă ajuţi cu stabilirea licenţei potrivite pentru această imagine http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C5%9Fier:Pagin%C4%83_blocat%C4%83_de_OpenDNS.png, căci formatul utilizare cinstită am înţeles că este deja unul învechit. Mulţumesc anticipat. --Angry Router (discuţie) 5 decembrie 2009 18:50 (EET)

Un exemplu potrivit de utilizare cinstită justificată pentru o captură de ecran ar fi imaginea asta. —Andreidiscuţie 5 decembrie 2009 18:58 (EET)
Bună ziua, Andrei Stroe. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Urzică.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Schloss-Finckenstein[modificare | modificare sursă]

  • Referitor - fişierului Schloss-Finckenstein-1.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor.
  • Cu privire la drepturile de autor - uneori nu găsesc la noi corespondentul exact din wikipedia străină - cum procedez în cazul acesta ? --P- 7-mesaj 7 decembrie 2009 20:07 (EET)
Vă pot ajuta să găsim licenţa potrivită sau să scriem o justificare pentru utilizarea cinstită, dar eu nu prea înţeleg germană şi mi-ar prinde bine să ştiu exact ce anume scrie în pagina de descriere de la de.wp. —Andreidiscuţie 8 decembrie 2009 09:40 (EET)

Edward Teller[modificare | modificare sursă]

D. Stroe, V-am maltratat articolul cu o serie de mici schimbări şi adăugiri şi cred, deşi nu-s obiectiv, că - comparativ cu variantele din en.Wp., fr.Wp., de.Wp., ru.Wp, it.Wp, etc. - este cel mai bun şi mai complect deci, taman bun pentru A.C. Dv. ce credeţi? Sărbători Fericite, --Alex F. (discuţie) 8 decembrie 2009 02:55 (EET)

Mulţumesc, o să-l citesc. Dar nu vă bazaţi neapărat pe părerea mea, puteţi să-l propuneţi din nou dacă-l consideraţi bun de AC. —Andreidiscuţie 8 decembrie 2009 09:38 (EET)

Bot flag[modificare | modificare sursă]

Hello, dear Andrei! Please look at this topic. My bot cannot work productively without bot flag and the bot really needs it. Bot has made nearly 50 edits in the main namespace. Thanks in advance and excuse me for intervention! Mondalor 8 decembrie 2009 15:23 (EET)

Formate de avertizare[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei, unde aş putea găsi lista cu noile formate de avertizare căci la proiectul formate utile nu am găsit mesaje noi de avertizare. --Angry Router (discuţie) 8 decembrie 2009 19:05 (EET)

WP:FAU. Acolo sunt cam toate formatele de avertizare folosite in mod curent. —Andreidiscuţie 8 decembrie 2009 19:09 (EET)

Mulţumesc, doar o mică întrebare, eu pot participa la crearea mesajelor inexistente, şi dacă poţi să-mi dai o adresă externă poate de la en.wiki ca să am după ce mă orienta.--Angry Router (discuţie) 8 decembrie 2009 19:13 (EET)

Vezi în lista de legături interwiki din pagina WP:FAU (în stânga, sub trusa de unelte). —Andreidiscuţie 8 decembrie 2009 19:23 (EET)

Serverele Wikipedia[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei, serverele wikipedia sunt amplasate în puncte strategice (de ex: Europa, Asia etc.) sau sunt amplasate doar în SUA. Căci ultimul timp e foarte greu mai ales când dau mesaje de avertizare la vandali, foarte greu se încarc paginile, apropo viteza la internet e bună. Care ar fi problema?. Aştept răspunsul tău. Numai bine. --Angry Router (discuţie) 9 decembrie 2009 20:35 (EET)

Nu ştiu exact, din câte ştiu sunt în SUA toate, doar pentru Asia există unele în Taiwan. Dar s-ar putea să mă înşel. —Andreidiscuţie 10 decembrie 2009 09:44 (EET)
Da, te înşeli oleacă. Wikipediile mai multor limbi europene, incl. română, se află în Ţările de Jos. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 10 decembrie 2009, 22:29 (EET)

Pi[modificare | modificare sursă]

