Discuție Utilizator:AnaZ

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimite un fișier și ilustrează un articol.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie AnaZ) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



În plus, te-aș ruga ceva foarte mult. Folosește diacriticele (ă,â,î,ș,ț), pentru că limba română conține diacritice. Mai multe informații la Wikipedia:Greșeli frecvente și Wikipedia:Limba română conține diacritice. --ro.Danutz | pt.Danutz 27 Ian 2005 14:29 (UTC)

Aparența Wikipediei[modificare sursă]

Salut! Te rog votează pentru ce font preferi pentru Wikipedia la Discuție MediaWiki:Monobook.css. Mulțumesc, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 13 Feb 2005 11:29 (UTC)

  • Dragă Ana! Am văzut multele din contribuțile tale. Adineaori am reușit să configurez botul pentru a pune lincuri spre alte Wikipedii. Selecționarea poate fii: după categorie / categorii, prin "ce se leagă aici", prin "contribuții", prin liste elaborate etc. Vezi și Utilizator:GangleriBot#modificări efectuate. Dacă ai un demoeniu / o listă pe care vrei să-l pui, trimitemi un mesaj. "Amike" Gangleri | Di | D 19 Feb 2005 23:33 (UTC)
  • Analiza activității botului / un raport poate fii găsită aici. O să încerc să pun lincurile la paginile nelegate de late Wikipedii. Gangleri | Di | D 20 Feb 2005 13:40 (UTC)
  • Dragă Ana! Nu știu dacă te ajută "Liste de biografii pe litere" pentru cea ce faci pe Wikipedie. Aproximativ 500 de titluri pot fi găsite actualmente prin Wikipedia:Proiectul biografii. La multe din articole ai contribuit și tu. Nu știu nici cât timp ai pentru un asemnea proiect. Pe curând Gangleri | Di | D 25 Feb 2005 00:25 (UTC)


Salut AnaZ,

Am propus mutarea acestui articol pe Wikibooks. Te rog aruncă o privire aici și spune-ți punctul de vedere. Mulțumesc anticipat, IulianU 21 Mar 2005 23:24 (UTC)

  • Dragă Ana, poți înfluența "Schimbările recente" dacă dorești un articol, vrei să atenționezi asupra unui proiect etc. Salutări din München Gangleri | Di | D 1 Apr 2005 23:06 (UTC)

Wikipedia moldovenească[modificare sursă]

Salut! Te rog să comentezi despre ce să întâmplă la ora actuală cu Wikipedia moldovenească la mo.wikipedia.org. Vezi "articolul" meu la Utilizator:Ronline/Wikipedia moldovenească și exprimă-ți opinia acolo. Mulțumesc, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 10 Apr 2005 10:05 (UTC)

Wikiștiri[modificare sursă]

Mă bucură foarte mult editările AneiZ și am de gând să te invit să lucrăm la un proiect împreună, dar asta altă dată. -Mihai 11 Apr 2005 20:10 (UTC) Acum îți scriu să îți fac o invitație la Wikiștiri, o sursă liberă de știri. Chiar este nevoie de un editor așa de experimentat ca și tine. Poți crea știrile vechi sau altele noi. Treci și pe la Spațiu de muncă. Mulțumesc!

Prezentare[modificare sursă]

Te rog sa-ti faci o scurta prezentare pe pagina de ta de Utilizator. Apropos, ar fi bine ca un articol inceput sa fie terminat. Ai creat pana acum cam prea multe cioturi. Excelsior, 14 Apr 2005, 8:10

Premiu Wikipedia[modificare sursă]

Eu, Romihaitza, acord din toată inima acest premiu Wikipedia pentru întreaga muncă depusă

.

Acest premiu vine în special pentru cele peste 1700 de contribuții la Wikipedia, mai ales la îmbunătățirea fondului de informații despre fiecare dată în parte. Felicitări! și succes pentru mai departe! - Mihai | D 11 iulie 2005 16:04 (UTC)

Cioturi perfecte[modificare sursă]

Te rog expune-ți punctul de vedere în această discuție. -Mihai | D 20 iulie 2005 07:05 (UTC)

Mersi mult de tot[modificare sursă]

Multumesc pentru corectarea diacriticelor din articolul județul Caraș-Severin. Sper sa mai putem colabora si la alte articole. --Locketudor 2 septembrie 2005 06:39 (UTC)

Wikipedia:Versiuni de limbă română[modificare sursă]

Salut, Ana,

Am redactat o nouă versiune a liniilor de ghidare referitoare la ortografie pe Wikipedia în limba română, versiune care se află aici. Vechea versiune suferă de următoarele neajunsuri:

  • este destul de alambicată și greu de urmărit;
  • nu ia în considerare caracterul contestat al Normei Academiei Române din 1993, de scriere cu  și "sunt"
  • face o separație artificială între "româna din România" și "româna din Republica Moldova".

Te rog fă și tu completările și modificările pe care le crezi necesare, pînă la 23 septembrie. Mulțumesc, Iulian U. 9 septembrie 2005 14:14 (UTC)

Alegeri checkuser[modificare sursă]

Există un proces electoral în curs la care poți lua parte! Exprimă-ți părerea despre candidații pentru permisiunile de checkuser aici. --Mihai 13 ianuarie 2006 15:26 (EET)[răspunde]

Votul pentru existenta acestei enciclopedii

Este timpul să scăpăm de această pacoste. S-a politizat mult prea mult pe această temă și acum a venit momentul să terminăm acest bâlci. Există mari șanse să eliminăm această eroare și să votăm cu toții să eliminăm această problemă. Nu există limba moldovenească!

