Discuție Utilizator:Tamasflex

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Tamasflex) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Problemă privind drepturile de autor ale fişierului Lentile ro.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulţumesc pentru încărcarea fişierului Lentile ro.png. Acestuia, însă, îi lipsesc informaţiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fişierul va fi şters în curând, dacă nu se pot determina sursa fişierului şi licenţa sub care este disponibil. Dacă ştiţi aceste informaţii, atunci vă rugăm să adăugaţi o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă aţi încărcat şi alte fişiere, asiguraţi-vă că aţi specificat corect licenţa şi sursa. Puteţi găsi o listă de fişiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi adresa la Cafenea. Vă mulţumim pentru colaborare.  —Andreidiscuţie 25 iunie 2009 15:17 (EEST)[răspunde]

Lentile_ro.png este opera proprie. Nu stiu cum sa modific licenta. --Tamasflex (discuţie) 25 iunie 2009 20:24 (EEST)[răspunde]
Navigaţi prin WP:FDAI pentru a vă alege licenţa potrivită. Licenţa utilizată în imaginile dvs. ({{DP-oferit}}) este învechită. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 25 iunie 2009, 22:35 (EET)

Domnilor, cineva sa modifice licenta pozelor. Sint de acord sa fie folosit in toata lumea cu referire la autor.
Am incercat dar nu a mers.
Personal simplu gindesc, unde vad ca ceva nu este bine scris , modific si fac un desen daca este necesar.Tamasflex (discuţie) 26 iunie 2009 08:13 (EEST)[răspunde]

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Dinametru a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 28 iunie 2009, 21:46 (EET)

Nu a fost test!
Prea repede ai sters.
La pagina Lunete am facut referire la dinametru.--Tamasflex (discuţie) 28 iunie 2009 21:56 (EEST)[răspunde]
Un mic pont: atunci când editaţi o pagină, folosiţi pe cât se poate funcţia de previzualizare; nu apăsaţi Salvează pagina prea des. Atunci când doriţi să creaţi o pagină cu două propoziţii în ea pentru ca s-o dezvoltaţi mai târziu, introduceţi codul {{dezvoltare}} înaintea textului. Atunci nimeni nu vă va modifica articolul respectiv şi nu-l va şterge, până nu terminaţi lucrul la el. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 28 iunie 2009, 22:10 (EET)
Am recuperat pagina respectivă pentru dvs., cu condiţia să nu îl lăsaţi în starea asta. Puteţi trage o privire la Dynameter şi să vă inspiraţi din acel articol. //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 28 iunie 2009, 22:17 (EET)