Îmi place cum ai redactat articolul Pi. Eşti de acord să-l propun la AC? Am comparat articolul din română cu cele de calitate din alte limbi şi am ajuns la concluzia că merită să fie AC.— Ionutzmovie discută 10 decembrie 2009 21:46 (EET)

Mulţumesc, dar eu doar am tradus articolul de la en.wp. Au venit alţii apoi şi au mai corectat/adăugat şi i-au crescut nivelul. Poţi încerca să-l propui, nu e un dezastru dacă nu trece, măcar apar mai multe păreri despre dezvoltarea lui viitoare; dar aşteaptă mai bine să se termine săptămâna (este unul din cele 3 articole ale săptămânii), poate se mai adaugă ceva şi apoi. Şi te rog, înainte să-l nominalizezi să-l citeşti şi tu cap-coadă, poate mai sunt ceva scame de corectat (typos, acorduri gramaticale etc.—se întâmplă după ce un articol este editat masiv). —Andreidiscuţie 11 decembrie 2009 09:50 (EET)

Proiect "Caseta asezare pentru toate localitatile din ro:wp"[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei! As dori sa initiez un proiect cu titlul de mai sus. Crezi ca ar fi rentabil si daca da, cum procedez sa-l fac?

Multumesc,

Compactforever Talk mortal! 10 decembrie 2009 23:17 (EET)

Nu vreau să te descurajez, dar sunt foarte multe localităţi şi multe din ele nu au casetă. Beneficiul ar fi uniformizarea articolelor despre localităţi şi ridicarea unora din cele prea expeditive (Oraşul X este un oraş în ţara Y.) măcar la stadiul de ciot. Costurile sunt de timp şi de o muncă repetitivă. În primul rând ar trebui generată cu ajutorul unui robot o listă a articolelor care sunt în categoriile Localităţi, Oraşe, Municipii, Comune, Sate şi în subcategoriile lor şi nu includ {{Infocaseta Aşezare}} sau formatele care se bazează pe el ({{CutieOraşe}}, {{CutieSate}} etc). După aceea, lista aia ar trebui parcursă manual şi adăugate informaţiile de bază (de exemplu: ţară, provincie, populaţie, coordonate). Pentru început, s-ar putea rula un robot care să adauge formatul doar cu numele localităţii, dar mi se pare că un articol fără infobox şi unul cu un infobox care are doar numele nu ajută prea mult.

Multumesc de raspuns Andrei! Dar ma gandeam ca prin initierea unui proiect putem atrage si alte persoane in uniformizarea paginilor despre localitati. Pot pune ca in Africa, multe centre regionale au fost uniformizate si dotate cu cutii din cauza mea. O alta intrebare: doresc sa uploadez steme din Ungaria pe ro:wp (de pe hu:wp) (daca pot, desi stiu ca stemele localitatilor se pot pune pe wp) si steme ale unor cluburi de fotbal de pe http://www.football11.net. Ma poti ajuta sa identific cum completez copyright-ul pt fiecare? Mersi. Compactforever Talk mortal! 11 decembrie 2009 16:45 (EET)

Am înţeles, te refereai la pagină de proiect. Eu nu am iniţiat niciodată aşa ceva; paginile de proiect sunt menite pentru organizarea lucrului acolo unde lucrează mai mulţi oameni pe mai multe articole şi s-ar potrivi. Poţi începe prin a-ţi face în spaţiul tău de user nişte pagini de serviciu (cum ar fi liste sau altceva) şi, în momentul când sunt mai mulţi oameni interesaţi, deja pot fi mutate în spaţiul de nume proiect. Am văzut mai multe încercări de a impulsiona lucrul la un subiect prin crearea de pagini de proiect, dar nu prea au reuşit; în schimb, dacă te organizezi bine, poţi crea pagini de proiect foarte utile în momentul în care mai vine cineva să umble la ele.
Despre stemele oraşelor maghiare, din câte ştiu, sunt domeniu public în Ungaria, cum sunt şi cele româneşti, şi pot fi puse la Commons în categoria Category:Coats of arms of municipalities of Hungary. Dacă găseşti la hu.wp sau altundeva steme ungureşti care nu sunt la Commons sau ro.wp, poţi să le încarci cu încredere la Commons etichetându-le cu formatul {{PD-Coa-Hungary}}. Logourile cluburilor de fotbal sunt însă protejate: ele pot fi folosite doar pentru ilustrarea articolului despre clubul respectiv, dar vestea bună e că se pot încărca la ro.wp şi eticheta cu {{logo}} (pentru identificarea licenţei) şi cu {{Justificare UC logo}} (pentru justificarea utilizării cinstite în articolul despre clubul respectiv—care oferă o justificare ca la carte valabilă doar în acest caz). Ionutzmovie, MSClaudiu şi cred că şi alţii au preluat multe logouri de cluburi de fotbal, poţi să vezi pe contribuţiile lor în spaţiul de nume Fişier pentru exemple. —Andreidiscuţie 11 decembrie 2009 17:02 (EET)