Condiții de vot: minim 25 de editări pe domeniul MO:wiki sau pe domeniul RO:wiki. Toți din domeniul RO:wiki au dreptul să voteze! Mergeți la vot până în 12 FEBRUARIE 2006!

http://mo.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Alegeri

Ion Luca Caragiale[modificare sursă]

Articolul referitor la Ion Luca Caragiale a fost propus spre a deveni articol fructuos.
Un articol fructuos este un exemplu de muncă de calitate pe Wikipedia și trebuie să îndeplinească anumite criterii.
Simțiți-vă liber să vă spuneți obiecțiile. --яεbεŀ 16 ianuarie 2006 23:27 (EET)[răspunde]

Salut. N-am mai avut ocazia să vorbim pînă acum. Și de fapt am venit cu o "reclamație"... Nimic grav de fapt. Numele corect pentru Olanda este Țările de Jos. Categoria "Olanda" a fost ștearsă de curînd (pentru a nu știu cîta oară) și articolele din ea mutate în categoria "Țările de Jos". Ca atare am modificat categoria "Olandezi" să facă parte numai din "Țările de Jos". Toate cele bune. — AdiJapan  20 ianuarie 2006 06:03 (EET)[răspunde]

Salve.

Am remarcat faptul că adaugi legăturile interwiki categoriilor noi de nașteri și decese create. Pe viitor, voi rula o sesiune a robotului pentru a le adăuga automat, așa că nu e obligatoriu să îți încarci tu programul cu asta. Rămâne la latitudinea ta dacă preferi să procedezi astfel în continuare.

Felicitări pentru munca depusă la Wikipedia și mulțumesc.
--яεbεŀ 23 ianuarie 2006 00:26 (EET)[răspunde]

Medalia Fields[modificare sursă]

Salut.

Sper sa nu te deranjeze că am intervenit peste tine în adăugarea laureaților medaliei Fields în paginile anilor. Am considerat pur și simplu că e o treabă ușoară pe care o pot termina în timp util.

Spor la scris.
--яεbεŀ 23 ianuarie 2006 01:24 (EET)[răspunde]

Salut, AnaZ. În legătură cu articolul Charles Darwin, am adăugat ieri o avertizare la o frază din introducere, cea care spune că toate ipotezele lui au fost respinse mai puțin una. Afirmația asta este oarecum șocantă și n-am reușit s-o găsesc în articolul de la Wikipedia în engleză. Mi se pare că la noi a adăugat-o un editor ale cărui contribuții au fost mai toate făcute dintr-un punct de vedere strict creaționist. Aș vrea să știu părerea ta.

După cum știi, toate afirmațiile din articole trebuie susținute prin surse bibliografice (de încredere), cu atît mai mult afirmațiile dubioase. Rugămintea mea la tine, pentru că am văzut că te pricepi la subiect, este să încerci să afli ce este cu fraza respectivă. Dacă nu găsim o sursă care s-o confirme, o scoatem.

În altă ordine de idei, felicitări pentru contribuții și spor la scris mai departe! — AdiJapan  30 ianuarie 2006 02:02 (EET)[răspunde]

Discuție biografii[modificare sursă]

Te rog comentează la http://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C5%A3ie_Wikipedia:Manual_de_stil#N.C4.83scut.2C_decedat .Mulțumesc, Mihai | D 1 februarie 2006 23:46 (EET)[răspunde]

Politica de adresare a Wikipediei Române[modificare sursă]

Am văzut în ultimul timp lipsa unei politici clare de adresare față de cititori și utilizatori, de aceea am început o discuție despre necesitatea discuției și constituirii unei politici de adresare unde vă invit să luați parte. Vă mulțumesc, Mihai | D 8 februarie 2006 23:04 (EET)[răspunde]

Județul Argeș[modificare sursă]

Mulțumesc pentru notificare. Nu știu la ce mi-a fost capul. -Mihai | D 10 februarie 2006 12:27 (EET)[răspunde]

Paginile datelor[modificare sursă]

Sărut mâinile. Recent și cu atât mai mult în viitor mă voi îngriji de paginile datelor într-un proiect de dezvoltare a lor. Mergând pe exemplul altor variante ale enciclopediei, m-am gândit că ar fi mai bine dacă am menționa numai anul morții într-o intrare a nașterilor, în locul datei complete, respectiv doar anul nașterii între intrările deceselor. Ținând cont de aportul tău în cadrul acestor pagini, am considerat de cuviință că ar fi bine dacă ai spune si tu ce părere ai despre asta. -- яεβεſ ω 19 februarie 2006 02:30 (EET)[răspunde]

Prea bine. Voi deschide o dezbatere privind situația aceasta, precum și alte lucruri pe care cred c-ar trebui să le modificăm și vedem acolo cine și cum. Te voi ține la curent în această privință. Bine? Mulțumesc. --Rebel 19 februarie 2006 02:59 (EET)[răspunde]

