Utilizator:Alexeynemov4

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Salut sunt Alex!

De când sunt utilizator wikipedia am încercat să aduc valoare articolelor românești căutând informații. Am îmbunătățit calitatea privind designul articolului,aducând noi imagini și informații veridice. Aș dori ajutorul lui Ionutzmovie privind unele chestiuni așa cum sunt încărcarea imaginilor celor mai bune, categorisirea articolelor, și de ce nu noi idei de articole.

Nu urmăresc să câștig ceva ci doar aș vrea să creez valoare articolelor acestora. Așa cum ți Ionuț iți place filmul și fotbalul așa imi place și mie. Am reușit să scriu câteva articole în cinstea fotbalui și a filmului. Aș ruga ceilalti utilizatori să nu steaga informatiile! Am muncit la articole! si eu am modificat ceva de design la alti utilizatori privind designul, dar nu mi-am batut joc de munca lor! Ionut as vrea sa vorbesc cu tine sa ma inveti mai multe despre wikipedia! si sa sti ca greselile pe care le+am facut nu le+am facut intentie ci doar din nestiinta! nu o sa mai incarc poze insa as vrea sa ma ajute cineva sa fac asta! exista un club al Celor de wikipedia sau forum ? nu refuz ideile inovatoare! Va multumesc, Alex astept un email alex_juv@yahoo.com

Dupa un an de activitate[modificare | modificare sursă]

Nu pot sa nu remarc atatia maimutoi wikipidieni care habar nu au de viata lor! din punctul meu de vedere mi-am facut datoria asa cum am putut eu mai bine! daca are vreuunul dintre voi ceva de comentat sa mi trimita un e-mail. Cred ca sectiune fotbal este mai bogata decat anul trecut! dar uni ca voi ati mai retezat din maretie!

Premii[modificare | modificare sursă]