Coordonatele localităţilor pe hartă[modificare | modificare sursă]

Spune-mi, te rog, cum găseşti coordonatele localităţilor pe hartă. Ai completat coordonatele pentru Ialoveni (Republica Moldova). Cum ai găsit valorile respective? Mulţumesc anticipat. Miron (discuţie) 11 decembrie 2009 20:58 (EET)

Nu le-am găsit eu, erau deja în articolul de pe en.wp unde fuseseră puse prin 2006. —Andreidiscuţie 12 decembrie 2009 13:05 (EET)
Mulţumesc. Miron (discuţie) 12 decembrie 2009 13:07 (EET)

Întrebare[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei, am făcut o imagine cu telefonul mobil Fişier:Imagine0008.jpg , este normal aşa ceva sau nu? căci eu pot să îi pun calitatea maximă. Poate îmi dai nişte sfaturi cu ar trebui de setat mai bine sau trebuie să împrumut de la cineva un aparat foto digital, la mine camera are 2 Megapixeli. --Angry Router (discuţie) 12 decembrie 2009 13:22 (EET)

Ce anume este anormal? Imaginea este zgomotoasă şi non-sharp, dar aşa sunt camerele de telefon mobil, sunt limitate, nu poţi face mari realizări artistice cu ele. Un aparat foto digital compact mai bunicel ar fi un plus destul de mare. În ce priveşte uploadul pe Wikipedia, dacă sunt ale tale pozele, mai bine le pui pe Commons să fie disponibile tuturor; se pun la rezoluţia maximă, dar sunt de evitat nume de genul „Imagine0003.jpg”, e bine ca titlul să fie mai descriptiv. —Andreidiscuţie 12 decembrie 2009 13:34 (EET)

Atunci cred că voi face cu un aparat foto digital pentru ca imaginea să fie mai clară, mulţumesc de explicaţie. --Angry Router (discuţie) 12 decembrie 2009 13:38 (EET)

Mondalor Bot[modificare | modificare sursă]

Bună Andrei, la proiectul cereri de aprobare Wikipedia:Bot/Cereri_de_aprobare Mondalor cere aprobarea acestui bot, dacă vei avea timp ai putea aproba această cerere, fiindcă eu i-am spus că în cel mai apropiat timp cineva din birocraţi v-a prelua această cerere, dacă e posibil de făcut mai repede, fiindcă poate să se supere. Mulţumesc pentru înţelegere. --Angry Router (discuţie) 14 decembrie 2009 19:45 (EET)

Lost and found[modificare | modificare sursă]

Bună seara Andrei, unde-s imaginile Fişier:Evoluţia protocoalelor.png şi Fişier:Operaţiunea protocoalelor de rutare.png . --Angry Router (discuţie) 15 decembrie 2009 18:15 (EET)

Nu ştiu. Nu eu le-am încărcat, eu nu pun diacritice în numele de fişiere. —Andreidiscuţie 15 decembrie 2009 18:16 (EET)

Adică pe wikipedia în română nu se poate de scris fişierele cu diacritice? păi de ce ele la început erau şi acum s-au evaporat?. Şi ce se poate de făcut?. --Angry Router (discuţie) 15 decembrie 2009 18:20 (EET)