Sărut mâinile. Te rog să arunci o privire aici în privința anterior discutatelor. Mulțumesc. --Rebel 19 februarie 2006 15:21 (EET)[răspunde]

Am afișat patru variante de afișare a nașterilor și deceselor în discuția despre care vorbeam mai sus. Ne-ar ajuta și opinia ta. Mulțumesc. --Rebel 19 februarie 2006 18:11 (EET)[răspunde]


Marilyn Monroe[modificare sursă]

Multumesc pentru adaugari. Eram prea plictisit de subiect dupa o zi intreaga de traduceri, asa ca le lasam pe alta data :). --Oneagoe 5 martie 2006 22:03 (EET)[răspunde]

Date biografice[modificare sursă]

Hello! Scuze că te deranjez cu un aspect absolut minor, dar l-am văzut cred în toate articolele inițiate de tine! :) Din câte știu eu se scrie așa în română (Date biografice) și nu ca în engleză (Date Biografice) (adică fiecare cuvânt cu literă mare)... --Vlad|-> 19 martie 2006 02:31 (EET)[răspunde]

Sărumâna pt. modificări! --Vlad|-> 19 martie 2006 03:00 (EET)[răspunde]

Hello again... Autonominalizarea articolelor este absolut permisă și încurajată! Așa că nu ai de ce să îți ceri scuze! :) Succes! --Vlad|-> 19 martie 2006 10:03 (EET)[răspunde]

Felicitări pentru premiul cîștigat la concursul de scriere! Ați primit din partea juriului o medalie în pagina de utilizator. Puteți vedea clasamentul final la pagina rezultatelor.

Avem și cîteva premii constînd în diverse obiecte (în principal cărți), din păcate mai puține decît numărul cîștigătorilor. Aceste premii se aleg de către premianții înșiși, într-o ordine stabilită în funcție de locul ocupat în clasament și de punctajul obținut. Vă rugăm să urmați indicațiile privind acordarea premiilor.

Mulțumim pentru participarea la concurs, dar mai ales pentru efortul depus în a scrie un articol bun! — AdiJapan  1 aprilie 2006 07:06 (EEST)[răspunde]

Ți-a sosit rîndul să-ți alegi un obiect din lista de premii. Vezi te rog pagina despre acordarea premiilor. Din nou, felicitări! — AdiJapan  6 aprilie 2006 17:01 (EEST)[răspunde]
Mulțumesc. — AdiJapan  7 aprilie 2006 05:09 (EEST)[răspunde]

Mulțumesc[modificare sursă]

În sfârșit un prim contact. Mulțumesc pentru urări; perioada de votare s-a încheiat iar votul tău trebuie anulat. Însă pentru mine el este valabil și-ți mulțumesc. Voiam mai demult să te întreb sau doar să-ți spun despre bănuiala mea că ești aceeași Ana Z de la dexonline și că te urmăresc cu plăcere. Sărbători fericite! -Laurap\ mesaj 21 aprilie 2006 10:55 (EEST)[răspunde]

Legături externe[modificare sursă]

Nu ești de acord că formatul {{wikisource}} este îndeajuns și că o legătură suplimentară distinctă în cadrul legăturilor externe e inutilă? Am văzut modificarea din cadrul articolului despre Mihai Eminescu. Succes. --Rebel 28 aprilie 2006 01:04 (EEST)[răspunde]

Sincere scuze. Mi se păruse că adăugaseși și acea legătură, pe când tu doar o mutaseși mai jos. Sincere scuze încă o dată. --Rebel 28 aprilie 2006 01:21 (EEST)[răspunde]

Salut si mersi[modificare sursă]

Mulțumesc pentru imagine. E o poză clasică a lui Gide, sper să nu apară probleme de copyright. Eu aveam poza dar nu aveam date despre ea. Si felicitari pentru seria de laureati ai premiului Nobel. O sa-mi arunc si eu peste articole, la nevoie mai schimb cite ceva, sper ca nu te superi!

Mayuma | msg. 28 aprilie 2006 12:31 (EEST)[răspunde]

Felicitări[modificare sursă]

În primul rând vreau să vă felict pentru articolul Laureați ai Premiului Nobel după țară. Este singurul loc, dar absolut singurul, atât în Wikipedia cât și în orice alt articol tipărit în care am găsit varianta Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină, care este și cea corectă. De obicei apare Premiul Nobel pentru Medicină, Premiul Nobel pentru Medicină și Fiziologie, Premiul Nobel pentru Fiziologie și Medicină. Cauza nu cred că este traducerea greșită. De asemenea vreau să vă felicit pentru înlocuirea articolului Charles Darwin versiunea care a existat până la 15 ianuarie 2006 01:13, care avea un profund caracter defăimător la adresa lui Darwin. --Jean 1 mai 2006 11:18 (EEST)[răspunde]

Administrator[modificare sursă]

Sărut mâinile. Mi-am permis să te propun pentru postul de administrator la Wikipedia în limba română. Aștept acordul tău la Wikipedia:Candidați#AnaZ. Mulțumesc și succes. --Rebel 26 august 2006 04:44 (EEST)[răspunde]

Calendarul zilei[modificare sursă]

Bună Ana. M-am uitat la adăugările de la 30 august și am verificat numai două din ele: Elie Wiesel și Antonie Plămădeală, asta pentru că aveau legătură albastră și mi-a fost ușor. La Wiesel însă scrie data nașterii 30 septembrie iar la Plămădeală data decesului 29 august.