Ele nu au existat niciodată, când am încercat să merg pe Fişier:Evoluţia protocoalelor.png şi pe Fişier:Operaţiunea protocoalelor de rutare.png nu mi-a apărut istoricul ştergerilor la niciuna din ele, aşa cum ar fi trebuit dacă ar fi existat vreodată. Diacriticele sunt problematice, din cauza unor probleme auto-diacritice, iar în numele de fişiere este la orice proiect Wikimedia nerecomandat să se folosească în nicio limbă pentru că pun probleme de utilizabilitate. —Andreidiscuţie 15 decembrie 2009 18:27 (EET)
Aceste fişiere există priveşte http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C5%9Fier:Evolu%C8%9Bia_protocoalelor.png şi http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C5%9Fier:Opera%C8%9Biunea_protocoalelor_de_rutare.png încărcat de către vezi jurnalul fişierelor trimise {{http://ro.wikipedia.org/w/index.php?title=Special%3AJurnal&type=&user=Redfox_hq&page=&year=&month=-1}}. Poate este posibil de redenumit aaceste fişiere?.
„Titlul căutat este invalid, vid, o legătură interlinguală ori interwiki invalidă sau conţine caractere nesuportate. ”  —Andreidiscuţie 15 decembrie 2009 18:37 (EET)

La mine se văd chiar pot să-ţi trimit o captură de ecran. --Angry Router (discuţie) 15 decembrie 2009 18:40 (EET)

Ai grijă la caracterele pentru ţ. Caracterul pe care îl folosim pentru a fi tipărit cu toate fonturile disponibile este Unicode 0163. Imaginile alea au în nume caracterul unicode 0218. Mută-le la Commons şi denumeşte-le fără diacritice, că şi aşa sunt sub licenţă CC. —Andreidiscuţie 16 decembrie 2009 09:40 (EET)

Format:Idr[modificare | modificare sursă]

După modificarea formatului Idr - Vedeţi acum exemplu imaginea de la manechin--P- 7-mesaj 16 decembrie 2009 15:11 (EET)

Wikipedia:Pagină de utilizator[modificare | modificare sursă]

Domnule Andrei Stroe, dumneavoastă aţi citit această pagină? Dumneavoastră ştiaţi că nu aveţi dreptul de a şterge neînetemeiat paginile altora de utilizator cum i-aţi făcut lui Utilizator:Wikiuser1994? 78.96.198.182 (discuţie) 16 decembrie 2009 23:18 (EET)

Nu, nu am dreptul de a şterge neîntemeiat. Dar întemeiat am dreptul să vă şterg paginile. Vi s-a explicat cu ceva timp în urmă de ce clasificările paginilor după gradul de pericol este inutil şi mai mult disctructiv la Wikipedia; nu înţeleg de ce nu e suficient pentru dumneavoastră formatul {{şr}}. În spaţiul de utilizator puteţi face teste, dar când ele ajung să fie folosite în spaţiul principal, ele nu mai sunt teste.
Încă ceva: de ce vorbiţi despre dumneavoastră la persoana a treia? Şi nu uitaţi să vă autentificaţi înainte de a vă semna. —Andreidiscuţie 17 decembrie 2009 09:58 (EET)
Dar, domnule Andrei Stroe, dumneavoastră chiar nu vă puteţi da seama că eu fac de fapt o reclamaţie (desigur că este la persoana a treia, doar nu o fi la persoana întâi) pentru utilizatorul Wikiuser1994 care nu sunt eu? Cu ce este el vinovat că dumneavoastră i-aţi şters paginile de utilizator? 78.96.198.182 (discuţie) 18 decembrie 2009 18:22 (EET)
Discuţia asta nu are niciun rost atunci când credeţi că mă puteţi minţi în faţă. —Andreidiscuţie 18 decembrie 2009 18:26 (EET)
Pe mine nu mă cheamă Wikiuser1994, ci 78.96.198.182, acum aţi înţeles? 78.96.198.182 (discuţie) 18 decembrie 2009 19:19 (EET)
Am înţeles. —Andreidiscuţie 18 decembrie 2009 19:25 (EET)

Helga Beatrice[modificare | modificare sursă]

Andrei, am impresia că Helga Beatrice este acelaşi tip cu ervin. Mă refer la cioturile despre fotbaliştii de la lista lui cu FC Barcelona, imitarea altor utilizatori de wikipedia, exprimarea delăsătoare la Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate/Pi, această propoziţie de la Wikipedia:Propuneri pentru liste de calitate/Lista jucătorilor de la FC Barcelona şi aşa mai departe. Tipul acesta mă calcă pe nervi cu joaca lui, nu se poate face ceva? Să-l verifice un checkuser ca să scăpăm de el. PS - acum şi-a deschis şi contul Utilizator:HBeatrice. Scuze că te deranjez cu această problemă.— Ionutzmovie discută 17 decembrie 2009 00:17 (EET)

Atâta vreme cât nu se comportă distructiv, nu cred că e necesar să cercetăm; nu e de interes dacă e aceeaşi persoană care foloseşte mai multe conturi decât în momentul în care se foloseşte de ele ca să ocolească o blocare, ca să încerce să creeze impresia unei mai mari susţineri a unui punct de vedere într-o dispută sau pentru a încălca politicile Wikipedia. Încă nu mi se pare că face asta, deci am putea să avem ceva răbdare. —Andreidiscuţie 17 decembrie 2009 09:51 (EET)

Întrebare[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei, un utilizator care a fost blocat şi utilizează un cont clonă în scopuri constructive poate să fie blocat? --Angry Router (discuţie) 17 decembrie 2009 15:01 (EET)

Da: Folosirea clonelor pentru a ocoli regula celor trei reveniri sau pentru a nu respecta durata unei blocări este interzisă. —Andreidiscuţie 17 decembrie 2009 15:47 (EET)
Atunci mă predau, nu vreau să am probleme. Doar am dorit să contribui constructiv în pofida faptului că sunt blocat. Îmi cer scuze nu am ştiut. --Angry Router (discuţie) 17 decembrie 2009 16:01 (EET)
Andrei scuze că te deranzej aşa de des, vreau să-ţi spun ceva pe scurt, chiar nu se poate de „deschis uşa” din nou ? Mă simt ca un bandit care se furişează pe ascunselea, vreau să contribui de pe contul meu propriu şi să nu derutez comunitatea.Tu doar ştii că eu „mă aprind” repede şi mai fac câte-o gafă, dar în schimb contribui la unele teme la care sunt prea puţini utilizatori în acel domeniu. Mă rog dacă eu contribui acesta nu însemană că am voie să fac ce vreau, însă deja am înţeles că m-am comportat foarte urât şi aceste evinimente îmi vor fi o lecţie bună pe viaţă. Eu propun prietenie, contribuţie constructivă şi respect faţă de colegii Wikipedia în schimb la deblocarea contului. Mulţumesc pentru atenţie. --Angry Router (discuţie) 17 decembrie 2009 20:22 (EET) (AKA Redfox).

O alta intrebare[modificare | modificare sursă]

Salut Andrei . Am si eu o intrebare poti sa-mi imi stergi si mie paginile cu acele profiluri despre actori ? Oricum nu sunt asa cum doreste politica wikipedia si oricum vreau sa ma dezic de ele.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Smarty93 (discuţie • contribuţii).

Dacă nu sunt OK articolele, le poţi propune pentru ştergere la Wikipedia:Pagini de şters. —Andreidiscuţie 18 decembrie 2009 09:56 (EET)

Imagine[modificare | modificare sursă]

Am observat că s-a şters o imagine pe motivul:

Fişier fără justificare a utilizării cinstite: imagine UC, echivalent liber realizabil.

Sunt nou la wikipedia - nu ştiu ce înseamnă imagine UC şi cum este realizabil ? Cu stimă --Ampel-mesaj 18 decembrie 2009 00:54 (EET)

La Wikipedia, tot conţinutul trebuie să fie liber, adică să poată fi utilizat, modificat şi republicat de oricine în orice scop, inclusiv în scop comercial, fără alte restricţii decât maxim specificarea sursei şi păstrarea aceleiaşi licenţe pentru lucrările derivate. În cazul imaginilor, se permite la Wikipedia în română, în cazuri excepţionale, în care nu există şi nu se poate obţine o imagine liberă, preluarea unor variante de rezoluţie joasă ale unor imagini aflate sub incidenţa drepturilor de autor şi neeliberate de deţinătorul acestora, doar pentru utilizarea în vreun articol în care este absolut necesară (aceasta se numeşte utilizare cinstită—UC). Fişierele acestea trebuie să fie însoţite de o justificare din care să rezulte că nu se poate realiza sau obţine un echivalent liber şi că este absolut necesar într-un articol. Vedeţi şi Wikipedia:Materiale protejate şi Wikipedia:Explicaţia utilizării cinstite. —Andreidiscuţie 18 decembrie 2009 10:03 (EET)

UC[modificare | modificare sursă]

Salut, Andrei!