Nu știu care e adevărul dar dacă sursa ta e de pe net, vreun calendar al zilei îți spun din experiență că sînt foarte multe greșeli. Am văzut nu știu cîte și în absolut toate am găsit greșeli. Pînă acum paginile scrise în stilul nou sînt verificate într-un procent destul de mare (mai puțin tocmai informațiile strict legate de Ro) și după ce terminăm cele 366 rămîne să stăm cu ochii pe noile adăugări. Știu cît de nașpa e să verifici cantități en-gros. O știu.

N-aș vrea să te descurajez să participi la aceste articolașe, mie aproape mi s-a făcut greață de ele dar după două zile cu multă lămîie, revin. Cînd te-am văzut din nou pe wikipedia, m-am bucurat (egoist!) pentru că m-am gîndit la ajutorul pentru aceste pagini. Cu speranța că nu mă lași tu de izbeliște, – Laurap\ mesaj 30 august 2006 18:16 (EEST)[răspunde]

Steve Irwin[modificare sursă]

Am gasit un link cu el aici... Sper sa iti placa :D --Alex:D 16 septembrie 2006 22:28 (EEST)[răspunde]

DUMNEZEULE! Nu stiam ca a murit... Ma intrebam eu cum de baga atatea documentare cu el pe Animal Planet...--Alex:D 18 septembrie 2006 01:26 (EEST)[răspunde]

Inițiativă de curățenie[modificare sursă]

Salut! Am pornit în mod neoficial, o mică "campanie de curățenie" pe Wikipedia, pornind de la Proiectul de sortare a cioturilor. Dacă dorești să dai o mână de ajutor ești binevenit să te înscrii la: Wikipedia:Sortarea cioturilor/Curățenie. Mersi! --Radufan 19 septembrie 2006 03:41 (EEST)[răspunde]


Ion Popescu-Gopo[modificare sursă]

Vă mulțumesc pentru articolul redactat în mare parte de Dv. despre Popescu-Gopo. Aș fi încântată dacă aș putea afla mai mult, cât se poate de mult, despre acest subiect. Nutu 21 octombrie 2006 17:58 (EEST)[răspunde]

Shi Huangdi[modificare sursă]

După trecerea ta prin text am mai găsit următoarele diacritice lipsă : înfrange , împarat, împaratului, înlatură - precum și următoarele "orori" de ortografie: 4000 kilometrii, mariile răscoale. Le-am îndreptat eu.

Cu stimă, --Miehs 13 noiembrie 2006 15:04 (EET)[răspunde]

Felicitări, ai primit premiul "Maestrul categoriilor" cu ocazia Premiilor Wikipediei Române 2006. -- Orioane -msg- 27 decembrie 2006 12:35 (EET)[răspunde]

La mulți ani![modificare sursă]

Am trecut doar să te felicit pentru intrarea în noul an. Toate cele bune, Mihai | D 2 ianuarie 2007 01:32 (EET)[răspunde]

Proiect Wikționar[modificare sursă]

Am început un proiect pentru Wikționar. Aici sunt detaliile. Te rog să te uiți puțin peste ele și să-mi spui dacă poți să ajuți la problema de copyright. Mulțumesc anticipat. —SCriBu msg 13 ianuarie 2007 12:30 (EET)[răspunde]

Format Economia Tarii X[modificare sursă]

Cred ca cel mai simplu ar fi sa faci doar Format Economia Tarii si apoi sa il incluzi in diverse articole pe care le editezi nu sa faci un format pentru fiecare tara in parte pentru ca nu cred ca are rost.

Concurs de scriere[modificare sursă]

Salut! Felicitări pentru articolul scris și pentru premiul obținut la concurs! Acum este rândul tău să ți-l alegi de aici. Numai bine!--— KlaudiuMihăilă Mesaj 6 aprilie 2007 20:50 (EEST)[răspunde]


Articole de calitate[modificare sursă]

Am și eu o rugăminte: mergeți la pagina Wikipedia:Propuneri pentru articole de calitate și exprimați-vă părerea acolo pentru articolele respective (oricare ar fi ea) pentru ca articolele respective să nu fie respinse datorită faptului că nu sunt suficiente voturi. Mă refer la articolele Bătălia de la Belgrad și Limba croată, că articolul Vălenii de Munte oricum cred că va fi respins. Mulțumesc anticipat. --Mocu 9 aprilie 2007 20:25 (EEST)[răspunde]

Am o rugăminte dacă nu știe cineva ce înseamnă semnul {{-}} să nu-l șteargă pentru că la unii se suprapun imaginile --P-7 ✍ 11 octombrie 2007 00:38 (EEST)[răspunde]

Bună seara. Nu ți-ar surâde mai tare ca în articolele de autori să folosim termenul de Operă ca substitut pentru Bibliografie? Am făcut constatarea la Bjørnstjerne Bjørnson. Numai bine. --Rebel 25 octombrie 2007 02:04 (EEST)[răspunde]

Pot să fac modificările folosind un robot, în situația în care subscrii sus-spuselor. --Rebel 25 octombrie 2007 02:15 (EEST)[răspunde]