Toate posterele de filme intra sub incidenta UC? Am incarcat ieri, de pe en.wp posterul filmului Kontroll si am gasit pe un site si cel al filmului "Cap sau pajura". Doresc sa il incarc. Este cu copyright si as dori sa stiu daca pot face asta cu UC. Pot proceda la fel cu fotografiile unor presonalitati? Multumesc

Sarbatori fericite Compactforever Talk mortal! 18 decembrie 2009 13:27 (EET)

Da, toate intră sub incidenţa drepturilor de autor şi pot fi preluate ca utilizare cinstită. Singura utilizare acceptabilă pentru ele este în infocaseta din articolul despre respectivul film. La fotografii de personalităţi, atenţie, nu toate sunt acceptabile. Din prima, conform rezoluţiei WMF, nu se pot accepta imagini de personalităţi în viaţă. —Andreidiscuţie 18 decembrie 2009 13:35 (EET)


Încărcare fişiere[modificare | modificare sursă]

Vă mulţumesc pentru atenţionare. Ştiu că trebuie să respectăm legea. Dar am precizat clar că imaginile posedă drept de autor şi că pot fi înlocuibile. Trebuia să utilizez o formulare ca la Fişier:Ana Birchall.jpg? V-aş fi recunoscător dacă aţi corecta dvs. descrierea licenţei uneia din imaginile pe care le-am trimis astăzi şi voi opera eu modificările la toate celelalte. --Nicolae Coman (discuţie) 18 decembrie 2009 20:17 (EET)

Fişier:Ana Birchall.jpg nu este un exemplu bun, chiar dimpotrivă, şi el trebuie corectat. Am încărcat mai demult o imagine, Claude Shannon.jpeg, la care am inclus o justificare cât de cât minimală pentru utilizarea cinstită. Toate elementele de acolo sunt importante: inexistenţa şi imposibilitatea realizării unui echivalent liber, neconcurenţa cu drepturile patrimoniale ale deţinătorului drepturilor şi explicaţia detaliată a scopului informativ în care este folosit în articol. —Andreidiscuţie 20 decembrie 2009 16:08 (EET)

Bot Flag[modificare | modificare sursă]

Thanks for the notice. Vini 175 (discuţie) 20 decembrie 2009 16:38 (EET)

MastiBot[modificare | modificare sursă]

thank you. Masti (discuţie) 20 decembrie 2009 17:10 (EET)

Gabi Kent[modificare | modificare sursă]

Blochează-l pe Gabi Kent. Nu mai trebuie să-ţi explic de ce.— Ionutzmovie discută 22 decembrie 2009 14:00 (EET)

Proiectul săptămânii[modificare | modificare sursă]

Poţi înlocui articolele actuale cu cele programate pentru această săptămână pe pagina principală? Văd ca Giku a uitat sau nu a avut timp să le schimbe. Mulţumesc.— Ionutzmovie discută 22 decembrie 2009 15:30 (EET)

Crăciun fericit![modificare | modificare sursă]


Dragul meu Andrei Stroe!

Cu ocazia sfintei sărbătoriri a naşterii Mântuitorului Isus Cristos, te rog să primeşti împreună cu cei dragi cele mai calde urări tradiţionale de

Crăciun Fericit !

Zoltán


Sărbători Fericite![modificare | modificare sursă]

Sărbătorile de iarnă sunt magice şi leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveţi un Crăciun fericit alături de cei apropiaţi şi fie ca noul an să vă aducă numai zile albe şi frumoase ca şi zăpada de pe brazi. La mulţi ani!