N-ai vrea să folosim și Viața pe post de Biografie sau Date biografice? --Rebel 25 octombrie 2007 02:26 (EEST)[răspunde]

Diviziunile Yemenului[modificare sursă]

Sigur se spune governorat? În limba română există guvernământ. Similar, văd că suedezii le spun guvernement. --Alex:D|Mesaje 13 decembrie 2007 10:40 (EET)[răspunde]

Destituiri[modificare sursă]

V-ar putea interesa sa aruncati o privire la Wikipedia:Destituiri. —Whiteman 19 decembrie 2007 12:00 (EET)[răspunde]

Columbia (fluviu)[modificare sursă]

Salut ! Un articol interesant numai dacă ar fi avut și denumirea engleză Columbia River (pagină de redirecționare) m-ar fi scutit de o muncă inutilă. Am scris paralel un articol „Columbia River” și când am preluat limbile străine am văzut că există deja ro:Columbia (fluviu) atunci am redirecționat Columbia River - vedeți vă rog acum câte legături interne are articolul Dvs. Cu stimă --P-7 19 ianuarie 2008 10:04 (EET)[răspunde]

  • Nu am spus că ați greșit - am crezut că vreți să vreți să îmbunătățiți - legăturile interne cu articolul creat” - o traducere a unui titlu poate să difere cuvântul cheie este denumirea în limba regiunii Columbia River - este cuvântul cheie care poate fi tradus:
  • Fluviul Columbia
  • Columbia (fluviu)
  • Râul Columbia
  • Columbia (râu) etc. și atunci dacă nu ai o - dezambiguizare Columbia ai greutăți de a găsi articolul (prin comanda - căutare îți apare o listă de mai multe pagini pagini). Dar dacă aveți o altă părere mă rog - eu atunci îmi cer scuze pentru deranj --P-7 20 ianuarie 2008 06:36 (EET)[răspunde]

Am adăugat câteva detalii și voi reveni. Sper să vă placă.Alexander Tendler 5 aprilie 2008 23:24 (EEST)[răspunde]


Reuniunea Wikipediștilor[modificare sursă]

Bună seara! Pe 17 mai 2008 se organizează o nouă întâlnire a wikipediștilor. Ești invitată să participi. Pe curând!--FeodorBezuhov | Discuție 25 aprilie 2008 22:35 (EEST)[răspunde]

Wikia România[modificare sursă]


vă dorește un Crăciun fericit și un Moș Crăciun generos!

...care să vă aducă cât mai multă satisfacție pentru tot ceea ce ați făcut (și veți mai face, sper) pentru Wikipedia!

Eu pot doar să vă mulțumesc!
Sărbătorile de iarnă sunt magice și leagă realitatea de basm. Vă doresc să aveți un Crăciun fericit alături de cei apropiați și fie ca noul an să vă aducă numai zile albe și frumoase ca și zăpada de pe brazi. La mulți ani!


P.S: Sărbători fericite! Lucian









8 Sunt zile în care îmi dau seama că Wikipedia ar fi un loc plictisitor și întunecat fără voi...
În altele mă întreb de ce sunteți așa de puține pe acest site.

Astăzi însă meritați toată atenția și stima. Vă mulțumim că faceți parte împreună cu noi din acest proiect minunat!
Vă doresc o viață dulce și lipsită de griji, cu o nuanță de dragoste și alta de sănătate


Semnat: //  GikÜ  vorbe  fapte  / duminică, 8 martie 2009, 17:21 (EET)
m

București, iunie 2009?[modificare sursă]

Salut. Am propus o întâlnire a comunității (n.a. – cei care pot participa) pentru undeva în luna iunie, în București. În situația în care ai onora o astfel de întâlnire, te invit să îți exprimi opinia la Wikipedia:Întâlniri/București4. Numai bine. --Rebel 22 aprilie 2009 00:48 (EEST)[răspunde]

Sărut mâinile. Am convenit ca întâlnirea să aibă loc în data de 1 august, începând cu ora 12, în Regie. Detalii suplimentare găsiți la Wikipedia:Întâlniri/București4. Sper să ne onorați cu prezența dvs. --Rebel 20 iulie 2009 03:47 (EEST)[răspunde]

Îți place Wyoming? :) Pentru mine e unul dintre statele preferate din USA. Deși poate sună cinic, imi place Wyoming pentru că e o regiune slab populată, iar natura oferă niște peisaje spectaculoase. Fiind bucureștean, sunt sătul de aglomerație, de asta mă încântă locurile cu un număr scăzut de locuitori.

Mi-au plăcut câteva dintre citatele de pe pagina ta de utilizator, cel al lui Beethoven și Moisil. Rousseau e puțin naiv :)

Mi-a făcut plăcere să-ți scriu, o seară bună!--Tudorτ 15 iunie 2009 23:18 (EEST)[răspunde]

Comitatul Kent , Delaware[modificare sursă]

Bună seara,

Vă contactez în legătură cu articolul Comitatul Kent , Delaware. Problema este că imaginea cu America din acel articol nu arată în mod explicit locația exactă a statului Delaware. Toate cel bune, --AdySarbus (discuție) 16 iunie 2009 23:17 (EEST)[răspunde]

Articolul a fost acum redenumit Comitatul Kent, Delaware. Al dvs. --AdySarbus (discuție) 16 iunie 2009 23:59 (EEST)[răspunde]
Corect, abia acum am văzut și eu. La început l-am confundat cu al stat din N-V, greșeala mea... Îmi pare rău pentru deranj. Cu respect, --AdySarbus (discuție) 17 iunie 2009 00:14 (EEST)[răspunde]

Sărbători fericite[modificare sursă]

Crăciun Fericit și îmbelșugat !

Un An Nou 2010 plin de bucurii !


Wars










Sărbători fericite!

Fie ca toate visele pe care le făurești în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimă, iar în casă, fericire și belșug.

Sărbători frumoase! Lucian C.


Categorii Comitatul Albany, Wyoming[modificare sursă]

Buna ziua,

Prea multe categorii la un comitat!

  • Categorie:Comitatul Albany, Wyoming|
  • Categorie:Comitate din statul Wyoming, SUA
  • Categorie:Statul Wyoming, SUA|AnaZ
  • Categorie:Toate comitatele din SUA

Îmi cer scuze, vă respect munca, dar ar trebui să urmăm și noi exemplu celorlalte wikipedii cu mai puține categorii la Comitate

(ex.

  • en - Category:Albany County, Wyoming; Category:Wyoming counties
  • fr - Catégorie:Comté d'Albany (Wyoming)
  • it - Categoria:Contee del Wyoming|Albany
  • nl - Categorie:County in Wyoming

pentru ca există și subcategorii. O mulțime mai mică face parte dintr-una mai mare, care include mai multe mulțimii, iar la rândul ei face parte din alta mai mare. Așa am înțeles eu categoriile. Aștept parerea dumneavoastră. Ana (discuție) 6 ianuarie 2010 21:37 (EET)[răspunde]

Răspuns[modificare sursă]

Nu sunt deloc prea multe. Sunte exact câte trebuie,

  1. categoria comitatului însuși
  2. categoria comitatelor statului
  3. categoria statului din care face parte comitatul
  4. categoria tuturor comitatelor din Statele Unite ale Americii

(Ți-ai luat vreodată timp să studiezi categoria aceasta, Categorie:Toate comitatele din SUA ? Dă-mi voie să mă îndoiesc.)

a.) Statele Unite este o țară foarte mare, 50 (cincizeci) de state și peste 3.000 (trei mii) de comitate. Imaginează-ți 50 (cincizeci) de Românii cu 60 de județe (în medie) (50 x 60 = 3.000) și probabil vei începe să înțelegi numere mari. Enorm de multe comitate trebuie dezambiguizate și, evident, expunerea comitatelor în categorii multiple (un arbore stufos și echilibrat pe verticală și orizontală) nu face decât să mărească șansa de a fi găsite, renoscute, nuanțate și diferențiate.

b.) Arborele categoriilor pe care l-a impus o anumită parte a en.wiki este prea înalt și prea stufos. Adică unui cititor oarecare îi ia prea mult timp și, în același timp, trebuie să fie foarte abil în a căuta printre prea multele ramuri câteva fructe bine ascunse (la "altitudinea" de 10, 25, 50 sau 100 de metri) de hiper-categorizarea lor pe verticală. Asta face en.wiki, hiper-categorizează pe verticală. Propunerea mea este simplă, categorizare simultană pe verticală și orizontală, atunci când este nevoie, evident.

Aici este evident nevoie .

Dacă vrei să stai la umbra unui arbore, atunci alegi un stejar sau un nuc și în nici un caz un plop sau un chiparos.

c.) Argumentul etern și obedient pe care îl citesc mereu, "să ne uităm cum fac alții," este atât de comod și scuzabil, funcționând pentru unii, de fapt pentru foarte mulți, ca un paravan minunat al amputării libertății de gândire activă, creatoare și progresivă.

d.) Pe de altă parte, povestea dumitale cu "vă respect munca," este total ne-credibilă, funcționând ca un alt fel de paravan. Dacă mi-ai respecta-o, cum pretinzi a o face, ar fi trebuit să studiezi cum editez și cum aleg categoriile pentru diferite articole, respectiv arborele categoriilor. Evident că nu ai făcut-o și că, de fapt, fie nu te-ai gândit, fie nu te interesează (fie ambele) care este esența unei enciclopedii în linie, maxima expunere, respectiva maxima accesibilitate a tuturor articolelelor enciclopediei. Scopul pentru care suntem aici nu este nici obediența necondiționată și nici gâdilarea orgoliilor personale.

Al dumitale Wars (discuție) 7 ianuarie 2010 00:48 (EET)[răspunde]

Cutie asezare[modificare sursă]

Sarut mana Ana!