P.S: Sărbători fericite! Ervin

pagina shopspot[modificare | modificare sursă]

Buna Andrei,

nu crezi ca esti putin cam dur avand in vedere ca exista: http://en.wikipedia.org/wiki/ShopWiki ?

cu stima, Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ibaldazar (discuție • contribuții).

„ShopSpot este o resursa extrem de utila pentru oricine...”??? Ce fel de text neutru şi verificabil este ăsta? Deci, nu, nu cred că sunt puţin cam dur; cine a scris aşa ceva nu poate avea decât ca scop să facă reclamă, nu să îmbunătăţească o enciclopedie. —Andreidiscuţie 23 decembrie 2009 16:00 (EET)


Re.[modificare | modificare sursă]

Credeam ca e neenciclopedic. Scuze. ----—ErvinMesaj 23 decembrie 2009 17:43 (EET)

Sărbători fericite!

Fie ca toate visele pe care le făureşti în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să-ţi aducă bucurie în inimă, iar în casă, fericire şi belşug.

Sărbători frumoase! Lucian C.

Sărbători fericite![modificare | modificare sursă]

Acum, când colindele, toate născute sub zăpezi, aduc cu ele mireasma de Iisus născut în iesle, simţim şi noi tot mai tare atmosfera de Sărbătoare ce se apropie. Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria şi Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în Noul An 2010! La mulţi ani!
Sărbători fericite! Daniel Mesaj 24 decembrie 2009

Sărbători fericite[modificare | modificare sursă]

În prima zi de Crăciun, îţi doresc sărbători fericite, un An Nou cu multă sănătate şi fericire! --L.Kenzel 24 decembrie 2009 14:43 (EET)

Crăciun fericit!

Felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu ocazia zilei în care sărbătorim Naşterea Domnului vă urez fericire, sănătate şi dorinţe împlinite.

Bourge

vă doreşte un Crăciun fericit şi un An Nou încărcat cu succese!

Fie ca Anul Nou 2010 să se înece în momente de bucurie şi împlinire, iar Wikipedia să cunoască noi culmi şi noi performanţe! Pe care toate le vom face împreună!
Naşterea Domnului să facă minuni şi acum prin împlinirea tuturor dorinţelor, luminarea drumului numit „viaţă” şi îmbunarea sufletului.
Sărbători fericite şi un An Nou îmbelşugat! Coco

Confuzie[modificare | modificare sursă]

Vezi Wikipedia:Pagini de şters/Veronica D. Niculescu.— Ionutzmovie discută 26 decembrie 2009 00:02 (EET)

Ştiu că este târziu, dar nu (suport) accept să fiu confundat cu Ervin (nu mai comentez despe el). Ţi-am modificat mesajul. (vezi şi istoricul paginii propuse pentru ştergere).— Ionutzmovie discută 26 decembrie 2009 00:16 (EET)

La mulţi ani![modificare | modificare sursă]

Eu, AdySarbus, te felicit cu ocazia aniversării a 4 ani de activitate în Wikipedia, dorindu-ți multă perseverență și bună dispoziție!

Camp Rock[modificare | modificare sursă]

De ce mi-aţi şters pagina Camp Rock? Pusesem doar infoboxul deoarece atât am avut timp, iar apoi urma sa completez ulterior.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SamHall01 (discuţie • contribuţii).

Conţinutul minim al unui articol este o frază care să descrie pe scurt subiectul, nu un infobox. —Andreidiscuţie 29 decembrie 2009 13:31 (EET)

Pai urma să completez. Oricum, o zi bună!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de SamHall01 (discuţie • contribuţii).

Fă-o şi o să-ţi recuperez infocaseta. —Andreidiscuţie 29 decembrie 2009 14:15 (EET)


Wikipedia:Cafenea Adio! --EЄrvin  ♪  30 decembrie 2009 12:02 (EET)

Stergere pagina Iris Iosub[modificare | modificare sursă]

De ce mi-aţi şters pagina Iris Iosub ? Este o pagina legitimă care nu intra in contradictie cu nici un articol anterior. Este singura cale ca oamenii sa stie despre existenta ei. Va rog sa reafisati pagina. Este o pagina care exista pe Wikipedia de peste 4 ani, am facut doar completariAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Baubau01 (discuţie • contribuţii).