Ma bucur pentru interesul manifestat de dvs in a crea articole despre localitati noi. Mentionez ca nu este cazul ca in cutie asezare sa introduceti harta unitatii administrative din care face parte. Pentru populatii va sugerez sa folositi (in ordinea prioritatilor): siturile institutelor de statistica locale, citypopulation.de, geohive.com, statoids.com, world gazetteer (numai partea de recensamant/estimari, nu folositi date rezultate in urma unor calcule). Siturile de mai sus preiau informatiile de la institutii abilitate. In general, prefer datele de populatie de la ultimul recensamant (cu conditia ca acesta sa nu fi fost facut inainte de 1990), dar si estimarile din surse corecte sunt bune. Va multumesc si sper sa nu va fi deranjat cu aceste mici observatii Succes! Compactforever Talk mortal! 12 ianuarie 2010 20:55 (EET)[răspunde]

Lista diviziunilor africane A-L[modificare sursă]

Sarut mana Ana! As dori sa fac o modificare la lista diviziunilor administrative ale tarilor din Africa, sectiunea A-Z si am vazut pus formatul de dezvoltare. Pot sa modific? Astept raspunsul dvs Compactforever Talk mortal! 14 ianuarie 2010 17:49 (EET)[răspunde]


Problemă privind drepturile de autor ale fișierului SprePortitsaArpashului.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului SprePortitsaArpashului.jpg. Acestuia, însă, îi lipsesc informațiile privind drepturile de autor. Wikipedia ia foarte în serios problemele drepturilor de autor. Fișierul va fi șters în curând, dacă nu se pot determina sursa fișierului și licența sub care este disponibil. Dacă știți aceste informații, atunci vă rugăm să adăugați o etichetă corespunzătoare în pagina de descriere a imaginii.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, asigurați-vă că ați specificat corect licența și sursa. Puteți găsi o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră aici.

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim pentru colaborare.  —Andreidiscuție 14 ianuarie 2010 19:31 (EET)[răspunde]

Neămurire[modificare sursă]

Cum poate o imagine cu legenda Frumoasa adormita de Filip Marian expusă în Parcul Herăstrău din București să aibă titlul "Fișier:Dimitrie Paciurea nud.JPG". Singura explicație logică ar fi că Filip Marian l-a folosit ca model pe Dimitrie Paciurea pentru a o sculpta pe doamna tolănită.

Se știe că statuia a făut parte din grupul 3 sculpturi efectuate de Filip Marin, Dimitrie Paciurea și Karl Storck. Cele 3 sculpturi sunt Frumoasa adormită și 2 sculpturi care reprezintă 2 tineri nud, cunoscute sub denumirea de Giganții, au fost inițial expuse în Parcul Carol I. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 29 ianuarie 2010 19:55 (EET)[răspunde]

Este greșeala mea. Am crezut ca aparține lui Paciurea. Acum am constatat greșeala. Nu știu cum pot schimba numele fișerului.
După tot ce am citit acum în internet, statuia aparține sculptorului Filip Marian. - Ana (discuție) 29 ianuarie 2010 20:21 (EET)[răspunde]
Poate ar fi bine să o mai încărcați încă odată cu un nume corect și să o propuneți pentru ștergere pe aceasta. Poate crea confuzii. Eu, care știam depre ce e vorba, m-am amuzat copios și am dorit să împărtășesc cu dumneavoastră explicația "logică". Pe cei care nu cunosc subiectul, însă, îi poate deruta. Toate cele bune, --Miehs (discuție) 29 ianuarie 2010 20:27 (EET)[răspunde]

Întâlnire, 27 martie 2010[modificare sursă]

Salut. În întâlnirea ce se prefigurează la finalul lui martie aș dori să finalizăm procedura de înființare a Asociației Wikimedia România. În acest sens m-aș bucura să-ți exprimi punctele de vedere cât privește subiectele discutate la Wikipedia:Întâlniri/București5. Toate bune. --Rebel 23 februarie 2010 04:35 (EET)[răspunde]

Salut! Inspirat de fotograia de ieri am ințiat articolul Fântâna Zodiac (am mai orizontalizat și poza).--Miehs (discuție) 5 martie 2010 10:41 (EET)[răspunde]

Am impresia ca am stricat ceva pe lista la "Thermis serpyllum". V-as ruga sa corectati! Alexander Tendler (discuție) 13 martie 2010 16:00 (EET)[răspunde]

Panseuri la pagina de utilizator[modificare sursă]

Ana,
Cugetarea lui G.B.Shaw de la începutul paginii tale de utilizator mi-a amintit de o alta pe care aș vrea să ți-o împărtășesc: „Viitorul aparține celor ce cred în splendoarea viselor lor.” (Eleanor Roosevelt). Originalul e: „The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.” Îl redau pentru că primul impuls este să se traducă „beauty” cu „frumusețe”, dar mi se pare că contextul cere ceva mai înălțător.
Cu bine, Nerissa-Marie (discuție) 4 aprilie 2010 19:45 (EEST)[răspunde]

Bună ziua. Încerc să găsesc o sursă pentru una din informațiile pe care le-ați adăugat acum mulți ani în articolul 17 iulie, și anume faptul că transformarea în ambasadă a legației României în Israel a avut loc la 17 iulie 1969. Am reușit să confirm aici anul, dar nu și data. O altă sursă (despre care nu știu cît de credibilă e) spune că evenimentul s-a petrecut la 17 august, nu iulie. Vă mai amintiți de unde provine informația ca s-o putem verifica? Mulțumesc. — AdiJapan 25 mai 2010 17:38 (EEST)[răspunde]

Tot eu. Între timp a găsit Miehs o sursă și a pus-o în articol. Informația era corectă. Scuze pentru deranj. — AdiJapan 25 mai 2010 18:29 (EEST)[răspunde]

Crăciun fericit și An Nou cu bucurii ![modificare sursă]



Crăciun Fericit și îmbelșugat !

Un An Nou 2011 plin de bucurii și împliniri !

 • • Wars • ~~  • •











Un An Nou îmbelșugat plin cu bucurii ![modificare sursă]

Vă dorește unul care apreciază mult felul cum scrieți--Saxonul (discuție) 1 ianuarie 2011 07:33 (EET)[răspunde]

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, AnaZ. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Andrei Stroe.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

 —Andreidiscuție 26 ianuarie 2011 13:41 (EET)[răspunde]

Te poți opri pentru o clipă? Am obosit deja. --Rebel 20 februarie 2011 14:38 (EET)[răspunde]

Mulțumesc. În măsura în care nu ești de acord cu acele tipuri de redirecționări te voi ruga fie să le propui pentru ștergere prin procedura obișnuită, fie să centralizăm discuțiile asupra tuturor acelor articole în Wikipedia:Pagini de șters/Rebreanu, pe care am apucat să-l creez deja. Anunță-mă ce decizi. --Rebel 20 februarie 2011 14:46 (EET)[răspunde]
Paginile de redirecționări generate de Rebel sunt utile pentru cei care obișnuiesc să caute fără diacritice. Singura problemă care ar putea să apară este situația în care forma fără diacritice ar induce o ambiguitate, ceea ce nu este cazul la „seria” paginilor de redir. propuse spre ștergere rapidă. Prin urmare, voi face reveniri asupra intervențiilor dumneavoastră. Numai bine, --ZOLTAN (discuție) 20 februarie 2011 16:08 (EET)[răspunde]


request of translation for Mérida (Venezuela), and en:Feria del Sol (Mérida) in Romanian..thank you so much--Lodewijk Vadacchino (discuție) 1 martie 2011 16:11 (EET)[modificare sursă]

Good Morning to you, Greeting from Calabria and from Venezuela, I write you, if kindly you could improve the article of Mérida in Romanian, on the base of the English of French... and if kindly you could translate the Feria del Sol, festival typically of this Maravillouse City, that is receiving great international success. In Change I will translate you in Italian, Spanish and other Italian dialects on Wikipedia, an article of your interest, I deal me with biographies, history, some religion and geography, and other gendres. I am sure that we will find us in full accord. In a wait him of one certain answer of yours I thank you in advance of true heart.Thanks So Much--Lodewijk Vadacchino (discuție) 1 martie 2011 16:11 (EET)[răspunde]

Salut! Te invit să votezi pentru ca MSClaudiu să devină birocrat. Mersi! — Memo (discuție) 6 martie 2011 14:16 (EET)[răspunde]

Redenumire categorii[modificare sursă]

Am observat că vă ocupați de redenumirea categoriilor referitoare la diverse comitate din Carolina de Nord, corectând denumirea ne-românească a acestora (adică North Carolina). Vă rog ca după mutarea conținutului la noua categorie să nu goliți pagina vechii categorii ci să puneți un {{redirect categorie}}. Mulțumesc, Răzvan Socol mesaj 6 martie 2011 16:07 (EET)[răspunde]

Sărbători fericite![modificare sursă]

Să aveți parte, dumneavoastră, membrii familiei și toți prietenii dumneavoastră, de tot ce este mai înălțător într-o urare tradițională de Paște Fericit! Al dumneavoastră colaborator,--ZOLTAN (discuție) 21 aprilie 2011 19:27 (EEST)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Teodorovici.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Teodorovici.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuţie 29 noiembrie 2012 16:38 (EET)[răspunde]


Probleme legate de permisiunile fișierului Keukenhof05.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Keukenhof05.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 8 ianuarie 2013 03:00 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Celan .jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Celan .jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 8 ianuarie 2014 02:47 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Omul.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Omul.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 10 ianuarie 2014 22:16 (EET)[răspunde]

Probleme legate de permisiunile fișierului Richmondseal.gif[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Richmondseal.gif. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 20:06 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul VasileVoiculescu.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul VasileVoiculescu.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 31 mai 2014 13:30 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Economia Angolei[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Economia Angolei creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Economia Angolei până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Strainu (دسستي‎14 august 2015 23:21 (EEST)[răspunde]

Mulțumesc[modificare sursă]

îți mulțumesc Ana. -- Avereanu (discuție) 29 aprilie 2021 19:19 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Jean Valnet[modificare sursă]

În urmă cu 4 luni, articolul Jean Valnet, creat de dumneavoastră, a fost etichetat de Dan Mihai Pitea ca nerespectând politicile proiectului, mai exact cea privitoare la notabilitate. Ca parte a proceselor interne de menținere a calității Wikipediei, articolele aflate în această situație sunt propuse periodic pentru ștergere, ceea ce s-a întâmplat și în acest caz.

Acest lucru nu înseamnă că articolul va fi neapărat șters. El va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Jean Valnet până se va ajunge la un consens. În propunere se face referire la problemele identificate în cadrul articolului. Dacă deja le-ați rezolvat, menționați acest lucru și explicați de ce considerați că problemele au fost rezolvate. Este posibil ca alți utilizatori să nu fie de acord cu dumneavoastră și să ceară și alte îmbunătățiri. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Nu în ultimul rând, puteți cere celorlalți utilizatori să vă ajute în a filtra sursele existente conform regulilor Wikipedia.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului.--Mesaj livrat de un robot. 1 august 2022 15:15 (EEST)[răspunde]