Pentru că „Este singura cale ca oamenii sa stie despre existenta ei”. —Andreidiscuţie 30 decembrie 2009 15:00 (EET)

Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Undele S şi P.jpg[modificare | modificare sursă]

Răspunsul meu Vasile06: Am specificat sursa. Eu defapt am luat imaginea de pe wikipedia, de aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C5%9Fier:Pswaves.jpg şi am adus mici ajustări. Ce ar trebui să specific în plus pe lângă ce am specificat? Întreb asta deoarece consider că am specificat în mod corect sursa.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Vasile06 (discuţie • contribuţii).

Am înţeles. Imaginea este de la Commons şi tot acolo ar trebui încărcată cu legătură spre original şi cu aceeaşi licenţă. În general, când o sursă este Wikipedia, ea e ignorată: important este cum a ajuns ea la Wikipedia. —Andreidiscuţie 30 decembrie 2009 18:17 (EET)
Vi l-am pus eu acolo, este sub titlul File:Pswaves ro.jpg, îl puteţi folosi direct pe el. Celălalt fişier îl voi şterge. —Andreidiscuţie 30 decembrie 2009 18:23 (EET)


Vasile06 : ok, multumesc pentru efort.

Cum e corect?[modificare | modificare sursă]

Pe sticlele de apă minerală îmbuteliate aici scrie Poiana Negri (cu un singur i). Căutarea pe Google dă 16.800 pentru "Poiana Negri" şi 8.970 pentru "Poiana Negrii" Cum e corect? Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 30 decembrie 2009 21:11 (EET)

Am un document word luat de pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava, cu listele localităţilor pe comune. În el scrie „Poiana Negrii”. —Andreidiscuţie 31 decembrie 2009 10:19 (EET)


Cerere pentru bot[modificare | modificare sursă]

De ce ai anulat? Aveam nevoie de un robot pentru ca de multe ori uit sa pun la leg. interlingve en.wp! --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 13:02 (EET)

Dar daca-l aprobi pentru cioturi leg. interlingve, si etichetari. Mersi! --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 13:06 (EET)
Plus:
  • A face schimbări cosmetice. --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 13:09 (EET)
Primesc vreun răspuns? Te rog. --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 14:34 (EET)

Din ce ai scris tu aici îmi dau seama că felul în care funcţionează şi se folosesc roboţii nu îţi e deloc clar, chiar îţi e foarte nebulos. Înţelege că atunci când ceri flagul de robot tu trebuie să ai codul deja gata, contul deja înregistrat şi pregătit şi poţi oricând să faci o rulare de test.  —Andreidiscuţie 31 decembrie 2009 14:37 (EET)


Ok! --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 14:39 (EET)

L-am facut:Utilizator:Ervin Bot. E gata operatiunea? --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 14:43 (EET)
Dar cum il pot rula automat? Nu stiu cum se foloseste autowikibrowser. --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 14:47 (EET)
Exact asta trebuie neapărat să ştii: cum se foloseşte AWB. Citeşte-i manualul de utilizare; instalează-l, setează-i modul de lucru în care AWB doar simulează modificările (fără să le opereze) şi vezi cum merge. Eventual întreabă alţi operatori de roboţi AWB când ai nelămuriri (dar înţelegi cum funcţionează deja). Ca să-ţi răspund la prima întrebare, trebuie să ştiu ce înţelegi tu prin „robot care rulează automat” şi „robot care rulează neautomat”. —Andreidiscuţie 31 decembrie 2009 14:51 (EET)


Ok! Am sa citesc! Am raspuns la aprobari! --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 14:53 (EET)


Nu ai link spre inst. AWB? Nu gasesc niciunde! Mersi. --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 14:55 (EET)


L-am instalat! Acum? --ErvindiscuţieRomânia 31 decembrie 2009 15:04 (EET)

Virgin[modificare | modificare sursă]

Mersi. Ştii, nu e prima dată când ştergi un fişier încărcat de mine fără să mă anunţi. Jos de tot scrie „Notificaţi persoana care l-a încărcat” deci ... ? Aş aprecia dacă dăţile viitoare aş fi anunţat. Alecsdaniel (discuţie) 31 decembrie 2009 22:54 (EET)